Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE (Tylene @ 2004 10 19, 18:41)
[
O tai, kad ash pati nenoriu tureti meilzuhio-tai chia jau kita kalba. Ir niekaip nesusijusi su vyro saugojimu. wink.gif

Nieko Tylene,man rodos bus ir tavo gatvėj šventė (gal) wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 21, 02:35)
Nieko Tylene,man rodos bus ir tavo gatvėj šventė (gal) wink.gif  biggrin.gif

jau yra buvusi mano gyvenime "ta svente"..todel daugiau to ir nenoriu. tongue.gif ...nors pagundu yra.... rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 21 spalio 2004 - 07:19
QUOTE (uola @ 2004 10 20, 16:46)
4.Cia sakant pasiuntei visas... seimos ziureti. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

nu kodel jei ka nors pasakau vienam konkrechiam asmeniui, perteikiat mano zhodzhius lyg buchiau sakiusi visoms???? g.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 20, 16:46)

2.Tak netoleregiska stebeilitis tik i momentine situacija rolleyes.gif reik globaliau paliesti aktualias temas.

3. O nejuokinga bus, jei pasakysiu, jog kartais ir taip ivyksta rolleyes.gif

2. Forume dazhniausiai aptarinejam temas ir situacijas , kurias zhmogus ivardina. Nepradesim gi klausineti kaip ten buvo priesh 10 metu, ir kaip ten butu jeigu butu.... tongue.gif

3. gyvenime visaip ivyksta..... wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 07:24)

nu kodel jei ka nors pasakau vienam konkrechiam asmeniui, perteikiat mano zhodzhius lyg buchiau sakiusi visoms???? g.gif

Vienam konkreciam asmeniui reik rasyt i asmenines zinutes smartass.gif . O ve ka cia parasai, tai jau viesa. Va, pavyzdziui as, net galejau pagalvoti, jog tu cia man sakai nesmerkti ir palaikyti, o varyt ten ir ten... blink.gif gerai, kad paskui susivokiau smartass.gif , jog man sie zodziai netinka ,nes gyvenime nieko nesmerkiau ir juolab nieko nepalaikinejau laugh.gif laugh.gif laugh.gif . Taigi, tylene, jei i ka kreipiesi su pasiulymu kazka ziureti, tai jau geriau ivardink i ka, nes yr cia tokiu, kurios tavo logikos nepagauna, tai gali net nesuprasti su kuo kartais sneki wink.gif
Papildyta @ [mergetime]1098358555[/mergetime]
Apibendrinant,Tylene, galima pasakyti, kad ir tu atsivertei, nes pripazinai, jog kartais meiluzis yra gerai(na pagal situacija), o kartais negerai rolleyes.gif . Taigi galima sakyti, kad tu is esmes tokiam dalykui kaip meiluzyste nesi uzdejusi baisaus kryzio, ir progai pasitaikius elgtumeis pagl situacija wink.gif
Sveikinu. Noa, atrodo turim dar viena atsivertele wink.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 21, 02:22)
O iš kur žinai kad ne toks?O gal geresnis?
kol nepabandysi-nežinosi. wink.gif

laugh.gif merginos atkreipet i demesi , kokia zavinga zvaigzde turim ( paziurekit i Vandenis 66 avatara ) laugh.gif kam reikia tokio meiluzio - rasomes i eile , aisku as 1 nr.,o paskui gal Uola ar Noa laugh.gif laugh.gif jau geriau toks meiluzis - na viso pasaulio moterys jo nori , o jis pasirodo musu forume sedi ir lietuviskai ismoko rasyt g.gif
Atsakyti
QUOTE (Arvira @ 2004 10 21, 13:44)
QUOTE (Vandenis66 @ 2004 10 21, 02:22)
O iš kur žinai kad ne toks?O gal geresnis?
kol nepabandysi-nežinosi. wink.gif

laugh.gif merginos atkreipet i demesi , kokia zavinga zvaigzde turim ( paziurekit i Vandenis 66 avatara ) laugh.gif kam reikia tokio meiluzio - rasomes i eile , aisku as 1 nr.,o paskui gal Uola ar Noa laugh.gif laugh.gif jau geriau toks meiluzis - na viso pasaulio moterys jo nori , o jis pasirodo musu forume sedi ir lietuviskai ismoko rasyt g.gif

smartass.gif netinkama kandidatura. Brauk mane is saraso. Pirma taisykle- inkognito. Argi galima slapukauti su tokiu vyru. Jis labai jau i save demesi trauks. Neee. Netinka sad.gif . Turetu pilkesne asmenybe but. Su zvaigzdunais labai jau daug gresmes santykiu "isrisimui" smartass.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 21, 13:48)

smartass.gif netinkama kandidatura. Brauk mane is saraso. Pirma taisykle- inkognito. Argi galima slapukauti su tokiu vyru. Jis labai jau i save demesi trauks. Neee. Netinka sad.gif . Turetu pilkesne asmenybe but. Su zvaigzdunais labai jau daug gresmes santykiu "isrisimui" smartass.gif

Jau taip greit rankas nuleidi laugh.gif sumastysim pasiteisinimu - vien Noa kiek prigalvos laugh.gif gal mes su juo todel , kad autografo prasom ( imtymioj vietelej ) tongue.gif
Na bet mane mama moke , kad jei jot tai ant gero arklio g.gif negaliu nesiklausyt mamos - ieskau tikro erzilo laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 21, 13:29)
Vienam konkreciam asmeniui reik rasyt i asmenines zinutes smartass.gif . O ve ka cia parasai, tai jau viesa.Taigi, tylene, jei i ka kreipiesi su pasiulymu kazka ziureti, tai jau geriau ivardink i ka

Papildyta @ [mergetime]1098358555[[b]*Tylene rgetime] [/b]
Apibendrinant,Tylene, galima pasakyti, kad ir tu atsivertei, nes pripazinai, jog kartais meiluzis yra gerai(na pagal situacija), o kartais negerai rolleyes.gif . Taigi galima sakyti, kad tu is esmes tokiam dalykui kaip meiluzyste nesi uzdejusi baisaus kryzio, ir progai pasitaikius elgtumeis pagl situacija wink.gif
Sveikinu. Noa, atrodo turim dar viena atsivertele wink.gif laugh.gif laugh.gif

na jei rashau komentara po tavo postu ir kalbu su tavim- tai manau nereikia tureti super daug proto, kad suprastum kad tai yra skirta tau. wink.gif

aha..tikrai nezhinau kas gali nutikti gyvenime....kol kas sugebu valdyti savo aistras...ir nesiruoshiu rizikuoti viskuo ka turiu del keliu minuchiu malonumo... smile.gif taigi neatsiverchiau.... tongue.gif tongue.gif laugh.gif

ir visai nepripazhinau, kad meiluzhis yra gerai. Pripazhinau, kad yra gerai isimyleti kazhka...ir kad del jausmu galima palikti savo sutuoktini..ir bandyti "statyti" kazhka bendro su kito sutuoktiniu...bet tik tada kai yra stiprus jausmai, o ne vien aistra ir potraukis..tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 16:29)

ir visai nepripazhinau, kad meiluzhis yra gerai. Pripazhinau, kad yra gerai isimyleti kazhka...ir kad del jausmu galima palikti savo sutuoktini..ir bandyti "statyti" kazhka bendro su kito sutuoktiniu...bet tik tada kai yra stiprus jausmai, o ne vien aistra ir potraukis..tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif ....... reziume: jeigu pasidulkina vyras ir gryzta....tada parazitas, o jeigu meta zmona su vaikais del giliu jausmu tada viskas ok..... saunuolis jis, kad kovoja uz savo laime.... svarbu jausmai....... o jeigu jis sutiks trecia ir tik tada pajus, kad tai ta apie kuria svajojo visa gyvenima...... tada irgi nieko jeigu ir antra mes nesvarbu ar tures vaiku su ja ar ne....ne del vaiku gi gyveni, o del jausmu, del sielos pilnatves (arkaipt en graziau issireiksti) ..... wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 10 21, 15:37)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif ....... reziume: jeigu pasidulkina vyras ir gryzta....tada parazitas, o jeigu meta zmona su vaikais del giliu jausmu tada viskas ok..... saunuolis jis, kad kovoja uz savo laime.... svarbu jausmai....... o jeigu jis sutiks trecia ir tik tada pajus, kad tai ta apie kuria svajojo visa gyvenima...... tada irgi nieko jeigu ir antra mes nesvarbu ar tures vaiku su ja ar ne....ne del vaiku gi gyveni, o del jausmu, del sielos pilnatves (arkaipt en graziau issireiksti) ..... wink.gif wink.gif

o tai geriau, kad gyventu su zhmona del vaiku???? Jei jau isimyli kazhka kita, tai geriau jau tegu ir gyvena su ta kita. Man kvailai atrodo, kai sheima gyvuoja tik del vaiku. Abu beveik nesikalba, o jei ir kalba -tai dazhniausiai shaukia vienas ant kito. Elgiasi taip lyg butu svetimi. Manai tada vaikas laimingas augdamas tokioj sheimoj? Manai vaikai mazhi kvaili zhmogiukai , kurie nesupranta kas ishtikruju dedasi sheimoje? Manai, kad jiems geriau tureti abu tevus kurie ji "sukure", nors jie nesutaria , o kartais netgi nekenchia vienas kito?
Ash gi nesakau, kad tik susizhavejai kuo nors kitu- meti sheima ir begi pas ji. Bet gi buna gyvenime, kad sheima sukuria ne tie zhmones..ir kad laikui begant sutinki ta TIKRAJI TAVO!

KAs tau yra, kad taip nemyli zhmogiu ir gyvenimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE (Tylene @ 2004 10 21, 15:29)
QUOTE (uola @ 2004 10 21, 13:29)
Vienam konkreciam asmeniui reik rasyt i asmenines zinutes smartass.gif . O ve ka cia parasai, tai jau viesa. Va, pavyzdziui as, net galejau pagalvoti, jog tu cia man sakai nesmerkti ir palaikyti, o varyt ten ir ten...  gerai, kad paskui susivokiau  , jog man sie zodziai netinka ,nes gyvenime nieko nesmerkiau ir juolab nieko nepalaikinejau   laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif  .Taigi, tylene, jei i ka kreipiesi su pasiulymu kazka ziureti, tai jau geriau ivardink i ka.....

na jei rashau komentara po tavo postu ir kalbu su tavim- tai manau nereikia tureti super daug proto, kad suprastum kad tai yra skirta tau. wink.gif

smartass.gif Na arba tu skaitai kas antra sakini, arba ..............(irasyk pati rolleyes.gif ), nes atsakymai i postus buna superdupel keisti rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti