Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 17, 19:41)
ka manot apie meiluze del naudos.meiles nera.susitinki pora kartu i metus buna gera ir dar gauni pinigu dovanu.

galima ir dazniau jei jau pinigu gauni biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
mano meiluzio zmona viska suzinojo.manau,kad jis noredamas issaugoti savo seima ,atsisakys manes.man begalo skaudu.nerandu sau vietos.bet as ji myliu todel turiu susitaikyt.BET MAN LABAI,LABAI BLOGA.
Atsakyti
tu labai grazi,Afroditte.
Atsakyti
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 22, 18:50)

Geras thumbup.gif is ko sprendi g.gif

Meiluziai ir meiluzes labai skiriasi ax.gif
Meiluzes - isimyli ir prisirisa
Meiluziai - padulkina ir akimis iesko geresnes doh.gif

P.S. Meiluzei, apie kuria suzinojo zmona g.gif siulau nusisluostyti asaras, kaip suprantu meiluziai tai vien del s...x susitikineja, tai ir nepergyvenk, susirasi kita - tokiu norinciu pilna, tai ir tenkink juos drinks_cheers.gif
Atsakyti
taip tu teisi.susirast kita geriausia iseitis,bet siuo metu noriu tik ramybes.o gal tai i gera.prisijungsiu prie doruoliu.
Atsakyti
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 23, 18:31)
taip tu teisi.susirast kita geriausia iseitis,bet siuo metu noriu tik ramybes.o gal tai i gera.prisijungsiu prie doruoliu.

Kodel doruoliu g.gif gal pagaliau apsispresi, kad tavo santuokoje kazkas negerai ir imsies veiksmu, nes meiluziai problemu neisprendzia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 22, 17:32)
mano meiluzio zmona viska suzinojo.manau,kad jis noredamas issaugoti savo seima ,atsisakys manes.
O ko tu tikėjaisi? Kad esi svarbesnė jam už žmoną ir jis palika ją dėl tavęs. Tu jam buvai TIK meilužė, ne daugiau. Susitaikyk su tuo ir, kaip kažkas minėjo, tvarkykis savo gyvenimą be meilužių pagalbos mirksiukas.gif
Atsakyti
o kur tada ieskot vyru.juk geri visi vede.gal kai kurie is ju nelaimingi santuokoje.gal vienas is ju kaip tik laukia manes.kartais juk ir meiluziai tampa vyru ir zmona.
Papildyta:
mano meiluzis nepaliko manes,jis nori musu abieju.ir dabar as svarstau ar man jo nepalikus.
Atsakyti
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 22, 17:50)

cia gi ne as avatare 4u.gif jei ta turejai omeny rolleyes.gif
Atsakyti
ne ne tai.tiesiog tai supratau is tavo minciu.tai buvo tik pamastimas,atleisk jei sutrikdziau tave,
Atsakyti
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 26, 20:00)
ne ne tai.tiesiog tai supratau is tavo minciu.tai buvo tik pamastimas,atleisk jei sutrikdziau tave,

oij nesutrikdei tikrai mirksiukas.gif aciu..malonu 4u.gif

tik kad va mano mintys kartais tokios blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepaziede @ 2006 03 25, 20:55)
o kur tada ieskot vyru.juk geri visi vede.gal kai kurie is ju nelaimingi santuokoje.gal vienas is ju kaip tik laukia manes.kartais juk ir meiluziai tampa vyru ir zmona.
Papildyta:
mano meiluzis nepaliko manes,jis nori musu abieju.ir dabar as svarstau ar man jo nepalikus.

Paziurejus statistika tai llll.mazas procentas is meiluziu susituokia. schmoll.gif Dazniausia vyras gryzta pazaides i seima.
O kad jis myli jus abi,tai gal ir jus galit abi kartu buti.apsigayvenkite tryse.1 Gaidys ir 2 aptarnaujancios vistytes,gan idomu,ar ne? bigsmile.gif
Atsakyti