QUOTE (Smurka @ 2004 10 14, 13:34) | ||
Uzsuk cia vakarop ![]() |
nu va suklydai smurka..moralai tik siandien prasidejo

QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 13:31) |
kad su žmona nesiseka tikiu,nes pati mačius kaip jis su ja šneka bei bendrauja.o skubėt nežadu.leidžiu jam tik šnekėti,bet ne veikti:)taigi laikas parodys.nes rizikuoti irgi kol kas nelinkusi |
na del meiluziu tai as turiu savo atskira nuomone, bet del to, kad jis prie taves (ar kitu asmenu) negraziai, grubiai, nepagarbiai bendrauja su savo zmona rodo tik jo kaip zmogaus (vyro vardo toks nevertas) nekulturinguma ir bent jau as niekada tokiu nesusidomeciau
Savo laiku atsilaikiau prieš pagundą tapti vedusio vyro meiluže ir tuo labai džiaugiuosi. Aišku buvo labai sunku - tas žmogus mano bendradarbis + tiesioginis viršininkas... Dabar, kai praėjo keli metai mes bendraujame normaliai, aišku, jis man simpatiškas, bet blaiviu protu pagalvojus (ačiū dievui, jis "atsistatė") į kokią nesąmonę būčiau įklimpus. Manau, tiesiog reikia laiko ir šiokios tokios distancijos visa "meilė" išgaruos.

girdejai, kaip jis su savo zmona kalbejo?... Po metu taip kalbes su tavimi, nepriklausomai kaip stipriai ar nestipriai tave myles...
O siaip, tai net stebetina, kaip per pusmeti perdega, rodos ne tik aistra, bet ir meile... Ir tada praregejus dziaugiesi, kad nepadarei kvailystes.. Palauk, kol truputi atsivers akys, ir galesi pazvelgti i ji tikromis, o ne uzsisupusiomis akimis. Tada nuspresti bus zymiai lengviau. asmenine patirtis
O siaip, tai net stebetina, kaip per pusmeti perdega, rodos ne tik aistra, bet ir meile... Ir tada praregejus dziaugiesi, kad nepadarei kvailystes.. Palauk, kol truputi atsivers akys, ir galesi pazvelgti i ji tikromis, o ne uzsisupusiomis akimis. Tada nuspresti bus zymiai lengviau. asmenine patirtis

Kad ir ka benusprestumet, elkites garbingai. jei nuspresit buti kartu, issiskirkite, nemuilinkite savosioms antroms pusems akiu, tegu ir jie turi sansa surasti savo laime. Jei visgi liksi seimoje, nutrauk rysius su anuo aistruoliu... elkites garbingai, patys geriau jausites, tik va, beda, teisingai kazkuri issireiske, kad vede vyrai daniausiai nezada palikti savo seimu, jis tiesiog su tavim atsipalaiduoja, galu gale "atsistok" į jo zmonos vieta...ar tau reikia tokio vyro, kuris pirmai progai puola zavetis kita? na, bet jei jau abieju sirdis rekia, kad vienas kitam skirti -tuomet elkites garbingai...
QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 13:31) |
kad su žmona nesiseka tikiu,nes pati mačius kaip jis su ja šneka bei bendrauja.o skubėt nežadu.leidžiu jam tik šnekėti,bet ne veikti:)taigi laikas parodys.nes rizikuoti irgi kol kas nelinkusi |
visai gali buti, kad jie nesutaria. Ir visai gali buti, kad jei butumet kartu- butumet abu laimingi. Tik nereikia skubeti. Mano vienai draugei buvo panashi situacija. Ir ka gi? Tas vyras issiskyre su zhmona ir dabar jei gyvena abu..ir tikrai abu yra begalo laimingi.
Taigi, laikas manau parodys kaip viskas bus pas jus.

QUOTE (Saga @ 2004 10 15, 08:57) |
[O kas per aistra jeigu nieko nebuvo?..... |
na supranti, kai matai zhmogu shalia save ir jauti toki stipru potrauki prisglausti prie jo, paliesti jo lupas..ir t.t. ....kai jis priarteja shalia taves tokiu atstumu kai gali jausti jo kvepavima, jo shiluma-tavo kunu nueina tokios malonios bangeles....na nejaugi nesi niekada to jautusi?

QUOTE (Paloma @ 2004 10 15, 14:25) |
Savo laiku atsilaikiau prieš pagundą tapti vedusio vyro meiluže ir tuo labai džiaugiuosi. Aišku buvo labai sunku - tas žmogus mano bendradarbis + tiesioginis viršininkas... Dabar, kai praėjo keli metai mes bendraujame normaliai, aišku, jis man simpatiškas, bet blaiviu protu pagalvojus (ačiū dievui, jis "atsistatė") į kokią nesąmonę būčiau įklimpus. Manau, tiesiog reikia laiko ir šiokios tokios distancijos visa "meilė" išgaruos. ![]() |
tas tiesa. jei tai tik aistra- jei sugebesi atsilaikyti, tai ji praeis.

Nereikia cia ieskoti kaltu. Nezinome, del kokiu priezasciu jie apsivede, del ko jie nesutaria. Paprasciausiai yra daugumos nusistatymas, kad "vyras makaroncikas, meluoja, kad jam seimoje negerai". Visko buna, gal siuo atveju tai teisybe. Ne mums smerkti, ne mums teisinti.
Pati esu panasioje situacijoje. Daugeliui gal esu ta "antroji", bet 100proc zinau, kad jam esu NUMBER 1!!! Ir del to jokio sirdies grauzimo nejauciu.
Rudaake, ziurek savu interesu, savos laimes, tik neskubek. Ka gali zinoti, gal jus ateity busite laimingiausia pora
Pati esu panasioje situacijoje. Daugeliui gal esu ta "antroji", bet 100proc zinau, kad jam esu NUMBER 1!!! Ir del to jokio sirdies grauzimo nejauciu.
Rudaake, ziurek savu interesu, savos laimes, tik neskubek. Ka gali zinoti, gal jus ateity busite laimingiausia pora

Seniai seniai mums taip buvo- nuejom skirtingais keliais, atrode, kad aistra nr. 1, o po jos bus ne tik aistra, bet ir normalus santykiai. Taciau to neivyko ir liko tik didele kalte ir sirdgela, ilgi ir skausmingi aiskinimaisi su vyru, dabar..tfu tfu tfu, kol kas nieko horizonte, bent jau pas mane nera, o pas ji...tikiuosi irgi nera
nors kai daesiu su savo zmonos priekaistais..ai nu ka cia sneket.
Visi mes mokomes tik is savu klaidu, taigi linkiu paciai viska isbandyt ir pasimokyti
Juk taip saldu rinktis.. ..

Visi mes mokomes tik is savu klaidu, taigi linkiu paciai viska isbandyt ir pasimokyti