Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 15:29)

aha..tikrai nezhinau kas gali nutikti gyvenime....kol kas sugebu valdyti savo aistras...ir nesiruoshiu rizikuoti viskuo ka turiu del keliu minuchiu malonumo... smile.gif taigi neatsiverchiau.... tongue.gif  tongue.gif  laugh.gif

ir visai nepripazhinau, kad meiluzhis yra gerai. Pripazhinau, kad yra gerai isimyleti kazhka...ir kad del jausmu galima palikti savo sutuoktini..ir bandyti "statyti" kazhka bendro su kito sutuoktiniu...bet tik tada kai yra stiprus jausmai, o ne vien aistra ir potraukis..tongue.gif

Trukt uz vadziu -vel is pradziu laugh.gif laugh.gif
Teikia vilciu zodziai "kol kas" rolleyes.gif

g.gif Ziurek, kas tau atrodo yr geriau? Ar baisybiskai karsta sirdimi palikti savo seima ir iseiti suvisam pas kita vyra, ar pasibovyti aistra ir ramiai, graziai , sutariant ir maloniai, gyventi seimynoje su vyru ir vaikais. Cia kaip sako pasakos ilgai ir laimingai gyveno rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 21, 16:58)
g.gif Ziurek, kas tau atrodo yr geriau? Ar baisybiskai karsta sirdimi palikti savo seima ir iseiti suvisam pas kita vyra, ar pasibovyti aistra ir ramiai, graziai , sutariant ir maloniai, gyventi seimynoje su vyru ir vaikais. Cia kaip sako pasakos ilgai ir laimingai gyveno rolleyes.gif rolleyes.gif

na jei tai tik aistra-tai sutinku su tavim, kad tavo minetas variantas yra geriau. smile.gif bet jei tai tikra meile..daugiau nei aistra? taip buna labai retai- bet buna. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 07:19)

jau yra buvusi mano gyvenime "ta svente"..todel daugiau to ir nenoriu. tongue.gif ...nors pagundu yra.... rolleyes.gif laugh.gif

Turbut ta svente i velines panasi buvo laugh.gif kita gal bus labiau i kaledas panasi wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Arvira @ 2004 10 21, 14:12)

Na bet mane mama moke , kad jei jot tai ant gero arklio g.gif negaliu nesiklausyt mamos - ieskau tikro erzilo laugh.gif laugh.gif

laugh.gif o mane mama mokė , kad be kunigo palaiminimo nė i burną...
Atsakyti
QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 22, 01:11)
QUOTE (Arvira @ 2004 10 21, 14:12)

Na bet mane mama moke , kad jei jot tai ant gero arklio g.gif negaliu nesiklausyt mamos - ieskau  tikro erzilo laugh.gif  laugh.gif

laugh.gif o mane mama mokė , kad be kunigo palaiminimo nė i burną...

Tai tave kunigas gal jau palaimino? Ar tu vis dar ne i burna? blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 16:49)

o tai geriau, kad gyventu su zhmona del vaiku???? Jei jau isimyli kazhka kita, tai geriau jau tegu ir gyvena su ta kita. Man kvailai atrodo, kai sheima gyvuoja tik del vaiku. Abu beveik nesikalba, o jei ir kalba -tai dazhniausiai shaukia vienas ant kito. Elgiasi taip lyg butu svetimi. Manai tada vaikas laimingas augdamas tokioj sheimoj? Manai vaikai mazhi kvaili zhmogiukai , kurie nesupranta kas ishtikruju dedasi sheimoje? Manai, kad jiems geriau tureti abu tevus kurie ji "sukure", nors jie nesutaria , o kartais netgi nekenchia vienas kito?
Ash gi nesakau, kad tik susizhavejai kuo nors kitu- meti sheima ir begi pas ji. Bet gi buna gyvenime, kad sheima sukuria ne tie zhmones..ir kad laikui begant sutinki ta TIKRAJI TAVO!

KAs tau yra, kad taip nemyli zhmogiu ir gyvenimo? g.gif

ne del vaiku gyventi..... wink.gif ..... o stengtis islaikyti seima, nugaleti savo visas aistras... negaliu suprati zmoniu, kurie pagyvene pora metu su viena randa ta didziaja meile ir iseina viska palike..... po keliu metu atsirand trecioji gyvenimo meile, dar didesne uz pirmas dvi....... yra gi tokiu lovelasu...pamatu grazesne motersikaite ir jau "myliu" .....

norejau pasakyti jeigu jau moteris negalinti susirasti nevedusio vyro, o prasideda su vedusiu yra niekam tikusi..... (ar kaip ten issireiskei tingiu tavo posto ieskoti) ..... o meile ir aistros vedusiam nesiskaito...... nezinau...jeigu tu esi pries santykiu su vedusiais vyrais tai pries, kokie jie bebutu platoniski, kuniski ar kaip.... o jeigu esi pries pasidulkinima, bet uz begaline aistra ir meile vedusiam...tai nelabai suprasti galiu wink.gif

o kaip ta mano didele meile zmonems pasireiksti turetu?? jeigu tau pritariu tai labai myliu visus, o jeigu ne tai..... g.gif g.gif
Atsakyti
Mano atvejis ir unikalus Gyvenu su vyru (nesituoke) Jau 3 metai turiu meilužį (su pertraukom, bet tą patį) Jis turėjo žmoną, bet isiskyrė, po to turėjo sugyventinę, bet ją paliko, kad būtume kartu O aš niekaip negaliu palikti saviškio (noriu, bet negaliu ir nežinau kas laiko) Dabar laukiuosi antro nestuke.gif, ir vėl nežinau kas tėvelis unsure.gif Galima būtų serialą sukurti
Atsakyti
O as turejau meiluziu, kelis, bet viskas baigdavosi ir liko grazus prisiminimai. wub.gif Nenorejau vyro, galvojau kad esu frigidiska, pasirodo ne, ir be to dar labai aistringa (taip sake meiluziai). Vyro savo palikti nenoriu, jis geras mylintis ir mylimas zmogutis. Bet va lovoje pas mus ne kas, ne del to kad jis nemoka arba nesugeba, bet dingo trauka jam. blink.gif Net nezinau ka daryti? Nes nenoriu jo prarasti. sad.gif
Atsakyti
QUOTE (Skaiva @ 2004 10 22, 08:25)
O as turejau meiluziu, kelis, bet viskas baigdavosi ir liko grazus prisiminimai. wub.gif Nenorejau vyro, galvojau kad esu frigidiska, pasirodo ne, ir be to dar labai aistringa (taip sake meiluziai). Vyro savo palikti nenoriu, jis geras mylintis ir mylimas zmogutis. Bet va lovoje pas mus ne kas, ne del to kad jis nemoka arba nesugeba, bet dingo trauka jam. blink.gif Net nezinau ka daryti? Nes nenoriu jo prarasti. sad.gif

O tu nenori jam pasakyti kas tau patinka, o kas ne? juk vyras tavo ne telepatas..speju:) nuo problemos visada lengva pabegti, o va ja isspresti... pabandyk, parodyti vyrui kas tau patinka, jei kalbet negali, bus abiems malonus rutinos paivairinimas. Ieskok budu, nenuleisk ranku, juk kartais vyrai taip pat "grybauja" i sonus sakydami, kad ju zmonos frigidiskos. Meiluziai ne iseitis, suraskit su vyru vienas kita, seimos vardan:)
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 10 22, 08:00)
.. nezinau...jeigu tu esi pries santykiu su vedusiais vyrais tai pries, kokie jie bebutu platoniski, kuniski ar kaip.... o jeigu esi pries pasidulkinima, bet uz begaline aistra ir meile vedusiam...tai nelabai suprasti galiu wink.gif

o kaip ta mano didele meile zmonems pasireiksti turetu?? jeigu tau pritariu tai labai myliu visus, o jeigu ne tai..... g.gif g.gif

Saga, sagute, aukseli....smile.gif na nejaugi tau taip sunku suprasti? 100-aji karta sakau wink.gif ash esu nekaip nusiteikusi priesh meiluzhius, kai du zhmones, kuriu vienas ish ju arba abu turi sutuoktinius- bet vardan pasilinksminimo leidzhia laika lovoje ir ne tik - kartu! Tokie, kuriems tureti meiluzhi yra normalus dalykas. Bet juk buna gyvenime ivairiu situaciju. Buna , kad susituokia du zhmones todel kad atejo laikas kurti sheima ir pasirode , kad jie bus tinkami vienas kitam...ir va po kiek tai metu sutinki ta sau skirtaji, kuri pamachius zheme slysta ish po koju....tokiais atvejais tikrai nemanau, kad del padarytos vienos klaidos turi aukotisvisa gyvenima. Kodel tu negali suprasti kad situaciju yra ivairiu. Negali buti taip "nekenchiu meiluzhiu"- ir tashkas. Kiekvienas atvejis skirtingas. Brangute, ar supratai ka nors? wink.gif

del meiles zhmonems- tai man neturi pritarti. Megstu zhmones, kurie nebijo reikshti savo nuomone. Bet gi tu beveik visur prisikabini ir pradedi analizuoti kiekviena zhmogaus pasakyta zhodi....kiekvienam zhodzhiu prashai paaishkinimo..ir kiek tau beaishkintum- vis tiek ishvada padarai tokia kokia nori. smile.gif
nepyk, bet pavargau nuo tokio bendravimo su tavim. Geriau manau tu nebekreipk demesio i mano postus, ir ash i tavo nezhiuresiu. wink.gif
Sekmes! wub.gif
Atsakyti
Aj, jau geriau poligamija ir visos problemos būtų išspręstos, reiktų tik daugiau pinigų uždirbt ir vyrmas, ir moterims, (juk lygios teisės) kad galėtų haremus išlaikyt... laugh.gif laugh.gif laugh.gif , tik vaikus paskui reiktų atsirinkt, bet tai jau nesvarbu..
laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Šoliuoju iš čia, o tai dar gausiu į galvą, nes čia TOKIOS RIMTOS DISKUSIJOS VERDA. cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Urgita @ 2004 10 22, 08:15)
Dabar laukiuosi antro nestuke.gif, ir vėl nežinau kas tėvelis unsure.gif Galima būtų serialą sukurti

O pirmojo jau issiaiskinai? Juk ner dabar bedos . Istiria ir dar daug procentu duoda uz teisybe biggrin.gif . Rekomenduoju. Paciai galva neskaudes ir aiskumas isivyraus wink.gif
Atsakyti