Įkraunama...
Įkraunama...

Viryklės ir orkaitės

Pas mane yra tik elektrine virykle. Nes namas bendrabucio tipo, tai po butelius nebuvo ir isvedziota  :-/ Sunku be dujines buvo tik is pradziu, nes abu su vyru buvom labai priprate rpei jos. Bet, kai nusipirkom "Beko" keramikine virykle - nesinori grizt prie dujines ;D.

+ yra nuolaida elektrai: pas mus ivesti du tarifiniai skaitliukai (dienos ir nakties). Todel uz eletre iseina pigiau moket.

Tik vienas minusas, kad ta virykle, ypac jos virsu reikia valyti su spec. valikliais. Jokiu budu ne su metaliniais bruzekliais ir pan., o su svelnia pasluoste 8).
Atsakyti
Kadangi pas mus name yra dujos, o aš kažkaip užsimaniau elektrinės orkaitės (dabar niekaip nepamenu kam man būtent tokios prireikė [smiley=idontnow.gif]) tai mes pirkom kombinuotą - viryklė dujinė, o orkaitė elektrinė. Nuo skaitiklio atsivedėm naują laidą ir viskas OK. (Aišku, reikėjo suderinti su bendrijos elektriku). Truputį vargau, kol išmokau kepti - per greit gaudavosi, t.y. sudegdavo mano kepiniai  ;D ;D ;D dabar kai išmokau tai labai džiaugiuosi. [smiley=chef.gif]
Atsakyti
QUOTE

Tik vienas minusas, kad ta virykle, ypac jos virsu reikia valyti su spec. valikliais. 8).


o kodel cia minusas  ??? Juk daug paprasciau, nereikia tu grotu nuimineti, aplink skyles valyti.
Atsakyti
Is pradziu ir as valiau su spec valikliais ta stiklokeramini pavirsiu. Dabar sekmingai valau su paprastais Ajax sveitimo milteliais ar pasta ir jokio skirtumo. Savaitgaliais per 'generalkes' kartais dar su stiklu valikliu nublizginu! Ir visai nebutinas tas 'spec valiklis", atsipuskit wink.gif
Atsakyti
As is pradziu valydavau su paprastu indu plovikliu, riebalus gerai nuvalydavo. Dabar nusipirkau to specialuas - vaizdas tikrai skiriasi. Bet tai kad tas spec valiklis 4 ar 5 lt tekainuoja  ;)

O Vija, pas tave ant to keramikinio pavirsiaus nebuna taip, kad ziuri ir atrodo kad riebalu lasiuku yra, bet perbraukus ranka ju nesijaucia, jie kazkaip tarsi po tuo stiklu butu susikondensave? Bet po kiek laiko jeigu sildai ta kaitviete, jie patys isnyksta, tada kitur atsiranda  ???
Atsakyti
Is pradziu valiau su VITROLIN (Eres firmos), jis dar tinka ir metaliniu pavirsiu blizginimui. Bet tikrai ne geriau nuvalo nei eiliniai sveitimo milteliai ar pasta, bet nekalbu apie eilini indu plovikli, kuris nenuvalo riebalu demiu. Jei uztyksta riebalu, tai tos demeles nenusivalo plovikliu, lieka, atrodo kaip butu po stiklu. Uzbarstu milteliu ant kempineles, patrinu ir liuks, jokiu demiu. Tiesiog nemegstu prisikrauti pilnos spintos chemikalu.
Atsakyti
Vija, biski nesusisnekejom  ;) norejau pasakyti, kad tos demeles nenusivalo JOKIAIS valikliais, tik kai kaitviete ikaista, jos kazkaip isnyksta. Nes as irgi spec valikli naudoju.
Atsakyti
QUOTE
..atrodo kad riebalu lasiuku yra, bet perbraukus ranka ju nesijaucia, jie kazkaip tarsi po tuo stiklu butu susikondensave? Bet po kiek laiko jeigu sildai ta kaitviete, jie patys isnyksta, tada kitur atsiranda  ???


Pas mane irgi taip atsiranda ir jokiais valikliais neissivalo :-/ Tik pastebejau, kad reikia iskart po panaudojimo, dar silta valyti (bet ne karsta!), tada ir issivalo ;D, nebelieka ju.

O kokios firmos valiklius jus naudojat keramikiniui pavirsiui ???
Atsakyti
Aha, Jamaika, nesusinekejom smile.gif Bet tada nezinau apie kokias demeles jus cia kalbat. As kai nuvalau, manoji blizga kaip stiklas, ner ne maziausios demeles. Kai is puodo kas nors isbega ir stipriai pridega, va tada reikia stipriau pasveist, bet tai buna retai... O is kur jos atsiranda?
Atsakyti
Viksreli, as valau su spec valikliu DOMAL "Suba". Ju yra Eurokos parduotuvese.

Vija, Viksrelis jau atsake kaip tos demeles atsiranda. Ir kas svarbiausia, ranka brauki per ta virykle - lygu lygu, jokiu demeliu nesijaucia. Jos toks jausmas po tuo stiklu kazkaip susidaro. Ir paskui mistiskai isnyksta.
Atsakyti
Oi moteros moteros. Aš dar tos orkaitės neturiu, o jau tiek patarimų kaip ją valyti.... ;DPadėkit pirmiausia dėl orkairės apsispręsti
Atsakyti
As tai tik uz elektrine ir orkaite, ir plytele. Nemoku as ant dujinesgamint, butinai prisvyla. O ant elektrines ;D. Myliu as savo plytele, nors jai jau 10 metu, cekiska, bet i dujine nors ir naujausia niekad nekeisciau.
O kodel tau kilo toks klausimas del dujines ar elektrines? Jei turi dujine, ir pripratus ja naudotis, tai pirmyn...  ;)
Atsakyti