pries kokius 4 metus geriau diane 35, taj man labai netiko

pastovi migrena prasidejo, net ne karta per menesi o kasdien, depresija juoda uzejo, priaugau 10kg, dingo lytinis potraukis, atsitrado kalbos sutrikimu- pradejau mikcioti, neistardavau kai kuriu zodziu. is pardziu nesupratau kas man darosi: pagalvojau kad man depsresija del priaugto svorio, nes labai del to pergyvenau, nenorejau niekam rodytis. po 6 men vartojimo parejo kepenys, prasidejo letinis gastritas. kai nuejau pas pediatre pradejo visokius tyrimus daryt, jau veliau su ja issisnekejau kad geriu konracepkes, tai jo sako mesk i siuksliu deze, cia nuo ju viskas. ir pries ismesdama paziuriu i informacini lapeli ir prie pasalinio poveikio skaitau ir negaliu patiketi visi pozymiai surasyti

o as metus naudojau ir ne neitariau kad cia kontracepkiu

nuvariau pas ginekologe (ji pagyvenus) sakau as gi jum sakiau kad man migrena, kodi nesiulet kitu kontraceptiku, sakau man kepenys parejo, visokius bvaistus daba gert reik. o man sako: gali padet taska, tau nuo visu kontraceptiku taip bus. sako labai retai taip buna kad atsirastu kalbos sutrikimu, bet stai as i ta procenta pataikiau. gaila, nes dabar vargstam su prezervatyvais, o kontracepkes tai patogu butu. o man ginekologe net mirenos nededa, nes ji man netinka, nes tie hormonai gali vel kepenys pagadint ir sake migrena tikimybe didele. bandysiu varine spirale isidet