Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

QUOTE (Smurka @ 2004 12 01, 15:05)
Na, man tas palyginimas su Maximos kasa kaip tik nuskambejo nesolidziai. Tai zeidzia tas mamas, kurios is tikruju sedi tokioje kasoje. Nebutinai Maximos, analogiskos kasos yra ir kituose prekybos centruose ir kai kurios ju kasininkes laisvalaikiu taip pat lankosi siame forume. O cia sau teekst, kaip su slapiu skuduru per nosi - eme kazkas ir sumenkino ju darba.

Cia biski nuo temos nukrypau, ale neistveriau.

blink.gif

Gal atsiverskit mano postą, kur pirmą kartą nuskambėjo Maximos vardas ir pažiūrėkit, ar ten buvo kasineinkes menkinanti potekstė. blink.gif Jei jau tokią suradot, tai gal priežasčių ieškokit savo kompleksuose. wink.gif

Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 11 30, 21:24)
Jo, būtent, studentės ir dar visos 1 kurso doh.gif
Auga nauja analisčių karta laugh.gif

nu voveriuk, tu ir duodi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 12 01, 15:14)
(...) Jei jau tokią suradot, tai gal priežasčių ieškokit savo kompleksuose (...)

Norge, aš neturiu laiko skaitinėti postus, todėl nieko pasakyti nei "už", nei "prieš". Absoliučiai neturiu jokių asmeniškumų nei prieš tave, nei prieš kitas (-us) geros valios forumietes (-čius). Tik žinai, nepriimk to kaip įžeidimo, kažkaip Tavo mintys sudėstomos, kad jos nuskamba niekinančiu tonu, vat jūs, tundros, nesuprantate ką aš (protinga) noriu pasakyt. Ir aš pats nevengiu kieto tono ir "aštrių kampų", bet kas leidžiama nedorėliui voveriui (turintį jau -3), tas ne visai tinka Norgei, kurią čia daug kas laiko autoritetu.

Tad jei norėtum, kad nekiltų dviprasmiškos mintys ir su tuo susijusi kritika - perskaityk ką rašai ir pabandyk įsijausti į skaitytojo vaidmenį, kuris nemato nei tamstos veido išraiškos, nei tavo minčių (kurios gal yra pačios gražiausios ir dorybingiausios), o mato tik raidelių rinkinuką.
Manau, kad mane supratai.
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 12 01, 15:14)
QUOTE (Smurka @ 2004 12 01, 15:05)
Na, man tas palyginimas su Maximos kasa kaip tik nuskambejo nesolidziai. Tai zeidzia tas mamas, kurios is tikruju sedi tokioje kasoje. Nebutinai Maximos, analogiskos kasos yra ir kituose prekybos centruose ir kai kurios ju kasininkes laisvalaikiu taip pat lankosi siame forume. O cia sau teekst, kaip su slapiu skuduru per nosi - eme kazkas ir sumenkino ju darba.

Cia biski nuo temos nukrypau, ale neistveriau.

blink.gif

Gal atsiverskit mano postą, kur pirmą kartą nuskambėjo Maximos vardas ir pažiūrėkit, ar ten buvo kasineinkes menkinanti potekstė. blink.gif Jei jau tokią suradot, tai gal priežasčių ieškokit savo kompleksuose. wink.gif

Ale kaip tik ir neperskaiciau to tavo posto, kuriame apskritai butu pamineta Maxima blink.gif Kitos dalyves poste buvo kasininkes menikinanti potekste tongue.gif

Bet jei jau taip susijaudinai, tai gal savo patarimu pasinaudok pati tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Brazile @ 2004 12 01, 09:06)
Ar domiesi budizmu?

KARTAIS VERTA PASKAITYTI BUDIZMO POSAKIŲ IR SUSIMĄSTYTI g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUKSUOLIUKĖ: 02 gruodžio 2004 - 10:26
QUOTE (Smurka @ 2004 12 02, 09:07)

Bet jei jau taip susijaudinai, tai gal savo patarimu pasinaudok pati tongue.gif

Nu va, vėl ponia telepatė pavaražijo ir pajautė, dėl ko aš jaudinuosi, odėl ko ne. tongue.gif

Voveriuk, o tu manai, kad man tokios rašliavos gaunasi netyčia? Nebent irgi manai, kad taip gudriai sumąsto tik Voverius. wink.gif
Atsakyti
hm...... taigi "jis vedes" ....... g.gif g.gif g.gif ....... verciau net atgal psl paziureti kas cia ir kur vedes......... neradau..... ar as ne ten pataikiau, ar giliau ieskoti reikia? biggrin.gif biggrin.gif ...... o tai kol kas matai tik kieta voveriuka, budizma, susjaudinusias smurka su norge.......ai dar maksima.... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
saga, aš tau padėsiu laugh.gif nuo pirmo puslapio pradėk wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 12 02, 14:04)
saga, aš tau padėsiu laugh.gif nuo pirmo puslapio pradėk wink.gif

aciu, aciu......... dabar jau radau wink.gif wink.gif issiaiskinsiu, kuom susije vede vyrai su maksima parduotuve, pikta norge, voveriuku "kietu tonu" kalbančiu ir t.t.
Atsakyti
QUOTE (Alvyda @ 2004 11 30, 15:00)
Nu nu, iš karto paleistų vidurius, voveriuk biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Norge thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

alvyda, man atrodo kad cia kalba tavo skausmas, nes ir tu buvai romantike ir svajotoja, kai rasei apie vestuviu planus ir nebuvau tokia kategoriška. man atrodo kai perskaitysi ši skyreli po to kai atsigausi po išdavystės pradėsi juokstis iš savo sapaliojimu
Atsakyti
hi mergichkos. smile.gif

apie vedusius.... turiu bishkuti patirties unsure.gif
zinokit, tikrai nieko gero.... jei galite, tai neprasidekite....
man labai daug brangaus kraujo nuleido mad.gif

ir jei jau iklimpsti, tai kaip muse i medu... ir saldu ir ishlipt negali unsure.gif
nes ish esmes, jei situacija : vedes vyras ir netekejusi mergina...
ai vyrai paprastai zhulikai mad.gif ir netikekit panos, kad zmonos raganos, ir vaiku neziuri, ir po diedus duodasi. ir jie namo nenori... mad.gif
viskas tikrai ne taip kaip jie pieshia...

taip kad... vienas dziaugsmas kad yra geru berniuku, kurie shirdeles gerom mergaitem gydo... rolleyes.gif bent jau man pagyde blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciukas @ 2005 01 10, 16:58)
hi mergichkos. smile.gif

apie vedusius.... turiu bishkuti patirties unsure.gif
zinokit, tikrai nieko gero.... jei galite, tai neprasidekite....
man labai daug brangaus kraujo nuleido  mad.gif

ir jei jau iklimpsti, tai kaip muse i medu... ir saldu ir ishlipt negali  unsure.gif 
nes ish esmes, jei situacija : vedes vyras ir netekejusi mergina...
ai vyrai paprastai zhulikai mad.gif  ir netikekit panos, kad zmonos raganos, ir vaiku neziuri, ir po diedus duodasi. ir jie namo nenori... mad.gif 
viskas tikrai ne taip kaip jie pieshia...

taip kad... vienas dziaugsmas kad yra geru berniuku, kurie shirdeles gerom mergaitem gydo... rolleyes.gif  bent jau man pagyde  blush-anim-cl.gif

O ka galvojat apie tokius vedusius, kurie nesiskundzia, jog zmonos blogos, vaiku nepriziuri ir t.t. jiems paprasciausiai sakosi atsibodus monotonija ir norisi kazko naujo.
Atsakyti