Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai- darželiai

QUOTE(lovely @ 2007 04 08, 09:59)
Sveika, pries menesi kai buvau atsizymeti, tai is 15 vaiku saraso, tik vienas veliau prades lankyti. Po svenciu bandyk eiti, juo labiau, kad salia gyveni. Kaip sakoma, kas pirmesnis tas gudresnis. Sekmes ir parasyk, kaip sekesi mirksiukas.gif

Gerai butinai pranešim, lotuliukas.gif o kad esim dažnai šturmuoti darželį tai tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2007 04 07, 14:28)
Sveika, kodel nusprendei savo atzala leisti i zokniu darzeli? Nieko pries pries si rajona mirksiukas.gif Na, bet kiek zinau darzelis buvo rusakalbiu, o aukletojos tos pacios ir liko. Jeigu labai ydomu, galiu pasidometi apie lopselio aukletojas.

Man jis arčiausia ir patogiausia būtų vežiot į darbą, mat mes užbaiginėjam statyt namuką Spanguolių gatvėj, tai per takiuką man ir pėškom tas darželis 5-10 minučių kelio. Labai būčiau dėkinga jei ką sužinotum, ypač apie lopšelio auklėtoją. Dėl visa ko užrašiau dar ir į Žibutę, bet iš ten labai nepatogu man būtų nusigaut į darbą. blink.gif
Atsakyti
Gal kas kokiu turit atsiliepimu apie lopseli-darzeli Valanciaus g. uz mokesciu inspekcijos, pavadinimo nepamenu, rodos Berzelis?
Atsakyti
Vaaaaaau, kokia atsigavus Š. darželių tema blink.gif thumbup.gif
QUOTE(Moncike @ 2007 02 22, 11:30)
Sveikos, mano sūneliui dar tik 5mėn., bet aš jau užrašiau savo mažiuką į lopšelį-darželį "Žirniukas".Gal kas vedat savo vaikučius ar geras jis?

Aš vedu mirksiukas.gif Aplinka skurdoka, bet laaaaabai prižiūrima, t.y. tvarkoma. Blogai tai, kad per jį visi skersai išilgai vaikšto, savaitgaliais, kai užrakinti varteliai, tai kaip beždžionės lipa lotuliukas.gif . Juokas per ašaras, kai net nestuke.gif rioglinasi per tvorą, nors paprasčiau būtų apeiti. Atsiprašau, kad nukrypau nuo temos, bet tokia realybė ax.gif
Daug diskutavot, ar eitumėt sodint gėlių... Tai šitam daržely to daryti tikrai nereiktų, nes darbuotojai patys labai sėkmingai ir stropiai atlieka savo pareigas thumbup.gif
QUOTE(vovka @ 2007 02 23, 12:45)
moncike,  ir as zadu uzrasyt savaji i "zirniuka" ar nebusiu pavelavus, mes gime vasara

Užrašyt niekada nevėlu, o ar pakliūsit...???...nuo daug ko priklauso mirksiukas.gif
QUOTE(erdni20 @ 2007 02 25, 14:39)
...vaika i darzeli turi priimti bet kada  manau reikia kaska daryti ir darzeliuose jos zodzius pakartoti

QUOTE(erdni20 @ 2007 03 02, 17:11)
o as savo leliaus niekada neprirasiau i darzeli tik siais metais nuejau ir pasakiau kad noriu ji nuo rudens vesti i darzeli ir man pasake gerai

QUOTE(erdni20 @ 2007 03 04, 22:32)
i bet kuri priima tik reikia noro ir moketi kalbeti kad priimtu

Tai gal nepilstyk iš tuščio į kiaurą, o pamokyk, ką ir kaip kalbėt g.gif

QUOTE(agnie6ka @ 2007 04 16, 21:53)
Gal kas kokiu turit atsiliepimu apie lopseli-darzeli Valanciaus g. uz mokesciu inspekcijos, pavadinimo nepamenu, rodos Berzelis?

Klevelis mirksiukas.gif ir atsiliepimų jau buvo nemažai (kiek prisimenu tik gerų)

O jogintes pasisakymas vertas dėmesio drinks_cheers.gif - nelaukit jokių skambučių ir pranešimų, jei planuojat pradėt lankyt ir niekas nepraneša, o pačios aktyviai domėkitės. Mes jau net 2 kartus pabuvom tokioj situacijoj. Su vyresniąja - už mus nusprendė, kad gal nenorėsim dar eit, o mažikė iš vis buvo "iškritus" iš sąrašų, nors esam 2-os eilėj tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agnie6ka @ 2007 04 16, 21:53)

Klevelis ten Berželis kitur yra . Šiaip šį rudenį Klevelyje vėl bus 2 lopšelio grupės . Dabar jau formuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2007 04 20, 12:27)
Klevelis ten Berželis kitur yra . Šiaip šį rudenį Klevelyje vėl bus 2 lopšelio grupės . Dabar jau formuoja  ax.gif

Taip bus, as ir su vedeja jau kalbejau.Tik kaip papulti, nes pirma surenka 2005 m gimusius, o po to 2006, jau 2005 rodos apie 21 pririnko.Reiks kita savaite vel vedejai paikyreti, gal sakau priims ax.gif ir mus.
Atsakyti
Laba,

Gal zinote,ar galima uzrasyti vaika i du darzelius?As saviski uzrasiau i Kregzdute,ten mes 59 eilej,bet zadu vesti nuo 2008 rugsejo.tai man rastininke patare uzrasyt ir i kita,tipo jei pas mus neprieisit,tai gal i kita pasiseks.As nuejau i salia esanti,uz SM,kiemuose,berods Berzeli,tai man pasake ,kad ten busim 120-ti,ir uzsirasyt galima tik i viena darzeli grieztai.Tai kaip is tikro? g.gif
Atsakyti
Jone, užrašyti gali kad ir į visus 10, paskui žiūrėsit kur papulsit, kur norėsir eit ir tt. Mes buvom užrašę į Coliukę, bet dabar einam į kitą, tai iš ano nei kas skambina, nei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jone @ 2007 04 23, 14:20)
Laba,

Gal zinote,ar galima uzrasyti vaika i du darzelius?...

Galima ,kad ir į tris ar keturis.Mes užsirašėm dvejuose.
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 04 23, 15:37)
Galima ,kad ir į tris ar keturis.Mes užsirašėm dvejuose.

Tai ir nenuostabu, iš kur tokios didelės eilės, o po to džiaugiatės, kad lengvai priima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2007 04 23, 17:23)
Tai ir nenuostabu, iš kur tokios didelės eilės, o po to džiaugiatės, kad lengvai priima  lotuliukas.gif

O ką daryti užrašyti į vieną ir laukti?Yra kaip yra,tokia ne aš vienintelė? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 04 23, 18:24)
O ką daryti užrašyti į vieną ir laukti?Yra kaip yra,tokia ne aš vienintelė?  mirksiukas.gif

Teisingai ir padaret,juk vaiku tikrai nepadauges tuo atveju kad uzrasysi i kelius darzelius,jei priims i viena reiskias kitame vietu atsiras, taip ir sukasi pasaulis
Atsakyti