Įkraunama...
Įkraunama...

Susipažinau su nuostabiu vyru. Jis vedęs

Vedes vyras? Viena zinok, kad visos sventes (Nauji Metai ir pan.) bus be jo. Va tas labiausiai ir slegia. Cia is asmenines patirties. Todel greitai nutraukiau, nes dar labai zeide dvejones - jinai ar as.
Jei mano vyras susirastu drauge? Noreciau nesuzinoti. Jei suzinociau, kaltinciau ji. Na jos tik tikriausiai tik nekesciau smile.gif.
O tas poziuris, kad kalciausia meiluze - man suprantamas (nors as jo nepalaikau), nes lengviau kaltinti svetima. Bet tai juk kaciausias tas artimas
Atsakyti
Oi, rudaake, siulyciau viska gerai apsvarstyti, o tik tada kazka veikti.
Kad jam zmona atsibodusi, ar pan., negali spresti tik is ju pokalbio.
As tavo vietoj palikciau ji ramybej. Jauciu, kad nieko gero jums neiseis, ypac kaip sakai, kad jis dar tik metus su savo zmona gyvena, o jau jam atsibodo blink.gif Kazkaip keista... g.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 11 03, 06:51)
QUOTE (*Citra* @ 2004 11 01, 16:43)

Pati esu panasioje situacijoje. Daugeliui gal esu ta "antroji", bet 100proc zinau, kad jam esu NUMBER 1!!! Ir del to jokio sirdies grauzimo nejauciu.

Jei jau number one, tai ko jis seimos iki siol nepaliko? A?

yra ivairiu situaciju. nevisada karsciausia meile ir rimti santykiai buna tarp tu zmoniu, kurie viska isardo, sugriauna seimas, issidalina turta...Man tai visiskai nerodo jausmu didumo, tik zmoniu avantiurizma, nepastovuma, kad jie megsta rizika, viska pradet is naujo ir tt. Pazistu keleta zmoniu, kurie nesiskiria tik del to, kad labai daug problemu turetu dalindami bendra uzgyventa turta, kiti - nori issaugot vaikams tevus (motinas), kiti dar del kazkokiu priezasciu.
Taciau tenka pripazint, kad, jei nepalieka seimos, vadinasi tam zmogui seimoje nera taip blogai, kad jis suvoktu :stop, daugiau taip negaliu, atiduosiu viska, tik duokit man laisve. Seimoje ramu, pastovu. Zmones tai brangina.
Bet kad jis myli ne savo zmona, o Citra as tikiu.
Istorija rodo, kad ne simtai ir ne tukstanciai nugyveno ne su tuo paciu mylimiausiu savo gyvenime zmogumi.
Atsakyti
QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 12:11)
susipažinau su nuostabiu vyru.suprantam vienas kitą iš pusės žodžio,žiūrim vienas į kitą tokiais žvilgsniais,abu jaučiam aistrą.....bet abu turim problemą.jis vedęs, o aš taip pat ne vienia. nieko tarp mūsų nevyksta, nes gerbiam tuos kurie mus myli. bet aistra daro savo.buvom ir susitikę slaptai, kartu svajojom, dar ir dabar kiekviena dieną skambina. jis su žmona sutaria nekaip.metus kartu gyvena. jausmai atšalę. tarp manęs ir mano draugo taip pat dingo aistra.pripratom prie kasdienybės ir tiek.
gal trūko šilumos, gal būtent todėl pažiūrėjau į kitą vyrą.pati net nežinau kas darosi.todėl lauksiu ką likimas pasakys.

jeigu jis vedes, tai vadinasi jis jaute ta aistra tai, kuria jis vedes, o gyvenime ta aistra daug kartu mirsta ir vel ..gyva! o tu nori but kvaiseles vietoj? jau tie vede oi kaip moka galveles sukti, o gal...jo zmona dabar laukiasi? laugh.gif neisisvajok, net jei kas tarp jusu bus, negalvok, kad ta aistra amzinai testusi, nes nieko amzino nera, taciau ar pati busi l. laiminga, isardziusi ( gal) seima, o pati likusi prie geldos.
Atsakyti
Perskaičiau rudakes prisipažinimus ir nuklydau kokį dešimtmetį gerą į praeitį ir prisiminiau visus tuos gerbėjus, kadrus, draugus, bernus ir t.t. Ir vieną tokį, kaip aš vadinu, išvarvėjusiomis akimis, su amžina dejone apie atšalusius santykius, jo neva neįdomią žmoną ir jokių ryšių nebuvimą. Prisiminiau visus pasisėdėjimus kito miesto kavinėse (tada atrodė taip romantiška, o dabar supratau kodėl), nuolatinį darymąsi į laikrodį, visas šventes vienatvėje. Bet aš gana greitai supratau, kad tai tik trupiniai nuo jų valgomo pyrago. Ir aš ne tik kad jais nepasisotinsiu, bet ir tikro skonio nepajusiu. Kai pradėjau nuolatos juoktis iš jo dejonių apie šeimą ir žmoną, skambučiai ir vizitai retėjo, o kai kartą visai rimtai pasakiau, kad jei dviejų moterų jungas per sunkus, tai privalai su kažkuria garbingai viską pabaigti, o ne auštant pro langą iššokti, viskas nutrūko. Liko tik gana smagūs prisiminimai apie visus tuos "jis vedęs"... Dėkoju Likimui, kad man tuomet užteko blaivaus proto suvokti situaciją ir negilinti santykių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 05 lapkričio 2004 - 09:47
Metus pragyveno ir jau atsibodo zmona? Kvailokai skamba... Gal ji laukiasi, o jis jau "ruosia dirva" naujiems nuotykiams? O kad pakalbejo piktai su ja, tai as irgi su savo vyru kartais pasirekauju ir rageli metau. Tai jei salia jo tokiu momentu kokia merguzele stovetu ir klausytu, galetu drasiai konstatuot, kad jo zmona ragana ir jie tikrai sunkiai susikalba...
Nelinkiu tapti vedusio vyro drauge. Daug nuoskaudu, skausmo, vienatves, asaru ir dazniausiai "happy endo" nebuna sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurama: 05 lapkričio 2004 - 11:02
bet visada isliks grazus prisiminimai.
Atsakyti
As manau,kad visuose neistikimybes reikaluose kaltos pacios moterys.Jei nebutu tokiu,kurios prasideda su vedusiais,nebutu kencianciu,nelaimingu zmonu.Juk tik moterys vienos kitas ir skaudina.O vyrai visada chamai...is prigimties(teatleidzia man forumo vyrai!)
Atsakyti
gal ir chamai.bet nesutinku kad moterys kaltos.moterys ir vyrai jaucia ta pati,juk jie zmones.
Atsakyti
QUOTE (rudaake @ 2004 11 05, 12:54)
bet visada isliks grazus prisiminimai.

Kazin ar isliks tie grazus prisiminimai, kai turit slapstytis nuo zmoniu akiu, kai sventes sventi viena, nes tavo draugas jas svencia su zmona, kai nervingai zvilgcioja i laikrodi ir aiskina kad jam jau laikas namo, kai atsiliepia i zmonos skambucius ir prie taves meluoja kad sedi kokiam nors susirinkime, kai po keliu metu pasako, kad vis del to jos nepaliks del taves. O tu po visu situ jo zodziu ir veiksmu pasijusi apgauta, vienisa ir niekais issvaiscius savo laika.
Cia zinoma, ko gero blogiausias variantas is santykiu serijos vedes vyras+jauna moteris.
Linkiu, kad tau taip neatsitiktu.
Atsakyti
QUOTE (rudaake @ 2004 10 14, 13:11)
susipažinau su nuostabiu vyru.suprantam vienas kitą iš pusės žodžio,žiūrim vienas į kitą tokiais žvilgsniais,abu jaučiam aistrą.....bet abu turim problemą.jis vedęs, o aš taip pat ne vienia. nieko tarp mūsų nevyksta, nes gerbiam tuos kurie mus myli. bet aistra daro savo.buvom ir susitikę slaptai, kartu svajojom, dar ir dabar kiekviena dieną skambina. jis su žmona sutaria nekaip.metus kartu gyvena. jausmai atšalę. tarp manęs ir mano draugo taip pat dingo aistra.pripratom prie kasdienybės ir tiek.
gal trūko šilumos, gal būtent todėl pažiūrėjau į kitą vyrą.pati net nežinau kas darosi.todėl lauksiu ką likimas pasakys.

Aistra, sakai g.gif O tarp taves ir tavo draugo aistros nebuvo? O tarp tavojo dzentelmeno svajotojo ir jo zmonos aistros nebuvo... Turbut kad buvo... Tik gyvenimas jau toks yra, kad visa tai isblesta ir pereina i kita lygmeni: t.y. neplautus indus, ismetytas kojines, vaiku pampersus ir t.t. rolleyes.gif

Man vedes vyras tabu! Tegul suokia ka nori, bet bent jau kolkas niekas manes nesuviliojo tokiom dainelem. Turiu as viena drauge, kuriai panasiai kaip tau buvo. Ji atsisake visko: draugu, draugiu, savo antros puses vien del jo, vedusio vyro paistalu. Jis aiskino kokia jo zmona negera, kad meiles neliko, net alkoholike isvadindavo. Is pradziu mes visi ji uzjausdavom. Ir stebejomes, juk toooks super vyras ir turi toookia bloga zmona. Prasitampe jie abu 5 metus. Kai jis su zmona susipykdavo atvaziuodavo keliom dienom gyventi pas mano drauge. Suoke jai apie vaikus ir grazu gyvenima... Isvada: po 5 meteliu draugystes susirado jis kita meiluze, dabar jai varo ant savo zmonos. O su zmona kaip gyeno taip ir gyvena ir skirtis nezada!
Moralas: jei jau vienas be kito negalit, tada tegul issiskiria su zmona ir ateina pas tave, tuomet jau ir spresit ar kartu gyvensit ar tik kartais susitiksit, kai jau aistra miegoti normaliai neleis!
Atsakyti
Rudaake, elkis sitoj situacijoj, kaip tau liepia sirdis. Ne aistra, ne protas, o sirdis, nuojauta.

Zinau, ka reiskia kai traukia kitas vyras ir kokia tokiu atveju buna sumaistis jausmuose, sazinej... taip turiu viena ypatingai gera drauga, kuriam nejauciu fizinio potraukio absoliuciai. Bet jam galiu ir dazniausiai noriu papaskot viska...

Sekmes!
Atsakyti