Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

QUOTE (Tylene @ 2004 11 30, 15:08)
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 11 30, 14:57)
Tylene, geriau tu iš viso patylėtum  laugh.gif

Žinok, pasakysiu Jums paradoksą: man visiškai px kas mano voverę taršytų, svarbu tik kad jai gerai būtų ir ne koks būtų bomžas, o normalus bičas.

idomu kodel gi turechiau patyleti? Juk tu tai gali rashyti visokias blevyzgas. tongue.gif
..bet tai juokinga butu: vovere atveda bicha su kuriuo nori pasidulkinti ir klausia voverio ar shitas jai tinka.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Voveriuk, visus cia tildai. I save pasiziurek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 30 lapkričio 2004 - 18:48
kas per vyras!!!????kuriam visiskau nusispjaut ka jo antroji puse isdarineja."tegul pis... su visais tik ne su bomzais".
tu ka,vovieriuk, lygu issigandai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ir priraset cia! smile.gif
Manau, jog vieni zmones moka reiksti nuomone diplomatiskai ir tolerantiskai, kitiems tai del vienu ar kitu priezasciu sunkiai pavyksta, bet esme juk ne emocijose, bet nuomoneje, t.y kas yra sakoma, o ne kaip (na tai irgi, matau, svarbu daug kam, bet diskusijoje tai nera pagrindinio svarbumo dalykas).

Isvis tai nuo temos cia nukrypta baisiai.
Situacija, berods, tokia: atsirado trumpalaikis susizavejimas vedusiu (isipareigojusiu) vyru. Abipusis. Ir kur cia meiluzes? A? Gal kazka tokia situacija ir siutina be galo, bet as manau mastanciam zmogui tai signalas. Turiu omeny to vyro zmona. Signalas, jog kazkas ne taip, jog kazka reikia keisti ir ne lygiuojantis i meiluze (na siuo atveju, gal potencialia, taip galima pasakyt), bet pamastant, kas gi nutiko, jog siuo metu savo vyrui autoritetas ne tu. Aisku, galima pareiksti, jog vyras menkysta sutiko menkysta, apsimesti, jog nieko nepastebi, elgtis taip, lyg tai taves nejaudina, nes esi aukstesnio intelekto ir pan. Kiekvienas pasirenka savo kelia ir jis priklauso nuo to, kiek tas vyras tau svarbus.
Daug kas tuokiasi is meiles ir gal 10 metu kojos linksta kaip gera jiems kartu, bet kas zino, kas nutiks 11-ais metais? Zmogui pazint gyvenimo neuztenka, saves iki galo nepazisti, kaip galima 100% prognozuoti, kas bus rytoj, tokiu atveju.
Ir kaip bebutu kam pikta, meiluzes toli grazu nedirba Maximos kasoj, kitaip jos nebutu tokios "pavojingos" ir nesukeltu kazkam tokiu pykcio priepuoliu. wink.gif Plius, kiekviena meiluze svajoja (ir siekia) tapti zmona. ( Toks posakis, yra ir isimciu, pvz. turiu omeny "sporta"), bet ta meiluziu kategorija irgi nesukeltu tokiu diskusiju, manau.
Be to rasiusioji akcentavo, jog mato, jog santykiai seimoje siubuoja. Kaip manote, apie ka ji galvoja, ar ji nori tapti antra, ar uzimti zmonos vieta, su laiku, galbut, a? Vat butent tai zmonas, kurios mano, jog jei jau tapau zmona, vadinasi esu nepajudinama ir uztenka vien fakto jog esu zmona ir siutina. wink.gif

P.S. Tiems, kam labai svarbu asmeniskumai: niekada neteko pabuvoti nei meiluzes nei isduotos moters kailyje. (Nusispjaunu 3 kartus wink.gif ). Cia tik mano nesaliska nuomone wink.gif .
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 11 30, 12:18)
Pačios protingiausios yra senos bubutės, bet jos tokios, kad ir šernas ir už gilių maiša nepa smileysex.gif

Antra, vyras, jei protingas, jis labai aiškiai vertina savo galimybes, kam stačia galva pulti prie tokios, kuri gali ragus pakabinti, reikia techniškai taktiškai išvaryti iš proto (internetas tam - idealus dalykas) ir tada, kai jau produktas pasiekia kondiciją griebti už kudliuko.

g.gif protingi vyrai butent makaronu nekabina , o juose slypi tas tikras zavesys kai jie savo geisma slepia , nepuola apsiseileje ... na turintys savo sarma ir verti grieko , bet yra kitas bet ... savu laiku ir savo vietoj ir aplinkybes lemia wub.gif
Is kitos puses yra nemaza ir bobuciu , kurios geriau atrodo kaip kitos 20m tongue.gif kiti ir be bulviu maiso tokius krokodilus smileysex.gif geriau patyleti apie tai ...siaip dorove ir protas nebutinai su amzium ateina - kiti ir mirsta vis dar nesuauge laugh.gif Asmeniskai mano nuomone jei jot tai ant gero zirgo , o su asilais(mulais) neverta terliotis laugh.gif as ne siukslyne radau putyte , kad ja leisciau bent kam naudotis tongue.gif
Nors as asmeniskai neturejau nei vieno meiluzio , nes tam nera priezasciu , bet dar gyvenimas nesibaigia sia diena - ka gali zinot laugh.gif nu gal senatvej prasysiu voveriuko uz bulviu maisa, -ka gali zinot laugh.gif gal senatvinis niezulys kankins laugh.gif pagyvensim- pamatysim ...
Atsakyti
oi voveriuk,kai paskaiciau,kaip tu propaguoji analini,gal ir pasiseke tavo voverei,kad nekaisioji savo galo pas ja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Arvira @ 2004 11 30, 20:20)
(...) protingi vyrai butent makaronu nekabina , o juose slypi tas tikras zavesys kai jie savo geisma slepia , nepuola apsiseileje (...)
(...) Asmeniskai mano nuomone jei jot tai ant gero zirgo (...)

1. Skanus vaisius ilgai bręsta - tai tiesa. Tavo atveju būtent taip ir elgiamasi, kada planuojama susirasti žmogų ilgiems ir pusiau rimtiems santykiams. Bet jei nereikia ilgų santykių, o tik smileysex.gif man ir dviejų pasimatymų per daug (visgi asmeniškai aš pas prostitutes neinu ir neisiu).

2. Pakartosiu tą patį. Bet man to gero žirgo nereikia, nes turiu voverę, kuri fainesnė už visas pindas į krūvą sudėjus. Kad pas mus sex gyvenimas nenuėjo - čia mūsų reikalas. Antra vertus, nepulčiau daužyt galvos į sieną jei jinai su kuom nors ir nueitų, nes jei jai meilužis tiek pat reikštų kiek ir man mano draugės, tai tas nuėjimas į kairę būtų pati mažiausia problema. Yra bendrame gyvenime žymiai reikšmingesnių dalykų, nei amžina ištikimybė
Atsakyti
QUOTE (akademija @ 2004 11 30, 20:51)
(...) gal ir pasiseke tavo voverei,kad nekaisioji savo galo pas ja (...)

Jo, pataikei laugh.gif
Būtent man patinka patvirkę mergos, kurias galima bet kaip ir bet į kur smileysex.gif
Atsakyti
vovieriuk,ne i ta tema ilindai.tam yra tema "Meiluzems" ar dar kur
Atsakyti
gal gali pasakyt is kur tokiu paleistuviu atsiranda(nu nezinau kaip jas pavadint,gal ir taip tiks)ar cia studentes patvirke ar siaip normalios moterys.smalsu man.
Atsakyti
QUOTE (artev @ 2004 11 30, 19:55)
Daug kas tuokiasi is meiles ir gal 10 metu kojos linksta kaip gera jiems kartu, bet kas zino, kas nutiks 11-ais metais?

Esu labiau linkusi manyti, kad tai ne laiko, o zmogaus klausimas.

Idejai nemazai minciu i savo posta wink.gif
Atsakyti
QUOTE (akademija @ 2004 11 30, 21:00)
(...) ar cia studentes patvirke ar siaip normalios moterys (...)

Jo, būtent, studentės ir dar visos 1 kurso doh.gif
Auga nauja analisčių karta laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (voveriukas36 @ 2004 11 30, 20:55)

Skanus vaisius ilgai bręsta - tai tiesa. Tavo atveju būtent taip ir elgiamasi, kada planuojama susirasti žmogų ilgiems ir pusiau rimtiems santykiams. Bet jei nereikia ilgų santykių, o tik smileysex.gif man ir dviejų pasimatymų per daug
Bet man to gero žirgo nereikia, nes turiu voverę, kuri fainesnė už visas pindas į krūvą sudėjus. Kad pas mus sex gyvenimas nenuėjo - čia mūsų reikalas.

laugh.gif tai ne mano atvejis , nes as aplamai nebrandinu minties apie kita kadangi mane vyras tenkina visom prasmem , o kas kitu galvose bresta ir kokie planai -manes nejaudina rolleyes.gif
Na kai rinkaus zirga tai butent ir issirinkau savo vyra laugh.gif ir smileysex.gif jis nepakartojamas , bet as su juo esu patvirkus visom prasmem tongue.gif tai blogai ar gerai , bet kai viska gauna kas jo fantazijoj subresta tai ir neina pas kitas kumeles laugh.gif
Atsiprasau rudaake , zinau kad ne i tema bet atsakyt teko.
Atsakyti