QUOTE (Tylene @ 2004 10 22, 15:24) |
Geriau manau tu nebekreipk demesio i mano postus, ir ash i tavo nezhiuresiu. ![]() Sekmes! ![]() |
nu va.......pasirodo ir tu kartais visai protingai sugebi mastyti.....

o vis delto meiluzes ima virsu:)oi isdykeles jus

Tai tik parodo, kad kas antroje seimoje svetimaujama, as ne kokia nors dorovingoji, bet esu uz tai, kad jei jau pasirinkai, tai ir gerbk ta savo pasirinkima, jei norisi kazko kito, skirkis. tarpiniai variantai prie gero nepriveda, be to skaudus labai... mama, kazkada durnyne dirbo...labai daug suluosintu zmoniu butent "jusu sauniu" isdykelisku budu. tiesa sakanat vemt norisi paskaicius kaip nerupestingai ziurima i apgaudinejamus zmonas, vyrus. Tipo kool, jega, susidaro tox vaizdas, kad jausmus ir polekius turi tik tie, kas suka i "kaire" .
Galite man mestelti, kad pati nezinau ka tai reiskia...puikiai zinau, teko ir man sios duonos paragaut. ir zinote ka? mintys formuoja veiksmus. tik noro reikia, ir truputi pagalvot i prieki, issiaiskinti ko nori. jei buciau pasidavus jausmams, butu visam gyvenimui likes kartelis del sugriautos siemos... teisingai ta seima ir taip sugriuvo, bet priezasti ne as. o as savo ruoztu vel radau meile be praeities.

QUOTE (Daile @ 2004 10 26, 10:33) |
Tai tik parodo, kad kas antroje seimoje svetimaujama, as ne kokia nors dorovingoji, bet esu uz tai, kad jei jau pasirinkai, tai ir gerbk ta savo pasirinkima, jei norisi kazko kito, skirkis. tarpiniai variantai prie gero nepriveda, be to skaudus labai... mama, kazkada durnyne dirbo...labai daug suluosintu zmoniu butent "jusu sauniu" isdykelisku budu. tiesa sakanat vemt norisi paskaicius kaip nerupestingai ziurima i apgaudinejamus zmonas, vyrus. Tipo kool, jega, susidaro tox vaizdas, kad jausmus ir polekius turi tik tie, kas suka i "kaire" . ![]() |
chia butu daugiau tokiu, kuriu pozhiuris panashus i tavaji. Tik va pastebejau kad chia forume bijoma ishsakyti savo nuomone..jau geriau chia dauguma lenda i uzhpak... kelioms personoms..nes jei pasisakysi priesh -tai tave sudirbines ilgai ir nuobodzhiai....

QUOTE (Daile @ 2004 10 26, 11:03) |
![]() ![]() |
butu daug idomesnis forumas, jei visi sakytu tai ka galvoja..o ne plauktu pasroviui..

o tu tikra shaunuole!

QUOTE (Daile @ 2004 10 26, 11:03) |
![]() ![]() |
Bet jei jau vyksta, vadinasi, tam yra priezastis. Ir ta priezastis nebutinai turi buti verta skyrybu

QUOTE (Smurka @ 2004 10 26, 11:09) |
Bet jei jau vyksta, vadinasi, tam yra priezastis. Ir ta priezastis nebutinai turi buti verta skyrybu ![]() |
Sutinku , kad kiekviena situacija unikali, bet as gyvenu taip kaip gyvenu ir dar neteko del tu skyrybu gailetis. nezinau, kaip gyvenciau su savo ex zinodama, kad jis myli kita. teisingai del vienadienio nuklydimo skirtis neverta, bet ir tai, poziuris i vyra kardinaliai pasikeistu, o su laiku ir jausmai, jei apie tai zinociau, zinoma.
antroje santuokoje taip pat vertinu ka turiu, sveriu savo poelgius ir tiesiog neaukoju del ju seimos. jei isimylesiu ir nesusitvarkysiu issiskirsiu, leisiu vyrui susirasti moteri, kuria jis gales gerbti, kaip, kad ex issiskyre su manim ir leido man vel buti be proto mylimai. paprasta

Kai tevai nesirupina savo atzalom , nes nieko nemato toliau savo nosies - tenka tuo uzsiimt kitiems

Tai gal kai kurioj situacijoj geriau meiluzi isitaisyt nei pasirinkt skyrybu kelia

QUOTE (Arvira @ 2004 10 26, 14:14) |
Tai gal kai kurioj situacijoj geriau meiluzi isitaisyt nei pasirinkt skyrybu kelia ![]() |
As butent tas kai kurias situacijas ir turejau galvoje. Ir del tu kai kuriu situaciju seima isdraskytu tik itin ambicingas zmogus. bet ambicijos kartais oi, kaip brangiai kainuoja
QUOTE (Arvira @ 2004 10 26, 14:14) |
![]() ![]() ![]() Kai tevai nesirupina savo atzalom , nes nieko nemato toliau savo nosies - tenka tuo uzsiimt kitiems ![]() ![]() Tai gal kai kurioj situacijoj geriau meiluzi isitaisyt nei pasirinkt skyrybu kelia ![]() |
Atidzhiau paskaityk ka rashe Daile.

QUOTE (Tylene @ 2004 10 26, 15:43) |
Atidzhiau paskaityk ka rashe Daile. ![]() |

Papildyta @ [mergetime]1098802004[/mergetime]
P.S. Uola nepyk , nes tema ne i ta puse pakrypo