Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat puošti namus ir ruoštis Kalėdoms?

Siemet papuosem eglute...gruodzio pirmaja. Daugiau taip nedarysiu schmoll.gif Spejo ir vaikai istampyt zaisliukus, ir nusibost... Geriausiu atveju savaite pries tai. Veliausiai 23 diena, nes per kucias ir taip jau visokiu darbu pilna. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki

Žadame puošti tik ateinantį (šį) sekmadienį, kai sutvarkysim kambarius.
Per anksti nepuošiam, nes akys spėja priprast, ir nebėra jokio šventiškumo. biggrin.gif
Atsakyti
Mes pernai pasipuošėm gruodžio pirmą savaitgalį, o šiais metais dar nieko nedaryta schmoll.gif Nežinau kad reikės užsiimti, gal iš tiesų per Kūčias, o gal sekmadienį susikaupsim doh.gif
Atsakyti
Mano gimtadienis gruodžio pradžioj, tai visad stengdavausi papuošti iki jo eglutę ir namus ax.gif Bet šymet pasipuošėm likus pusantrai savaitei iki Kalėdų mirksiukas.gif Puošėm kartu su tėtuku ir sunyčių wub.gif tėtukas filmavo rolleyes.gif kadangi pirmosios Šv. Kalėdos kurias jis atsimins hihihi.gif Moka jau pasakyti eguka žažia (eglutė žalia) tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wikonda: 18 gruodžio 2007 - 20:39
Eglutę puošiam Kūčių dieną. O per adventą po truputį tvarkomės ir švarinamės visus namų kampučius. 4u.gif
Atsakyti
sveikos, tiesiog labai smalsu, kada pradedate ruostis kaledoms? (puosti egle, puostis namus) as tai siemet apie lapkricio 20-25d pasipuosiu, nes labaj labaj laukiu kaledu newyear.gif jau siandien parsinesiau is pusyno konkoreziu, eisiu dziovint biggrin.gif
Atsakyti
Man tai lapkricio pabaiga dar ankstokai kazkaip atrodo g.gif as palauksiu kol sniegelis iskris, tada ir nuotaika kaledine atsiras smile.gif Manau namus puosiu gruodzio 10-15d. biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi atrodo ankstoka lapkričio mėnesį eglutę puošt biggrin.gif Tada prailgsta šventės laukimas, o ir visi kalėdiniai papuošimai tampa įprastu dalyku.
Man labai smagu skaityti istorijas iš senesnių laikų, kai gyvą, kvepiančią eglutę, tėtis parneša Kūčių vakarą, ir visa šeima kartu ją puošia rolleyes.gif

Mūsų šeimoje yra įprasta eglutę puošti likus mažiau nei dviems savaitėms iki švenčių user posted image
Na, o visais kitais kalėdiniais atributais, namus puošiame gruodžio pradžioje user posted image
Atsakyti
QUOTE(MAXIMALISTE @ 2008 11 03, 19:30)
Man tai lapkricio pabaiga dar ankstokai kazkaip atrodo g.gif  as palauksiu kol sniegelis iskris, tada ir nuotaika kaledine atsiras smile.gif Manau namus puosiu gruodzio 10-15d.  biggrin.gif

praejus gimtadieniui 12.09 is karto pradedame ruostis kaledoms drinks_cheers.gif . norim kad kuo ilgiau eglute dziugintu sirdi, o nupuosiame irgi sausio pb.
Atsakyti
Apie gruodžio 15 dieną, kartais ankščiau. O šiais metais jau norisi pradėt ruoštis. Noriu Kalėdų kaip niekad santa2.gif newyear.gif
Atsakyti
Užėjau pasižvalgyti, ar jau kas nors svajoja apie Kalėdas. Pasirodo, ne tik svajoja, o ir planuoja. Man šiemet irgi kažkoks keistas vaikiškas džiugesys braunasi į širdį, kai pagalvoju apie Kalėdas. Nors, tiesą sakant, labiau džiaugiuosi pačiu šventės laukimu. Labai patinka laukti ir svajoti. O eglutę puošim tikriausiai likus 5-7 d. iki Kalėdų. Nes taip labiau jausis šventė.
Atsakyti
mes dazniausiai puosiam eglute ir namus po mano gimtadienio 12.05, tiesiog miela kiekviena ryta atsikelti ir zvelgti pro langa i krentanti sniega ir ziureti i pasakiska eglute. Taip kiekviena diena buna kaip tikros Kaledos tongue.gif
Atsakyti