Įkraunama...
Įkraunama...

Kada pradedat puošti namus ir ruoštis Kalėdoms?

Aš tai pasipuošiu namus advento vainiku gruodžio 1 dieną, o visus kitus papuošimus ir eglutę statysim per Kūčias. Pas mus tokios tradicijos. Tiesa tėvų namuose to advento vainiko nebūdavo, tai viską puošdavom per Kūčias, o nupuošdavom per tris Karalius.
Atsakyti
Mes tai puošiam namus likus savaitei iki Kučių ax.gif Tada prasideda didysis kampų kuopimas, švarinimasis ir puošimas biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi panašiu laiku smile.gif
Atsakyti
Namus puosti pradedu gruodzio pirma savaitgali, o eglute - kai lieka kelios dienos iki kuciu.
Atsakyti
Mūsų šeima pradeda puošti namus kai tik atsiranda pirmosios gyvos eglutės pardavime. Taigi praktiškai pirmą gruodžio sav. Juk tos kalėdos taip trumpai buna kodėl nepasidžiaugus ilgėliau bigsmile.gif
Atsakyti
Mes tai kalėdoms ruošiamės maždaug dvi savaitės prieš švenčių pradžią ; }
Atsakyti
Mes is tu nekantriuju biggrin.gif ,norim kuo ilgiau dziaugtis Kaledine atmosfera.Dirbtine eglute puosim lapkricio 24d.marginsim visi kartu meduolius ir jais puosim eglute wub.gif ,o pries pat kucias parsinesim eglutes sakele,ar vainika koki nusipinsim,del kvapo. wub.gif
Atsakyti
Labai laukiu Kalėdų man iš visų megtamiausią šventė,Namus puošiu likus 2 savaitėm iki Kalėdų.Lauke pakabiname girliandas,papuošiame eglę ,arba pušį,išpuošiame įvairiais kalėdiniais aksesuarais namus būna jauku ir gera,tada jaučiasi Kalėdų dvasia. wink_3.gif
Atsakyti
mane jau aplankė šventinė dvasia, jau kuriu planus dovanom ir visokiems papuošimais. jau esu padarius vieną eglutę iš pušies šakų.
o visą puošimo maratona pradėsiu, kai parduotuvės užsiveš prekių. labai laukiu!! smile.gif
Atsakyti
O parduotuvėse Kalėdinių prekių jau yra! Net nepamenu, kada parduotuvė "Dorado" jau papuošė savo vitrinas. Na o mes namus puošiame tradiciškai - per Kūčias. Tik idėjas įgyvendint pradedu anksčiau. Kartais norisi savo gamybos žaisliukų, visokiu snaigučių, angeliukų, tai visgi tokių dalykų greit nepridarysi blush2.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif kaip čia kalėdom kvežia

Namus pradedu puošti gruodžio pradžioje, o eglutę puošiam kai tik pasirodod didelios ir gražios prekyboje, puošiam tik gyvą, kažkaip tas spyglių šlavimas kasdieną primena apie Kalėdų artėjima ir kvapas labiau jaučias ją pajudinus wub.gif
Praėjusiais metais vyrenėliui sakau, gal dirbtine žiūrim schmoll.gif sako neliks kalėdų dvasiso kurią atsimenu nuo pat mažumos, bus kaip pas močiutę iš už spintos ištraukiama dirbtina dulkės nuplaunamos ir viskas doh.gif . O dabar jau vien tas rinkimas eglutės važiuojam į medelyną visis, po to vyrai stato ir visi kartu puošiam wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaima: 11 lapkričio 2009 - 09:24
ruosiuos puosti gruodzio antra savaite...
Atsakyti