Įkraunama...
Įkraunama...

Šaldytuvai - 2

QUOTE(Zilvinas @ 2006 11 21, 20:33)
LIEBHERR CUPesf 35530 utu geresnis kokybiskesnis, bet jis ir brangesnis.

pasiūlei, nes Ogmina išparduoda? gaila, kad be biofresho, bet vis tiek nupirkom. CBP 36560 Premium pagal charakteristikas labiau patiko, bet baltas. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uvė: 30 lapkričio 2006 - 19:24
QUOTE(Uvė @ 2006 11 30, 22:26)
gaila, kad be biofresho, bet vis tiek  nupirkom. CBP 36560 Premium pagal charakteristikas labiau patiko, bet baltas. doh.gif

Uve, kiek mokėjot Ogminoj už šį šaldytuvą?
Nes aš butent jį nusižiūrėjus, bet niekur "natūroj" nemačiau. Ar gražus? Ar kokių pastabų turi? doh.gif
O kažin kur Kaune tokį galėčiau rasti?
Atsakyti
lyg 2249. dar davė dovanų kuponą 150 lt vertės. vyras barzdaskutės nori, tai gal ir nupirksiu. manau, kad kaina prieš Kalėdas kiek užkelta, kaip paprastai, o tas kuponas - marketingo triukas. bet tai žino tik Ogmina. aš net sviesto kainos neprisimenu. doh.gif

man jis pakankamai gražus. patogios rankenos. tik nežinau, kam reikalingi tokie "fintai"
- LED temperatūrų indikatoriai
- Super frost režimas (kam reikia to greito užšaldymo)
- SmartFreeze sistema šaldiklyje.

o mamai svarbiausia, kad energijos sąnaudų klasė A+
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uvė: 01 gruodžio 2006 - 23:24
QUOTE(Uvė @ 2006 12 01, 23:23)
lyg 2249. dar davė dovanų kuponą 150 lt vertės. vyras barzdaskutės nori, tai gal ir nupirksiu. manau, kad kaina prieš Kalėdas kiek užkelta, kaip paprastai, o tas kuponas - marketingo triukas. bet tai žino tik Ogmina. aš net sviesto kainos neprisimenu.  doh.gif

man jis pakankamai gražus. patogios rankenos. tik nežinau, kam reikalingi tokie "fintai"
- LED temperatūrų indikatoriai
- Super frost režimas (kam reikia to greito užšaldymo)
- SmartFreeze sistema šaldiklyje.

o mamai svarbiausia, kad energijos sąnaudų klasė A+

Paskaityk instrukcija, ten turi buti viskas parasyta.
Atsakyti
Noriu neauksto saldytuvo,iki 160cm.Ka patartumete:Liebherr Cup 31530,Gorenje RK6285W ar dar ka galite geresnio pasiulyti?
Atsakyti
Gal patartumet ka pasirinkti: Elektroliuks (modelio neatsimenu) A kl., NO FROST sistema, ir t.t. pardaveja sake, kad cia naujas modelis ar Samsung RL 33 AE ?
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2006 12 04, 16:12)
Gal patartumet ka pasirinkti: Elektroliuks (modelio neatsimenu) A kl., NO FROST sistema, ir t.t. pardaveja sake, kad cia naujas modelis ar Samsung RL 33 AE ?

o apie Elektroliuksa dar sake kad surinktas Svedijoje...
Atsakyti
as ir jau gana senokai zvalgausi po šaldytuvus ir niekaip negaliu išsirinkti, kuri ???
Noretusi Samsungo, bet ,kad tos durekės nesikeičia, tai galvoju arba Electrolux, arba Whirpool.Man pvz. No-frost sistema nereikalinga. Norėčiau nulinės kameros.
Atsakyti
Gal kas žinot kur galima būtų rasti GORENJE K 357 modelį? g.gif

Įšvaizda jis man žiauriai patiko bigsmile.gif , bet kokia jo kaina ir kur jį galima rasti? g.gif

Ir kas geriau ar Electrolux ERB 3442 ar šis Gorenje modelis? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Uvė @ 2006 11 21, 00:10)
na, Žilvinai, tokių šaldytuvų nėra nei ElektroMarkt, nei Senukuose, nei Topo centre, nei Taip lengviau. kur man jų ieškoti?

Kad senukuose tokio modelio Elektrolux nera, tai zinau, juk mes paskutini nuo vitrinos pirkom biggrin.gif
Atsakyti
zinau, kad elektrtomarkte perpardavineja prekes. Jos ten 50,100 lt.bus brangesnes negu kitose parduoruvese.
Atsakyti
QUOTE(orchideja08 @ 2006 12 06, 12:18)
zinau, kad elektrtomarkte perpardavineja prekes. Jos ten 50,100 lt.bus brangesnes negu kitose parduoruvese.

Tai aišku, kad perpardavinėja, juk negamina jie tų šaldituvų ir viso kito lotuliukas.gif

O kad brangiau ,tai gali būt, tačiau TOPO centras juos kai kur lenkia kainom wink.gif
Atsakyti