QUOTE(Zoran @ 2007 02 26, 10:49)
Jo jo, klausykit staso tai is kalejimo neiseisit. Gerai,kad jis tiek daug zino, gal ir man jo galva reiktu vadovautis, o tai visokio sudo prisipirkau uz nerealias babkes, nors verk dabar.
Jis tik kai ka zino ir tai probegsmom, daug ka maiso. Apie kainas matau visai pievas varo. Zinok, kad kaina turi buti vertinama tik po savybiu ir medziagu.
Kodel stasai nesakai, kad Dormeo ortopediniai ciuziniai, gi anksciau tu juos lyginai su Athena, o dabar su Norka?
Apsispresk viena karta ir nevaidink.
Sekmes beklaidziojant
As niekada Dormeo su Athena nelyginau (tai buvo kabliuko užmetimas jeigu nesupratai

), aš pats su malonumu nusipirkčiau Athena, bet aš negaliu išleisti tiek pinigų (2200 Lt). Daugiu daugiausia 1500 Lt., nes nuo Dormeo Athena tikrai nesiskiria 1600Lt (2200-600) kokybės atžvilgiu. Realiau butu 900 Lt(1500-600)
Tarp kitko kainas imu iš internetinių puslapių ir jokių pievų nematau. Aišku neturiu tokios labarotorijos kaip tu ir negaliu nustatyti kurio paralono savybės geresnės kurio blogesnės

.
P.S. Skaičiau tavo pasisakymus forume apie kompiuterius, tai mano patarimas geriau ten iš viso nieko nerašyk (liudna, jei nepasakius klaiku

)
Papildyta:
QUOTE(Papooga @ 2007 02 26, 10:52)
Įdomu, pagal ką tu čia vertini? Ar turi omenyje, kad pvz. lonas uždėjęs tokį antkainį? Ir kur tuo met už tą realią kainą galima įsigyti, jeigu ji jau tokia reali??? O jeigu nėra kur, tai kokia ji tuomet reali?
Niekada nereikia permokėti, aš labiau linkes įsigyti čiūžinį už 600-1500 Lt.
Tikrai to super brangaus čiūžinio kokybė neatspindi kainos.
Aišku jei pragyvenimo lygis butu kaip Italijoje, visai kita kalba.