QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 18:41) |
[ O tai, kad ash pati nenoriu tureti meilzuhio-tai chia jau kita kalba. Ir niekaip nesusijusi su vyro saugojimu. ![]() |
Nieko Tylene,man rodos bus ir tavo gatvėj šventė (gal)

QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 21, 02:35) |
Nieko Tylene,man rodos bus ir tavo gatvėj šventė (gal) ![]() ![]() |
jau yra buvusi mano gyvenime "ta svente"..todel daugiau to ir nenoriu.

QUOTE (uola @ 2004 10 20, 16:46) |
4.Cia sakant pasiuntei visas... seimos ziureti. ![]() ![]() ![]() |
nu kodel jei ka nors pasakau vienam konkrechiam asmeniui, perteikiat mano zhodzhius lyg buchiau sakiusi visoms????

QUOTE (uola @ 2004 10 20, 16:46) |
2.Tak netoleregiska stebeilitis tik i momentine situacija ![]() 3. O nejuokinga bus, jei pasakysiu, jog kartais ir taip ivyksta ![]() |
2. Forume dazhniausiai aptarinejam temas ir situacijas , kurias zhmogus ivardina. Nepradesim gi klausineti kaip ten buvo priesh 10 metu, ir kaip ten butu jeigu butu....

3. gyvenime visaip ivyksta.....

QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 07:24) |
nu kodel jei ka nors pasakau vienam konkrechiam asmeniui, perteikiat mano zhodzhius lyg buchiau sakiusi visoms???? ![]() |
Vienam konkreciam asmeniui reik rasyt i asmenines zinutes

Papildyta @ [mergetime]1098358555[/mergetime]
Apibendrinant,Tylene, galima pasakyti, kad ir tu atsivertei, nes pripazinai, jog kartais meiluzis yra gerai(na pagal situacija), o kartais negerai

Sveikinu. Noa, atrodo turim dar viena atsivertele

QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 21, 02:22) |
O iš kur žinai kad ne toks?O gal geresnis? kol nepabandysi-nežinosi. ![]() |

QUOTE (Arvira @ 2004 10 21, 13:44) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

QUOTE (uola @ 2004 10 21, 13:48) |
![]() ![]() ![]() |
Jau taip greit rankas nuleidi

Na bet mane mama moke , kad jei jot tai ant gero arklio

QUOTE (uola @ 2004 10 21, 13:29) |
Vienam konkreciam asmeniui reik rasyt i asmenines zinutes ![]() Papildyta @ [mergetime]1098358555[[b]*Tylene rgetime] [/b] Apibendrinant,Tylene, galima pasakyti, kad ir tu atsivertei, nes pripazinai, jog kartais meiluzis yra gerai(na pagal situacija), o kartais negerai ![]() ![]() Sveikinu. Noa, atrodo turim dar viena atsivertele ![]() ![]() ![]() |
na jei rashau komentara po tavo postu ir kalbu su tavim- tai manau nereikia tureti super daug proto, kad suprastum kad tai yra skirta tau.

aha..tikrai nezhinau kas gali nutikti gyvenime....kol kas sugebu valdyti savo aistras...ir nesiruoshiu rizikuoti viskuo ka turiu del keliu minuchiu malonumo...

ir visai nepripazhinau, kad meiluzhis yra gerai. Pripazhinau, kad yra gerai isimyleti kazhka...ir kad del jausmu galima palikti savo sutuoktini..ir bandyti "statyti" kazhka bendro su kito sutuoktiniu...bet tik tada kai yra stiprus jausmai, o ne vien aistra ir potraukis..

QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 16:29) |
ir visai nepripazhinau, kad meiluzhis yra gerai. Pripazhinau, kad yra gerai isimyleti kazhka...ir kad del jausmu galima palikti savo sutuoktini..ir bandyti "statyti" kazhka bendro su kito sutuoktiniu...bet tik tada kai yra stiprus jausmai, o ne vien aistra ir potraukis.. ![]() |

QUOTE (Saga @ 2004 10 21, 15:37) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o tai geriau, kad gyventu su zhmona del vaiku???? Jei jau isimyli kazhka kita, tai geriau jau tegu ir gyvena su ta kita. Man kvailai atrodo, kai sheima gyvuoja tik del vaiku. Abu beveik nesikalba, o jei ir kalba -tai dazhniausiai shaukia vienas ant kito. Elgiasi taip lyg butu svetimi. Manai tada vaikas laimingas augdamas tokioj sheimoj? Manai vaikai mazhi kvaili zhmogiukai , kurie nesupranta kas ishtikruju dedasi sheimoje? Manai, kad jiems geriau tureti abu tevus kurie ji "sukure", nors jie nesutaria , o kartais netgi nekenchia vienas kito?
Ash gi nesakau, kad tik susizhavejai kuo nors kitu- meti sheima ir begi pas ji. Bet gi buna gyvenime, kad sheima sukuria ne tie zhmones..ir kad laikui begant sutinki ta TIKRAJI TAVO!
KAs tau yra, kad taip nemyli zhmogiu ir gyvenimo?

QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 15:29) | ||
na jei rashau komentara po tavo postu ir kalbu su tavim- tai manau nereikia tureti super daug proto, kad suprastum kad tai yra skirta tau. ![]() |