QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:11) |
Man idomu, as neapsisprendusi. tai ziuresiu ka paporins statistika ![]() ![]() ![]() |
hm.....visos apklausos tai man kaip......nu kaip cia issireiskus, kazkieno bandymas padaryti cia apklausa, kurios rezultatai nelabai idomu, o idomu kaip ta apklausa padaroma.....
Nes siandien ziuriu apklausu diena, kiek uzdirbate, ir ko gyvenate, apie meiluzius, del ko tuokiates ir t.t. .....trumpai tariant kuriama tema kad sukurti

Uola,
Tikriausiai vėliau graušiuos, bet jau labai noriu pasisakyti. Tik neįsižeisk, bet man atrodo, kad tu pati viena itin susirūpinusi dorove. Labiausiai - kitų (prieš tai taikinys buvo Smurka, dabar - rudaakė). Man kyla natūralus klausimas - ar tu neturi savo gyvenimo, kad kiši nosį į svetimą, ar tiesiog ieškai pateisinimo savo žingsniams, nes aplinkiniams vaizduoji esąs angelas ir tik pati žinai, kad puolęs...
Tikriausiai vėliau graušiuos, bet jau labai noriu pasisakyti. Tik neįsižeisk, bet man atrodo, kad tu pati viena itin susirūpinusi dorove. Labiausiai - kitų (prieš tai taikinys buvo Smurka, dabar - rudaakė). Man kyla natūralus klausimas - ar tu neturi savo gyvenimo, kad kiši nosį į svetimą, ar tiesiog ieškai pateisinimo savo žingsniams, nes aplinkiniams vaizduoji esąs angelas ir tik pati žinai, kad puolęs...
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:18) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o kas bus kai jau turesi tuos rezultatus? kas tada?
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 16:24) |
Ziuresiu ar verta prasidet ar ne ![]() |
aaaa........trumpai tariant darysi kaip dauguma....bandos jausmas, viena savarankiskai tokiu sprendimu nepriimi, su vyru tokiu klausimu nepasikonsultuosi....