Vaaaaaau, kokia atsigavus Š. darželių tema
QUOTE(Moncike @ 2007 02 22, 11:30)
Sveikos, mano sūneliui dar tik 5mėn., bet aš jau užrašiau savo mažiuką į lopšelį-darželį "Žirniukas".Gal kas vedat savo vaikučius ar geras jis?
Aš vedu

Aplinka skurdoka, bet laaaaabai prižiūrima, t.y. tvarkoma. Blogai tai, kad per jį visi skersai išilgai vaikšto, savaitgaliais, kai užrakinti varteliai, tai kaip beždžionės lipa

. Juokas per ašaras, kai net

rioglinasi per tvorą, nors paprasčiau būtų apeiti. Atsiprašau, kad nukrypau nuo temos, bet tokia realybė
Daug diskutavot, ar eitumėt sodint gėlių... Tai šitam daržely to daryti tikrai nereiktų, nes darbuotojai patys labai sėkmingai ir stropiai atlieka savo pareigas
QUOTE(vovka @ 2007 02 23, 12:45)
moncike, ir as zadu uzrasyt savaji i "zirniuka" ar nebusiu pavelavus, mes gime vasara
Užrašyt niekada nevėlu, o ar pakliūsit...???...nuo daug ko priklauso
QUOTE(erdni20 @ 2007 02 25, 14:39)
...vaika i darzeli
turi priimti bet kada manau reikia kaska daryti ir darzeliuose jos zodzius pakartoti
QUOTE(erdni20 @ 2007 03 02, 17:11)
o as savo leliaus niekada neprirasiau i darzeli tik siais metais nuejau ir pasakiau kad noriu ji nuo rudens vesti i darzeli ir man pasake
gerai
QUOTE(erdni20 @ 2007 03 04, 22:32)
i bet kuri priima tik reikia noro ir moketi kalbeti kad priimtu
Tai gal nepilstyk iš tuščio į kiaurą, o pamokyk, ką ir kaip kalbėt
QUOTE(agnie6ka @ 2007 04 16, 21:53)
Gal kas kokiu turit atsiliepimu apie lopseli-darzeli Valanciaus g. uz mokesciu inspekcijos, pavadinimo nepamenu, rodos Berzelis?
Klevelis

ir atsiliepimų jau buvo nemažai (kiek prisimenu tik gerų)
O
jogintes pasisakymas vertas dėmesio

- nelaukit jokių skambučių ir pranešimų, jei planuojat pradėt lankyt ir niekas nepraneša, o pačios aktyviai domėkitės. Mes jau net 2 kartus pabuvom tokioj situacijoj. Su vyresniąja - už mus nusprendė, kad gal nenorėsim dar eit, o mažikė iš vis buvo "iškritus" iš sąrašų, nors esam 2-os eilėj