QUOTE (baltic*girl @ 2004 11 30, 21:07) |
Esu labiau linkusi manyti, kad tai ne laiko, o zmogaus klausimas. Idejai nemazai minciu i savo posta ![]() |
Tai as irgi manau, kad tai zmogaus klausimas

BUDIZMAS ZEN-KAI SUVOKSI SAVO TIKRĄJĮ KELIĄ,TADA TIK EIK IR ATIDŽIAI STEBĖK SAVO ŽINGSNIUS.NEPRISIRIŠK PRIE TO ,KAS YRA KELKRAŠTYJE.EIK TIK PIRMYN.
Man tai Voveriukas ima patikti
- bent jau kažikokių dramų ir filosofijų iš primityvių fiziologinių procedūrų nelaužia, o daiktus savo vardais vadina.
Ir dar jis visas mano oponentes apspjauna savo telepatiniais sugebėjimais - jūs tai tik nustatote, kaip iš tiesų jaučiuosi aš (xixixi), o Voveriukas žino, kaip jautėsi tūlas Lavuazje (
) 1789-1794 metais.

Ir dar jis visas mano oponentes apspjauna savo telepatiniais sugebėjimais - jūs tai tik nustatote, kaip iš tiesų jaučiuosi aš (xixixi), o Voveriukas žino, kaip jautėsi tūlas Lavuazje (

QUOTE (artev @ 2004 11 30, 19:55) |
Na ir priraset cia! ![]() Manau, jog vieni zmones moka reiksti nuomone diplomatiskai ir tolerantiskai, kitiems tai del vienu ar kitu priezasciu sunkiai pavyksta, bet esme juk ne emocijose, bet nuomoneje, t.y kas yra sakoma, o ne kaip (na tai irgi, matau, svarbu daug kam, bet diskusijoje tai nera pagrindinio svarbumo dalykas)... ...Ir kaip bebutu kam pikta, meiluzes toli grazu nedirba Maximos kasoj, kitaip jos nebutu tokios "pavojingos" ir nesukeltu kazkam tokiu pykcio priepuoliu. ![]() |

QUOTE (norge @ 2004 12 01, 09:16) |
(...) Voveriukas žino, kaip jautėsi tūlas Lavuazje (...) |
Kaip gali jaustis žmogus, kai visi aplink šaukia, kad "chemikai revoliucijai nereikalingi?" Nes anuo metu - per revoliucijas - naudojosi tik vienu chemikų išradimu - paraku, na dar kaimiečiai žirnių prisivalgę sėkmingai gamino metano dujas

Na o Lavuazje... jam teko išbandyti kitą anuometinės technikos stebuklą - dr. Giljoteno kūdinį

Oi, aš tai visko neperskaičiau, net nežinau apie ką jūs čia kalbate, todėl gal mano nuomonė pasirodys čia išvis ne į temą
Aš noriu lyg ir atsakyti į patį pirmą, temos autorės, postą.
Manau, kad šiuo atveju, tai sena, gerai visiems žinoma situacija, kuri ir galėtų baigtis, kaip dažniausiai baigiasi kitiems. Abu liksite savo šeimose
Vedęs vyras toliau gyvens su savo žmona ir vaikais, retsykiais pasiskųsdamas vis kokiai, naujai savo draugei apie blėstančius jausmus ir negerą žmoną, o tu iš naujo "atrasi" savo artimą žmogų, nieko nepasakosi ir vėl mylėsi tą, kuris šalia. Kitas klausimas kiek ir kokių tau ši istorija paliks atsiminimų. Linkėkime, kad galėtum prisiminti gražiai ir maloniai, be savigraužos ir sąžinės priekaištų.
Dabar apie mano požiūrį. Jis ne toks drastiškas kaip voveriuko36, bet gal šiek tiek panašus...
Aš asmeniškai, negalėčiau savęs žeminti būdama kažkieno meiluže (jau net nekalbant apie tai, kad man visiškai nepriimtina išduoti savo artimą žmogų). Draugystė su kitu vyru įmanoma, bet tik ne intymūs santykiai, kai šokinėjama iš savo vyro lovos į svetimo vyro lovą. Nesvarbu vedęs jis būtų ar ne. Tačiau vyro ištikimybė man, nėra mūsų gerų tarpusavio santykių pagrindas. Man yra svarbesnių dalykų šaimoje. Jei vyras skiria užtektinai laiko man, normaliai su manimi bendrauja, myli mūsų vaikus, tai man visai nesvarbu kada ir kokią moterį jis turės šalia. Todėl aš visiškai suprantu voveriuką36 ir jo pačią
Daug blogiau, kai sėdi šalia ištikimas "mylintis" vyras, bet elgtis su žmona sau leidžia kaip menkysta ir "mužikas".

Manau, kad šiuo atveju, tai sena, gerai visiems žinoma situacija, kuri ir galėtų baigtis, kaip dažniausiai baigiasi kitiems. Abu liksite savo šeimose

Dabar apie mano požiūrį. Jis ne toks drastiškas kaip voveriuko36, bet gal šiek tiek panašus...
Aš asmeniškai, negalėčiau savęs žeminti būdama kažkieno meiluže (jau net nekalbant apie tai, kad man visiškai nepriimtina išduoti savo artimą žmogų). Draugystė su kitu vyru įmanoma, bet tik ne intymūs santykiai, kai šokinėjama iš savo vyro lovos į svetimo vyro lovą. Nesvarbu vedęs jis būtų ar ne. Tačiau vyro ištikimybė man, nėra mūsų gerų tarpusavio santykių pagrindas. Man yra svarbesnių dalykų šaimoje. Jei vyras skiria užtektinai laiko man, normaliai su manimi bendrauja, myli mūsų vaikus, tai man visai nesvarbu kada ir kokią moterį jis turės šalia. Todėl aš visiškai suprantu voveriuką36 ir jo pačią

QUOTE (Rasma @ 2004 12 01, 11:06) |
1. (...) aš visiškai suprantu voveriuką36 ir jo pačią (...) 2. (...) Daug blogiau, kai sėdi šalia ištikimas "mylintis" vyras, bet elgtis su žmona sau leidžia kaip menkysta ir "mužikas". |
1. Mano pati paprasčiausiai yra įpratinta nematyti to, ko nederėtų matyti, lygiai kaip ir aš nelendu į tuos dalykus, kurie manęs nekliūva.
Neseniai apturėjau tokį dalyką... po pusiaunakčio pas mane atgriuvo draugelis, paprastai negeriantis vyras buvo girtas kaip lapas. Pasibuvo pusvalandį ir išėjo savo keliais. Kitą dieną skambina jo žmona su giliais priekaištais, kad jį vedu iš kelio ir apskritai suka jisai, kad prisigėrė. O gal dar kur nors ir su kuo nors buvo? Nu griūk negyvas

2. Būtent tai ir turėjau galvoje.
QUOTE |
Dabar apie mano požiūrį. Jis ne toks drastiškas kaip voveriuko36, bet gal šiek tiek panašus... Aš asmeniškai, negalėčiau savęs žeminti būdama kažkieno meiluže (jau net nekalbant apie tai, kad man visiškai nepriimtina išduoti savo artimą žmogų). Draugystė su kitu vyru įmanoma, bet tik ne intymūs santykiai, kai šokinėjama iš savo vyro lovos į svetimo vyro lovą. Nesvarbu vedęs jis būtų ar ne. Tačiau vyro ištikimybė man, nėra mūsų gerų tarpusavio santykių pagrindas. Man yra svarbesnių dalykų šaimoje. Jei vyras skiria užtektinai laiko man, normaliai su manimi bendrauja, myli mūsų vaikus, tai man visai nesvarbu kada ir kokią moterį jis turės šalia. Todėl aš visiškai suprantu voveriuką36 ir jo pačią Daug blogiau, kai sėdi šalia ištikimas "mylintis" vyras, bet elgtis su žmona sau leidžia kaip menkysta ir "mužikas". |

QUOTE (pievu_ragane @ 2004 12 01, 09:54) |
...Ir kaip bebutu kam pikta, meiluzes toli grazu nedirba Maximos kasoj, kitaip jos nebutu tokios "pavojingos" ir nesukeltu kazkam tokiu pykcio priepuoliu. ![]() ![]() ![]() |
nu idomiai chia. Nei viena meiluzhe nedirba Maximos kasoj?A tai jus pazhystat visas jas?

Na chia nera kazhkoks intelektualu forumas, kur nebutu galima kalbeti paprastais zhodzhiais. Tai yra paprastas mamychiu forumas, ir tas kalbejimas aukshtomis frazemis- kaip tik nera labai tinkamas.

Na, man tas palyginimas su Maximos kasa kaip tik nuskambejo nesolidziai. Tai zeidzia tas mamas, kurios is tikruju sedi tokioje kasoje. Nebutinai Maximos, analogiskos kasos yra ir kituose prekybos centruose ir kai kurios ju kasininkes laisvalaikiu taip pat lankosi siame forume. O cia sau teekst, kaip su slapiu skuduru per nosi - eme kazkas ir sumenkino ju darba.
Cia biski nuo temos nukrypau, ale neistveriau.
Cia biski nuo temos nukrypau, ale neistveriau.
Nezinau, galvojau as ir taip ir anaip apie Voveriuko filosofija ir isvados nepriejau. Zinau, kad taip tikrai masto dauguma vyru ir kai kurios moterys. Kazkuria prasme tai cia viskas labai logiska, netgi protu suvokiu, kad toks vyras, kaip voveriukas yra 100 kartu geriau uz dauguma tu, kurie nueina "na leva" tada patys pasipasakoja, prisiekineja daugiau taip nedaryti ir t.t... ir tai kartojasi iki begalybes kartu.
Nu mazgotes tik tokie diedai. Jei jau prisipazinai, kad ejai " na leva" tai buk geras susidek smutkes ir dink, o jei nori vaiksciot, tai taip, kad as nezinociau.
Po issiskyrimo su buvusiu draugu suzinojau, kad jis man buvo neistikimas. Ir ka: padekojau, kad elgesi taip, kad as nezinociau. Aisku - bepigu man buvo dekoti, kaip ir mano jausmai buvo atsale ir kita jau turejau
Bet ivertinau tai, kad tikrai gerai, kad nezinojau tada, kai dar ji mylejau.
Tiesa, viena isvada is Voveriuko pasakojimo priejau: jis turi nerealia zmona (nuskilo gi jam). Taip, kad saugok, Voveriuk, kad per tavo pasilakstymus kas nenuknistu, nes matai, su moterimis kitaip nei su vyrais - joms seksas gali ir nebuti "tik seksas".
Kazkuria prasme noreciau tureti toki poziuri, kaip p. Voveriene, bet tikriausiai esu per didele egoiste: noriu vyrui buti pati paciausia visomis prasmemis, ir jei net kada nueitu pas kita, grizes galvotu "fu kaip bjauru buvo, visiska vista lyginant su mano zmona". Jo, galetu nueiti,kad isitikintu,kad as pati fainiausia ne tik drauge bet ir meiluze. Va, koks as islepintas vaikas
Zinau, ka dabar pasakysit: kad nuejes gali pagalvot ir priesingai. Tada aisku liudna kazkaip butu, bet nenoreciau daugiau gyvent su zmogum, kuriam neesu auksciau virs visu

Po issiskyrimo su buvusiu draugu suzinojau, kad jis man buvo neistikimas. Ir ka: padekojau, kad elgesi taip, kad as nezinociau. Aisku - bepigu man buvo dekoti, kaip ir mano jausmai buvo atsale ir kita jau turejau

Tiesa, viena isvada is Voveriuko pasakojimo priejau: jis turi nerealia zmona (nuskilo gi jam). Taip, kad saugok, Voveriuk, kad per tavo pasilakstymus kas nenuknistu, nes matai, su moterimis kitaip nei su vyrais - joms seksas gali ir nebuti "tik seksas".
Kazkuria prasme noreciau tureti toki poziuri, kaip p. Voveriene, bet tikriausiai esu per didele egoiste: noriu vyrui buti pati paciausia visomis prasmemis, ir jei net kada nueitu pas kita, grizes galvotu "fu kaip bjauru buvo, visiska vista lyginant su mano zmona". Jo, galetu nueiti,kad isitikintu,kad as pati fainiausia ne tik drauge bet ir meiluze. Va, koks as islepintas vaikas