Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat puošti namus ir ruoštis Kalėdoms?

QUOTE(Lialia26 @ 2007 12 05, 13:13)
Dar net nepradėjau puošti,turbūt puošių kokią gruodžio 22 d. Kažkaip kai sniego nėra ir noras puošti nekyla  blush2.gif  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man ir tas pats, puošiu 22 arba 23 kaip susitvarkysiu namus
Atsakyti
O as jau pasipuosiau namukus 4u.gif newyear.gif
tik va, problemele tokia yra,,, katyte-padauzyte,, flirt.gif hihihi.gif
"nupuose" ji mano visa varga,,ex...matyt jai taip graziau.. g.gif
Atsakyti
Mes visada puosiam namus ir eglute, kai iki Kaledu likusi viena diena.
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 16, 21:27)
Graži tradicija...  4u.gif Bet aš neiškenčiu  blush2.gif

as irgi neiskenciu blush2.gif likus 2-3savaitem, namie jau sventine nuotaika wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2007 12 16, 21:25)

Mes visada puošdavom dieną prieš Kūčias, bet šį kartą neiškentėm, papuošėm jau šiandien smile.gif Galvojom, kad mūsų mažytei bus smagu sukiotis aplink eglutę, bet deja ji jai nepaliko jokių emocijų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPERvaidule @ 2007 12 16, 22:38)
as irgi neiskenciu blush2.gif likus 2-3savaitem, namie jau sventine nuotaika  wink_3.gif

pas mane irgi jau šventinė nuotaika 4u.gif Nuo šeštadienio biggrin.gif
Atsakyti
Mes pradedam puostis likus kokiaj savitej iki svenciu smile.gif
Atsakyti
Jau visą savaitę turiu eglutę ir niekaip neprisiruošiu papuošti doh.gif Jaučiu, taip ir bus, kad Kūčių dieną papuošiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2007 12 16, 22:25)

Mes irgi dažniausiai likus vienai dienai. smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai puosiam likus keliom dienom iki kaledu,nes puosiam gyva eglute, o pacius namus tai kartais buna kad pries savaite jau pradedam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SUPERvaidule @ 2007 12 13, 18:20)
O as jau pasipuosiau namukus 4u.gif  newyear.gif
tik va, problemele tokia yra,,, katyte-padauzyte,, flirt.gif  hihihi.gif
"nupuose" ji mano visa varga,,ex...matyt jai taip graziau.. g.gif

Ir as turiu toki dziaugsmeli - katineli padauza. Jam vis knieti viska paciupinet, pakramtyt. Pernai metais vos ne kasdien po darbo grizusi rasdavau eglute ant sono, o visokius blizgucius isnesiotus po visus namus doh.gif Matyt jam prabangos truko lotuliukas.gif
Siemet stengiausi labai anksti nesipuosti, taigi pasipuosiau si savaitgali (likus savaitei iki Kaledu) - ir eglute dar stovi thumbup.gif Kol kas viskas ramu thumbup.gif Apstatau elute visokiais daiktai, kad katinas neprieitu, tai kol kas viskas thumbup.gif ax.gif Tik kazin, ar ilgai doh.gif
Atsakyti
visad eglute puosdavom Kuciu diena, bet siemet eglute papuosem vakar doh.gif nu nesamone, iki kaledu dar beveik savaite o eglute jau papuosta schmoll.gif
Atsakyti