Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE (Summer @ 2004 10 14, 15:26)
[QUOTE]galejo pagalvot... mamyciu forume, kur dorove iskelus galva vaiksto.

Tokios mintys kilo po šitos pastabos. Ji man pasirodė sarkastiška wink.gif

wink.gif
Atsakyti
Klausykit, čia ne visai į temą, bet kaip pacituoti reikia? Ką reikia spausti?
Atsakyti
QUOTE (Summer @ 2004 10 14, 15:28)
Klausykit, čia ne visai į temą, bet kaip pacituoti reikia? Ką reikia spausti?

Kampe yra "cituoti" klavisiukas
Atsakyti
Tai aš jį spaudžiau ir matai, kas išėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 15:26)
sad.gif sad.gif sad.gif , o as tap tikejausi islikti geru geriausia sad.gif sad.gif sad.gif

Oj begede, tau tik tas galvoj laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (Brazile @ 2004 10 14, 15:35)
Oj begede, tau tik tas galvoj laugh.gif laugh.gif laugh.gif

rolleyes.gif na bent jau geri ketinimai yra laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Jei gyvent vadovaujantis statistika blink.gif tyliu , bet gal nori suzinot apie musu dorove - vistiek tikslumo nebus , kai kas nutyles , kai kas ne tai grupei save priskirs laugh.gif ir apklausa telygi 0 .
O del meiluziu ka gali planuot is anksto biggrin.gif gal diedui klimaksas prasides , o moteris vis dar nores , nes dirbtinis ... nepatenkins laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
bet cia žiūriu tik angelai susirinkę smartass.gif visos atseit tokios,kad net nebuvo į kitus vyriškius pasižiūrėjusios g.gif
Atsakyti
Geeera apklausa ir tema gera, tik labai jau panaši pasidarė į chiatą- tuoj ateis moderatorius ir bus ate ate temai...bububu mad.gif
Atsakyti
Jergau, mergytes, na ko jus komentuojat tema sad.gif ? Na ilgai galvojau ir sukurpiau reiksminga temele , o jus "tema tokia ir anokia..." . Ko cia ja vargse nagrinet. Tikiuos suzinoti, kiek mamyciu forume yra geru ir blogu mamu laugh.gif laugh.gif laugh.gif . Apklausa gi anonimine, taigi rezultatai bus 100 procentu tikslumu. na, nebent kokia zioplai suklystu mygtuka spausdama laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 10 14, 15:44)
Geeera apklausa ir tema gera, tik labai jau panaši pasidarė į chiatą- tuoj ateis moderatorius ir bus ate ate temai...bububu mad.gif

Aciu , vobla, o tai jau verkiu prie kompo pakritus, nes temos mano nieks neivertino. Noreciau su tavim draugauti laugh.gif laugh.gif

mad.gif neterskit pokalbiais mano temos. Rasykit temon ir rimtai rasykit smartass.gif
Atsakyti
QUOTE (uola @ 2004 10 14, 13:45)
Jergau, mergytes, na ko jus komentuojat tema sad.gif ? Na ilgai galvojau ir sukurpiau reiksminga temele , o jus "tema tokia ir anokia..." . Ko cia ja vargse nagrinet. Tikiuos suzinoti, kiek mamyciu forume yra geru ir blogu mamu laugh.gif laugh.gif laugh.gif . Apklausa gi anonimine, taigi rezultatai bus 100 procentu tikslumu. na, nebent kokia zioplai suklystu mygtuka spausdama laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Prabalsavau nu, prabalsavau... bet ir padiskutuoti būtų ne pro šalį. Paskutiniu metu kažkaip tyloka ir nykoka forume g.gif
Atsakyti