Aš tai pasipuošiu namus advento vainiku gruodžio 1 dieną, o visus kitus papuošimus ir eglutę statysim per Kūčias. Pas mus tokios tradicijos. Tiesa tėvų namuose to advento vainiko nebūdavo, tai viską puošdavom per Kūčias, o nupuošdavom per tris Karalius.
Mes tai puošiam namus likus savaitei iki Kučių
Tada prasideda didysis kampų kuopimas, švarinimasis ir puošimas

mes irgi panašiu laiku

Namus puosti pradedu gruodzio pirma savaitgali, o eglute - kai lieka kelios dienos iki kuciu.
Mūsų šeima pradeda puošti namus kai tik atsiranda pirmosios gyvos eglutės pardavime. Taigi praktiškai pirmą gruodžio sav. Juk tos kalėdos taip trumpai buna kodėl nepasidžiaugus ilgėliau

Mes tai kalėdoms ruošiamės maždaug dvi savaitės prieš švenčių pradžią ; }
Mes is tu nekantriuju
,norim kuo ilgiau dziaugtis Kaledine atmosfera.Dirbtine eglute puosim lapkricio 24d.marginsim visi kartu meduolius ir jais puosim eglute
,o pries pat kucias parsinesim eglutes sakele,ar vainika koki nusipinsim,del kvapo.

Labai laukiu Kalėdų man iš visų megtamiausią šventė,Namus puošiu likus 2 savaitėm iki Kalėdų.Lauke pakabiname girliandas,papuošiame eglę ,arba pušį,išpuošiame įvairiais kalėdiniais aksesuarais namus būna jauku ir gera,tada jaučiasi Kalėdų dvasia.

mane jau aplankė šventinė dvasia, jau kuriu planus dovanom ir visokiems papuošimais. jau esu padarius vieną eglutę iš pušies šakų.
o visą puošimo maratona pradėsiu, kai parduotuvės užsiveš prekių. labai laukiu!!
o visą puošimo maratona pradėsiu, kai parduotuvės užsiveš prekių. labai laukiu!!

O parduotuvėse Kalėdinių prekių jau yra! Net nepamenu, kada parduotuvė "Dorado" jau papuošė savo vitrinas. Na o mes namus puošiame tradiciškai - per Kūčias. Tik idėjas įgyvendint pradedu anksčiau. Kartais norisi savo gamybos žaisliukų, visokiu snaigučių, angeliukų, tai visgi tokių dalykų greit nepridarysi

Namus pradedu puošti gruodžio pradžioje, o eglutę puošiam kai tik pasirodod didelios ir gražios prekyboje, puošiam tik gyvą, kažkaip tas spyglių šlavimas kasdieną primena apie Kalėdų artėjima ir kvapas labiau jaučias ją pajudinus

Praėjusiais metais vyrenėliui sakau, gal dirbtine žiūrim

ruosiuos puosti gruodzio antra savaite...