Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

kiekvienas šiais laikais turi žiūrėti savęs,o jei žiūrėsi kur kokia žmona ką myli tai išvis bus doh.gif

nes jis jau daug ka isgyveno pirma karta su savo zmona

lygiai tą patį ir net daugiau gali išgyventi ir su antra,o kur dar patirtis rolleyes.gif išvis fantastika
Atsakyti
O as ta "antroji" ,bet jis jau buvo issiskyres.Tai kartais sirdelej suvyrpa,kad ka gali zinot,gal ir ne paskutine busiu,juk su pirma issiskyre g.gif .
Nors irgi sujunge daugiau aistra ir sielos bendrumas,bet per 5 metus pamatai ,kad doh.gif ,gal ir nereikejo palikti to zmogaus kuris buvo pries ji ( as irgi turejau drauga ) .Tad pagalvok ko is jo nori ,tik trumpalaikiu santykiu ( tada pirmyn) ar kazko daugiau wink.gif .O jei gyvenimo draugo,tai kuris labiau tinka,nes vien aistra negyvensi ,o gal tas draugas kuris jau seniai salia nera jau toks blogas? g.gif
Atsakyti
Kazkada labai patiko tos mergaites Melynos (cia tos kur su raudona tandemas) pasakyta fraze: kodel visi kaltina ta "antraja"? Juk ne ji prisiekinejo buti istikima, myleti iki grabo lentos ir t.t. O kad vede vyrai palieka savo zmonas ir iseina pas kitas, zinau tris tokius. Po siai dienai kuo puikiausiai gyvena su tomis "antromis". Mes visada esam linkusios kaltinti visus tik ne save. Va tu triju mano draugu zmonoms ne viena karta norejosi paimti ir pasakyti : atsistokit pries veidrodi ir paziurekit i save, tada suprasi kodel isejo. Ne ne del isvaizdos..... Nepuoseleciau daug vilciu tokiu atveju, bet jeigu tai tikra - issirutulios savaime. Tik neskubek. Ir zinok, kad ir vede vyrai eina ten kur jiems silta (turiu omenyje tikrai ne lova). Galu gale nei viena is musu nepazistam tos zmonos ir negalim spresti kaip ten yra.
Atsakyti
QUOTE (Aidar @ 2004 10 15, 05:32)
Kazkada labai patiko tos mergaites Melynos (cia tos kur su raudona tandemas) pasakyta fraze: kodel visi kaltina ta "antraja"? Juk ne ji prisiekinejo buti istikima, myleti iki grabo lentos ir t.t.

Būtent. Mergina, jei ji netekėjusi, yra visiškai laisva ir gali rinktis ką nori. Ji nieko neišduoda, prievartos nenaudoja. smile.gif Vedęs vyras jau išduoda. dry.gif

Beje, savo laiku ir aš pažinojau (kabino mane, bet nesėkmingai wink.gif ) tokių "su žmona nesutariančių". Jie taip nesutarė, kad iki šiol kartu gvyena, net nežada skirtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvirbliuke: 15 spalio 2004 - 08:02
Taaaaaaip, kai atsiranda zmogus, kuriuo tu susizavi, tada limpa bet kokie makaronai. Mes beveik visos linkusios patiketi jais, ir daznai buname apgautos. Jei jis gyvena su zmona dar tik metus, tai apie ju blogus santykius tikrai negalima tiketi, manau ten tik laikini nesutarimai, arba noras paivairinti sau gyvenima. Negi pries metus mylejo, o dabar eme, ir dingo didzioji meile.Taip greit ji nedingsta, nebent pas ji tas atvejis, kai jis vede ne is meiles, o tam ,kad galbut pabegtu is namu, ar dar kas panasaus. Zinau tokiu berneliu. Apsiveda, o po puses metu laksto paskui visus sijonus, bet ir tais atvejais, jie zmonu nesiruosia palikti. Tiesiog jiems taip patogu.
Bet zinai rudaake, savo laimes ir meiles, niekada negali atsisakyti.Visada verta pabandyti, o gal tai tikrai tavo antroji heart.gif heart.gif heart.gif pusele. Tik butu skaudziausia, kad kai isismylesi ji, ir paaiskes, kad jis vis delto "makaronscikas", bus daug skausmo. Tad patarimas, labai neskubek, ir pasistenk pamatyti, kas yra kas.
Atsakyti
Svetimas skausmas laimės neatneš (tai tik mano nuomonė). Aišku negaliu būti objektyvi, nes pati esu metai kaip žmona.
Pirmais metais pas daugumą būna nesutarimų, tai natūralu, reikia vienas prie kito priprasti, "apsitrinti".
Man atrodo, kad neverta savo draugo nurašyti, greičiausiai jis ir tapo tavo draugu dėl to, kad pradžioje jutai jam aistrą, kuri dabar išblėso (gal ir su ano tas pats bus?).
Atsakyti
QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 19:53)
QUOTE (Germante @ 2004 10 14, 18:06)
As turejau omeny, kad jis gal kelias meiluzes turi ir visoms kaip ir tau makaronus kabina, sako, kad myli, pasakoja, kaip blogai jis sugyvena su zmona. O jos ir tiki.
Na, bet anyway...  wink.gif

tai kad nei vienas is musu tokiu zodziu kaip MYLIU nera istares biggrin.gif nes tai tikrai ne meile.paprasciausia sutapo charakteriai.juk tarp musu nieko nebuvo wink.gif

O kas per aistra jeigu nieko nebuvo?..... ir del charakteriu, jeigu jis nieko nesake, gal jis tik taip turi drauge guodeja, tau pasako savo santykiu su zmona peripetijas, o tu jau galvoju kad nesutaria ir prisifantazavai nupiesus vaizduoteje savo santykius su juo, gal zmogui ne mintis apie tai niekada netoptelejo? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Mergos, jei tik galite, neisimylekite vedusiu vyru.... Nes bet kokiu atveju, jums teks iskesti daig skausmo sad.gif Mano atvejis placiau aprasytas temoje "psichologes konsultacija". Cia jei kam idomu. Jei trumpai, tai zmogus, kuri be galo myliu - vedes. Ilga laiko bendravom ir tarp musu nieko nebuvo. Is pagarbos man ir savo seimai, kurios, kaip jis minejo niekada nepaliks. Apie jo prastus santykius su zmona, zinojau ne is jo, bet is musu bendru pazistamu. Tai va. Kazkur pries menesi, savo seima jis paliko..... Tada, kai as jau beveik buvau sugebejusi ji pamirsti (bet tai tik iliuzija, nes uzteko vieno skambucio, ir visi jausmai sugrizo per viena akimirka).... Beje, seima jis paliko nevisiskai. Ta prasme, toks bandomasis laikotarpis... Esme ta, kad jis yra ziaurus teisuolis, ir dabar draskosi, kad pasielgtu teisingai...
Net jei jis paliks seima galutinai, tai uzsites. Po to gali buti sazines grauzimas del vaiko, kuri jis beprotiskai myli. Zodziu, netgi tuo atveju, man tektu apsisarvuoti kantrybe ir laukti....
Jei jis gris i seima, tada... Zodziu, skauda man jau is anksto.... Bet kuriuo atveju.... Ech, jei tik galit, bekit nuo vedusiu kuo toliau ir kuo greiciau.... Lyg as pati to nezinojau anksciau doh.gif Baisu, kad nuo saves tai niekur nepabegsi.... Moralo pabaiga laugh.gif
Atsakyti
Rudaake, visa tai tik iliuzija, oro pilis. Graži neišsipildžiusių svajonių pilis. Po vedybų prasideda rutina, kurią iš pradžių sunku suvokti. Tada pradedame manyti, kad jausmai atšalo, kad jau nebemylime. O čia atsidado "nuostabus" vyras, kuris iš tiesų toks pats rutiniškas savo žmonai. Neprasidėk su vedusiais. Vėl gavai adrenalino dozę, kad esi geidžiama ir graži kažkam, bet pati žinai, kad tai tik aistra, o ne meilė. Atgaivink santykius šeimoje, pabandyk. Negi nori viską sugriauti? Aišku, jei tekėjai iš meilės. Gal jau laikas jums įsigyti lėliuką, tai tikras vaistas nuo negerų minčių ir nuobodulio kaip nebūta. Tada viskas virs kūlversčiais. Sėkmės meilės labirintuose, bet išėjimas, manau čia pat. heart.gif
Atsakyti
Rinkis trupinius nuo kitu stalo , rinkis, rudaake.... Buna daug laimingu variantu, buna nelabai, bet jei zmogus po metu vedybinio gyvenimo sako "baigesi meile"? Pagalvok, ar po metu nepasakys to paties tau? Suprantu, kai zmones jau turi vaiku arab buna nugyvene kazkoki laika, tada tikrai gali pasakyti , kad nera meiles, rutina... O po metu? Lepsis jis, ne vyras, jei pats nesistengia santykiu tvarkyt. Beje sakei, kad girdejai kaip jis su ja sneka?Pati matei , ar tik girdejai kaip jis barasi , paskambines jai( ar tikrai , kad jai? laugh.gif laugh.gif )
Atsakyti
Idomi tema...
Esu zmona, taigi atstovauju seimos puse. Zalioj jaunystej buvau nepescia motera, taigi drisciau teigt, jog tokiam dalyke vyras maziau kaltas nei jo meiluze - vis tik moterys yra viliokes, ir panorejusios gali subraskinti kad ir tvirciausios seimos pamatus... Na nebusi laimingas rinkdamas trupinius nuo svetimo stalo, nebusi..
Pvz. jei i musu seima bandytu brautis svetima moteriske - tikrai taip paprastai neatiduociau jai savo vyro - kovociau uz ji iki galo, na o jei matyciau kad viskas isslydo is ranku, tada tikriausiai griebciausi visai neleistinu priemoniu... cool.gif
Taigi, noreciau palinketi "meiluzems" - nepersistenkit besibraudamos i svetimus seimos zidinius - liepsna skaudziai ir nepataisomai degina:P
Va ir drauge jau antri metai gyvena su vedusiu, pagaliau jis issiskyre - bet lanko vaika pastoviai, o po aplankymu gauna zinutes is buvusios - mes abu taves laukiam su pietumis teveli ir pan.... Man tai baisu, kad taip belankydamas antro nepadirbtu - zmona yra zmona
Papildyta @ [mergetime]1097838909[/mergetime]
Idomi tema...
Esu zmona, taigi atstovauju seimos puse. Zalioj jaunystej buvau nepescia motera, taigi drisciau teigt, jog tokiam dalyke vyras maziau kaltas nei jo meiluze - vis tik moterys yra viliokes, ir panorejusios gali subraskinti kad ir tvirciausios seimos pamatus... Na nebusi laimingas rinkdamas trupinius nuo svetimo stalo, nebusi..
Pvz. jei i musu seima bandytu brautis svetima moteriske - tikrai taip paprastai neatiduociau jai savo vyro - kovociau uz ji iki galo, na o jei matyciau kad viskas isslydo is ranku, tada tikriausiai griebciausi visai neleistinu priemoniu... cool.gif
Taigi, noreciau palinketi "meiluzems" - nepersistenkit besibraudamos i svetimus seimos zidinius - liepsna skaudziai ir nepataisomai degina:P
Va ir drauge jau antri metai gyvena su vedusiu, pagaliau jis issiskyre - bet lanko vaika pastoviai, o po aplankymu gauna zinutes is buvusios - mes abu taves laukiam su pietumis teveli ir pan.... Man tai baisu, kad taip belankydamas antro nepadirbtu - zmona yra zmona
Atsakyti
Va va.. Gaunasi dvi stovyklos: zmonos ir meiluzes biggrin.gif Zodziu, jei esi zmona, sakysi, kad kalta meiluze. Jei esi vienisa - sakysi, kad cia tik vyro kalte. As noriu to vyro, ir kodel as tureciau galvoti apie jo zmona? Diskusija amzina kaip gyvenimas... Tik mane uzknisa tos zmonos, kurios isivaizduoja, kad yra vieninteles ir nepakartojamos... Atsibuskit! Visi mes esame zmones, ir tai kad pas tave yra spaudas pase, dar nereiskia, kad tavo santykiai jau savaime yra apsaugoti. Santykius reikia PUOSELETI. Ir tai liecia ir vyrus, ir moteris.... Nes jos taip kaip ir vyrai, atsiradus tustumai, stengiasi ja uzpildyti.
Beje, jei zmona buna neistikima, kaip manot, kiek vyru kaltins kita vyra ir kiek savo zmona? Klausimas pamastymui smile.gif
Atsakyti