Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat puošti namus ir ruoštis Kalėdoms?

Namus pradedu puošti prasidėjus adventui, o eglutę puošiam maždaug Gruodžio 20d. 4u.gif
Atsakyti
Na, aš namučius pradedu puošti nuo Gruodžio 1d smile.gif Bet visko iš karto nepapuošiu, nes tiesiog nespėju blush2.gif Taigi maždaug pirmąją Gruodžio savaitę skiriu namų puošybai ax.gif Eglutę papuošiu Gruodžio 15d [per brolio gimtadienį], kažkodėl taip jau priimta tongue.gif Kadangi Kūčias visa šeima susirenkame švęsti kaime, pas senelius, tai ten namus ir eglutę puošiame Gruodžio 22-24d [maždaug] thumbup.gif
Atsakyti
as eglute ir namus pradedu puosti apie gruodzio 15, mazdaug tom dienom ziurint kaip savaitgalis ispuola (symet puosiu 13)
labai laukiu, smagu grazinti namus, vakkare pasedeti prie uzdegtos eglutes su vyru ir isgerti siltos arbatos newyear.gif
Atsakyti
Puošti namus pradėsiu nuo gruodžio 1 d., o eglutę-paskutinį savaitgalį prieš Kūčių vakarienę (šiuo atveju 19-20 dienom) 4u.gif ...
Atsakyti
pradedam puosti gruodzio 20-22d.
Atsakyti
As visada puosiu eglute Gruodzio pradzioje 1-5 d.veliausiai 10d. smile.gif
Kadangi jinai pas mane plastmasine--bet labai graziai atrodo-beveik kaip gyva,tai man malonu ja matyti nors ir visa men.Juk tame kambaryje nesedi visa diena,o ir jei dirbi nematai keikviena diena smile.gif
As sutinku,jei eglute tikra(gyva) tada aisku,kad reikia puosti kokia savaite pries,nes spigliukai nukris jei anksciau papuosi.O tikroviskiausia as isvaizduoju,pagal senas tradicijas-kuciu isvakarese puosti eglute reikia tada---kaip gyveni kokiame kaime ar vienkemyje ar siaip kur kalnuose,tada eini pats i miska kerti eglute ir t.t. o cia tai tikroviska ir pagal visas tradicijas smile.gif Bet cia tik mano nuomone-niekam as jos nepersu 4u.gif
Atsakyti
Puosti pardedam gruodzio pirma-antra savaite 4u.gif Jau visai nedaug liko bigsmile.gif
Atsakyti
Namus jau pradėjau po truputį puošti. Jau nusivėliau sniegenų ir prikabinau ant šviestuvo. ax.gif Ir taip po truputį po truputį, savaitgaliais puošiu savo namus iki Kalėdų.
O eglutę visada (ir kol gyvenau pas tėvus ir dabar) puošiu Kūčių dieną. Kūčių išvakarese susitvarkom namus, paruošiam vietą eglutei ir tada jau kviečiam ją į svečius.. ax.gif wub.gif Pamiršau paminėt, kad puošiam ne eglutę, o pušelę...
Atsakyti
as ir laukiu gruodzio pradzios, manau tada imsim puostis namucius wub.gif
siom kaledom mastau kepti kaledinius meduoliukus ir ivyniot i grazu celofanini maiseli, uzrasut atviruka su vardu ir visiem artimiesiem ir draugam padovanoti wub.gif
taip pat imsiu apelsinus su bantukais ruostis.
Atsakyti
Pradėsiu tada, kai pajausiu Kalėdinę dvasią 4u.gif kada tai bus, kolkas nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
As labai myliu Kaledas.. ax.gif Gal tiksliau ta kaledine nuotaika, surmuli..O eglute paskutiniais metais kazkaip sugalvojau puosti per pirmaji Advento sekmadieni - tai turbut dazniausiai buna paskutinis lapkricio savaitgalis.. smile.gif
Atsakyti
Mes pradedam puošti po gruodžio vidurio smile.gif Ir tas puošimas užsitęsia iki pačių Kūčių newyear.gif
Atsakyti