Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE (Saga @ 2004 10 14, 15:08)
g.gif g.gif g.gif ir kodel tu manai kad joms tai idomu?

Man idomu, as neapsisprendusi. tai ziuresiu ka paporins statistika laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:11)
Man idomu, as neapsisprendusi. tai ziuresiu ka paporins statistika laugh.gif laugh.gif laugh.gif

hm.....visos apklausos tai man kaip......nu kaip cia issireiskus, kazkieno bandymas padaryti cia apklausa, kurios rezultatai nelabai idomu, o idomu kaip ta apklausa padaroma.....

Nes siandien ziuriu apklausu diena, kiek uzdirbate, ir ko gyvenate, apie meiluzius, del ko tuokiates ir t.t. .....trumpai tariant kuriama tema kad sukurti g.gif g.gif g.gif ...... o aiskaus jos tikslo kaip ir nematau.....
Atsakyti
Uola,
Tikriausiai vėliau graušiuos, bet jau labai noriu pasisakyti. Tik neįsižeisk, bet man atrodo, kad tu pati viena itin susirūpinusi dorove. Labiausiai - kitų (prieš tai taikinys buvo Smurka, dabar - rudaakė). Man kyla natūralus klausimas - ar tu neturi savo gyvenimo, kad kiši nosį į svetimą, ar tiesiog ieškai pateisinimo savo žingsniams, nes aplinkiniams vaizduoji esąs angelas ir tik pati žinai, kad puolęs...
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 10 14, 15:14)
o aiskaus jos tikslo kaip ir nematau.....

laugh.gif laugh.gif laugh.gif Uzvesk apklausa, kad isiaiskintum kokiais tikslai apklausos sudarinejamos. Gal paaiskes sis tas laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 10 14, 15:18)
ar tiesiog ieškai pateisinimo savo žingsniams, nes aplinkiniams vaizduoji esąs angelas ir tik pati žinai, kad puolęs...

:lol:Kaip pirstu i aki. A tau tikrai pasirode, kad tema sukurpiau morales puoselejimo tikslais? laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:18)
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Uzvesk apklausa, kad isiaiskintum kokiais tikslai apklausos sudarinejamos. Gal paaiskes sis tas laugh.gif laugh.gif laugh.gif

o kas bus kai jau turesi tuos rezultatus? kas tada?
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 15:11)

Statistika zinok negailestinga - tavo dorovei jau atia angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 10 14, 15:18)
Labiausiai - kitų (prieš tai taikinys buvo Smurka, ...

Smurka , gelbek, sako, kad as tave uzsipuldineju blink.gif

p.s. jei pasakysi, kad as ne tokia,pastatysiu alaus(tik ne siandien) tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 10 14, 15:21)
o kas bus kai jau turesi tuos rezultatus? kas tada?

Ziuresiu ar verta prasidet ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
[QUOTE]galejo pagalvot... mamyciu forume, kur dorove iskelus galva vaiksto.

Tokios mintys kilo po šitos pastabos. Ji man pasirodė sarkastiška wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Brazile @ 2004 10 14, 15:21)
Statistika zinok negailestinga - tavo dorovei jau atia angel_sadangel.gif

sad.gif sad.gif sad.gif , o as tap tikejausi islikti geru geriausia sad.gif sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:24)
Ziuresiu ar verta prasidet ar ne rolleyes.gif

aaaa........trumpai tariant darysi kaip dauguma....bandos jausmas, viena savarankiskai tokiu sprendimu nepriimi, su vyru tokiu klausimu nepasikonsultuosi.... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti