QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 15:29) |
aha..tikrai nezhinau kas gali nutikti gyvenime....kol kas sugebu valdyti savo aistras...ir nesiruoshiu rizikuoti viskuo ka turiu del keliu minuchiu malonumo... ![]() ![]() ![]() ![]() ir visai nepripazhinau, kad meiluzhis yra gerai. Pripazhinau, kad yra gerai isimyleti kazhka...ir kad del jausmu galima palikti savo sutuoktini..ir bandyti "statyti" kazhka bendro su kito sutuoktiniu...bet tik tada kai yra stiprus jausmai, o ne vien aistra ir potraukis.. ![]() |
Trukt uz vadziu -vel is pradziu

Teikia vilciu zodziai "kol kas"

QUOTE (uola @ 2004 10 21, 16:58) |
![]() ![]() ![]() |
na jei tai tik aistra-tai sutinku su tavim, kad tavo minetas variantas yra geriau.

QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 07:19) |
jau yra buvusi mano gyvenime "ta svente"..todel daugiau to ir nenoriu. ![]() ![]() ![]() |
Turbut ta svente i velines panasi buvo

QUOTE (Arvira @ 2004 10 21, 14:12) |
Na bet mane mama moke , kad jei jot tai ant gero arklio ![]() ![]() ![]() |

QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 22, 01:11) | ||
![]() |
Tai tave kunigas gal jau palaimino? Ar tu vis dar ne i burna?

QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 16:49) |
o tai geriau, kad gyventu su zhmona del vaiku???? Jei jau isimyli kazhka kita, tai geriau jau tegu ir gyvena su ta kita. Man kvailai atrodo, kai sheima gyvuoja tik del vaiku. Abu beveik nesikalba, o jei ir kalba -tai dazhniausiai shaukia vienas ant kito. Elgiasi taip lyg butu svetimi. Manai tada vaikas laimingas augdamas tokioj sheimoj? Manai vaikai mazhi kvaili zhmogiukai , kurie nesupranta kas ishtikruju dedasi sheimoje? Manai, kad jiems geriau tureti abu tevus kurie ji "sukure", nors jie nesutaria , o kartais netgi nekenchia vienas kito? Ash gi nesakau, kad tik susizhavejai kuo nors kitu- meti sheima ir begi pas ji. Bet gi buna gyvenime, kad sheima sukuria ne tie zhmones..ir kad laikui begant sutinki ta TIKRAJI TAVO! KAs tau yra, kad taip nemyli zhmogiu ir gyvenimo? ![]() |
ne del vaiku gyventi.....

norejau pasakyti jeigu jau moteris negalinti susirasti nevedusio vyro, o prasideda su vedusiu yra niekam tikusi..... (ar kaip ten issireiskei tingiu tavo posto ieskoti) ..... o meile ir aistros vedusiam nesiskaito...... nezinau...jeigu tu esi pries santykiu su vedusiais vyrais tai pries, kokie jie bebutu platoniski, kuniski ar kaip.... o jeigu esi pries pasidulkinima, bet uz begaline aistra ir meile vedusiam...tai nelabai suprasti galiu

o kaip ta mano didele meile zmonems pasireiksti turetu?? jeigu tau pritariu tai labai myliu visus, o jeigu ne tai.....

Mano atvejis ir unikalus Gyvenu su vyru (nesituoke) Jau 3 metai turiu meilužį (su pertraukom, bet tą patį) Jis turėjo žmoną, bet isiskyrė, po to turėjo sugyventinę, bet ją paliko, kad būtume kartu O aš niekaip negaliu palikti saviškio (noriu, bet negaliu ir nežinau kas laiko) Dabar laukiuosi antro
, ir vėl nežinau kas tėvelis
Galima būtų serialą sukurti

O as turejau meiluziu, kelis, bet viskas baigdavosi ir liko grazus prisiminimai.
Nenorejau vyro, galvojau kad esu frigidiska, pasirodo ne, ir be to dar labai aistringa (taip sake meiluziai). Vyro savo palikti nenoriu, jis geras mylintis ir mylimas zmogutis. Bet va lovoje pas mus ne kas, ne del to kad jis nemoka arba nesugeba, bet dingo trauka jam.
Net nezinau ka daryti? Nes nenoriu jo prarasti.

QUOTE (Skaiva @ 2004 10 22, 08:25) |
O as turejau meiluziu, kelis, bet viskas baigdavosi ir liko grazus prisiminimai. ![]() ![]() ![]() |
O tu nenori jam pasakyti kas tau patinka, o kas ne? juk vyras tavo ne telepatas..speju:) nuo problemos visada lengva pabegti, o va ja isspresti... pabandyk, parodyti vyrui kas tau patinka, jei kalbet negali, bus abiems malonus rutinos paivairinimas. Ieskok budu, nenuleisk ranku, juk kartais vyrai taip pat "grybauja" i sonus sakydami, kad ju zmonos frigidiskos. Meiluziai ne iseitis, suraskit su vyru vienas kita, seimos vardan:)
QUOTE (Saga @ 2004 10 22, 08:00) |
.. nezinau...jeigu tu esi pries santykiu su vedusiais vyrais tai pries, kokie jie bebutu platoniski, kuniski ar kaip.... o jeigu esi pries pasidulkinima, bet uz begaline aistra ir meile vedusiam...tai nelabai suprasti galiu ![]() o kaip ta mano didele meile zmonems pasireiksti turetu?? jeigu tau pritariu tai labai myliu visus, o jeigu ne tai..... ![]() ![]() |
Saga, sagute, aukseli....

del meiles zhmonems- tai man neturi pritarti. Megstu zhmones, kurie nebijo reikshti savo nuomone. Bet gi tu beveik visur prisikabini ir pradedi analizuoti kiekviena zhmogaus pasakyta zhodi....kiekvienam zhodzhiu prashai paaishkinimo..ir kiek tau beaishkintum- vis tiek ishvada padarai tokia kokia nori.

nepyk, bet pavargau nuo tokio bendravimo su tavim. Geriau manau tu nebekreipk demesio i mano postus, ir ash i tavo nezhiuresiu.

Sekmes!

Aj, jau geriau poligamija ir visos problemos būtų išspręstos, reiktų tik daugiau pinigų uždirbt ir vyrmas, ir moterims, (juk lygios teisės) kad galėtų haremus išlaikyt...
, tik vaikus paskui reiktų atsirinkt, bet tai jau nesvarbu..
Šoliuoju iš čia, o tai dar gausiu į galvą, nes čia TOKIOS RIMTOS DISKUSIJOS VERDA.

Šoliuoju iš čia, o tai dar gausiu į galvą, nes čia TOKIOS RIMTOS DISKUSIJOS VERDA.