Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias apsaugos priemones naudojate?

Apklausa: Kokias apsaugos priemones naudojate? (823 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
geriu kontraceptikus lindinete20, kazkaip nelabai tinka verysad.gif girdejau kad ziedai visai nieko bet kazkaip nedrystu naudoti,gal yra kas naudoja? noreciau isgirsti atsiliepimus.seniau naudojom labai ''patikima'' apsisaugojimo priemone NLA, tai neseniai pagimdziau smileysex.gif soske.gif
Atsakyti
esu naudojus porą kartų,na aš jo nejaučiau,bet vyrui nepatiko,jis jausdavo,bet gi kiekvienam kitaip pabandyk ir žinosi
Atsakyti
As pati naudoju kontraceptini zieda, jau greitai bus metai, esu labai patenkinta. Anksciau geriau novynette, bet kartais taip nutinka, kad pamirsti isgerti ir tada drebi: kibo ar nekibo. O cia uztenka atsiminti karta i menesi isidet nu ir aisku issiimti reiktu neuzmirsti. Man asmeniskai patikimas reikalas ir beje labai patogus. Vat butu ir paciai idomu suzinot kaip kitoms su juo sekasi ir kokie atsiliepimai.
Atsakyti
laba diena,
turiu toki klausimeli, tikiuosi gauti atsakyma, o gal kuriai is jusu buvo taip nutike....
geriu kontraceptines tabletes mercilon jau keturis menesius. visada baigus gerti pakuote trecioj dienoj prasidedavo menesines. o po sios isgertos pakuotes menesines jau veluoja. tiesa dar nedaug- viena diena, bet.... labai neramu.
kiek skaiciau ir domejausi, pastojimo galimybe labai labai nedidele, jei geri laiku, nepralaidziant nei vienos tabletes. taigi geriau tvarkingai visa laika.
ar gali menesiniu nebuvimas buti susijes su tuo, kad paskutine tablete geriau is pakuotes, pirktos Lietuvoj (taip pat mercilon, lyg gamintojas tas pats), o siaip gyvenu uzsieny ir mercilon perku ten. ar itakoja stresai menesiniu cikla kai yra geriamos kk? nes visad maniau, kad geriant kontraceptikus, menesines yra sukeliamos tabletese esanciu cheminiu preparatu, ir su naturaliom menesinem tas kraujavimas nieko bendro neturi?
pasimetus jauciuosi. prasau atsakykit...
Atsakyti
QUOTE(giedrulle @ 2007 02 05, 15:09)

nors cia biski ne i tema, bet bent jau man, kai naudojau KT menesines vis toldavo.. t.y. is pradziu 2 dienos po to 3... 4... (po metu laiko gal pusantru 4 diena prasidedavo..) todel manau nereikia tau nervuotis.. jei jau neprasides per tas 7 dienas tada rolleyes.gif nusipirk testuka, o jei viskas ok, tada lauk sekanciu ax.gif
Atsakyti
vaje...kaip man gaila, kad Jus nesuprantat, kad taip save ZALOJAT.
nenustebkit kai jum dings VISAI menesines....na o tada na manau BUSIT VISAI LAIMINGOS NES NEBEREIKES NAUDOT KT
Atsakyti
QUOTE(partizane @ 2007 02 06, 18:47)
nenustebkit kai jum dings VISAI menesines....na o tada na manau BUSIT VISAI LAIMINGOS NES NEBEREIKES NAUDOT KT

na ir ko gi jos dings g.gif blink.gif
As pvz dabar geriu regulon*, o geriu ne todel kad noriu, o todel kad reikia, nes kitaip kelias ant operacinio stalo.
O pries pirma nestuma geriau novinette* 5 metus ir nieks niekur ne dingo schmoll.gif ,
viskas buvo tvarkoj
na neverta jau taip kritiskai ziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2007 02 12, 09:33)
na ir ko gi jos dings g.gif  blink.gif
As pvz dabar geriu regulon*, o geriu ne todel kad noriu, o todel kad reikia, nes kitaip kelias ant operacinio stalo.
O pries pirma nestuma geriau novinette* 5 metus ir nieks niekur ne dingo schmoll.gif ,
viskas buvo tvarkoj
na neverta jau taip kritiskai ziuret ax.gif

Oje kas tau tokio blogo gydoma jei ne paslaptis?Citos?
Na as naudojau irgi novinete kokius 2-3metus, poto meciau...nes noro nebuvo ir apatiska budavau:(. Bet nebuvo menesiniu skausmu kaip dabar yra baisoki:( iki tokiu.....
Dabar tai spermicidinis lubrikantas+prezervatyvas
Atsakyti
Merginos, noriu jūsų patarimo. kiek anksčiau vartojau "Logest", kažkur apie metus laiko, kol gydytoja pasiūlė pabandyti "Yasminele", bent 3 mėnesius. taigi gėriau aš jas, ir vargo nemačiau (nors "Logest" irgi pašalinio poveikio nekėlė). dabar va prasidės 4-tas mėnuo, o mano galvoje dvejonės ar likti prie "Yasminelle", ar grįžti prie "Logest" g.gif kainos skirtumas maždaug 10 Lt...
Atsakyti
QUOTE(partizane @ 2007 02 06, 18:47)

ramybes mergaite. apie neigiama KT poveiki yra atitinkamos temos. Beje kol kas nei vienai vartojusiai KT mesines "VISAI" nedingo tongue.gif Daugiau gasdinanciu "argumentu" bus?

I tema: dabar zaidziam su gumytem, bet ketinu vel grizti prie Yarinos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2007 02 13, 10:50)
Dabar tai spermicidinis lubrikantas+prezervatyvas

Įdomu, kas gi tai? Kaip vadinasi?
Kol kas baiginėju KT, bet po to saugosimės gumytėm smile.gif
Atsakyti
svejkos smile.gif paskaiciau ash cia ta forumiuka ir rimtai susimasciau...kolkas naudojuosi nutrauktu lytiniu aktu,bet man tai nepatinka o ir gasdina biskiuka g.gif
vis galvoju pradet naudot KT bet vis neprisiruosiu ir gal bijau kad netikt gali verysad.gif ka patartumet? blush2.gif
Atsakyti