Kaip matyti is pateiktos statistikos net ~50% t.y kas antra yra turejusi bent viena meiluzi !!!
Stai tau ir droviosios lietuvaites...
Kaip sakoma meileje ir kare visos priemones yra geros
Ydomu kiek yra turejusiu ar turi ne viena???
Stai tau ir droviosios lietuvaites...
Kaip sakoma meileje ir kare visos priemones yra geros

Ydomu kiek yra turejusiu ar turi ne viena???

Nežinau
Realiai aš balsą atidaviau primai pozicijai, kadangi mano vyras buvo man meilužis. Tiesa jis buvo nevedęs, aš buvau išsiskyrusi. Man visiškai vienodai rodė, kas jis, kur jis ir kodėl jis. Patiko su juo "lovos" reikalus spręsti. Ir jis žinojo (aš jį buvau perspėjusi), kad tarp mūsų niekada nebus nieko rimto ir jis yra tik meilužis. Susitikdavom kartą į savaitę, permiegodavome ir išsilakstydavome. Tik vat po to kaip tais pradėjome dažniau susitikinėti ir ne lovoje ...
Vat.. nu ir baigėsi viskas žiedu ant rankos, bei vyro pavarde.

as dar nesu turejusi meiluzio ir kazkaip dar niekad net nepagalvojau apie tai mano vyras man atstoja viska musu santykiai yra nuostabus

QUOTE(viktutes @ 2006 04 09, 09:25)
as dar nesu turejusi meiluzio ir kazkaip dar niekad net nepagalvojau apie tai mano vyras man atstoja viska musu santykiai yra nuostabus 

Sveikintina...linkiu Jums ir toliau taip graziai sugyventi....

"Niekad neturejau meiluzio [ 247 ] [48.62%] "
būtų įdomu vyrų apklausą padaryti, įdomu, kokie procentai būtų

QUOTE(muminukas @ 2006 04 29, 19:04)
"Niekad neturejau meiluzio [ 247 ] [48.62%] "
būtų įdomu vyrų apklausą padaryti, įdomu, kokie procentai būtų 

nesakyk OP nepersokus griovio...gyvenimas nenuspejamas ir labai spalvigas..niekas nezinome kas musu laukia

QUOTE(Afroditte @ 2006 02 23, 18:42)
Ziurint ko moteris siekia
jei jai reikia meiluzio-tai ir tenkinasi meiluzes pareigomis ir dar labai sekmingai
o kai kurios labai sekmingai tampa is meiluzes zmonomis
aisku jei tu ieskai gyvenimo vyro-tu niekada nebusi patenkinta meiluze budama..bet tada niekas ir neiesko vedusio....o vedes gerai norint kartais ciuci liuli i kaire padaryt..abu vede,abu zino ko nori ir abu niekam ne zodelio

aisku jei tu ieskai gyvenimo vyro-tu niekada nebusi patenkinta meiluze budama..bet tada niekas ir neiesko vedusio....o vedes gerai norint kartais ciuci liuli i kaire padaryt..abu vede,abu zino ko nori ir abu niekam ne zodelio

visai sutinku, tik nevedus gali prisisvajoti, o vedus tik džiaugsis, kad aplankė tas jausmas kaip pilvą kutena drugeliai.Jausmas praeis laisvai išsiskirs ir viskas.Čia bent mano tokia nuomonė
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 05 02, 14:27)
Privet

Mano atsakymas priešpaskutinis....
Kažkaip perskaičiusi visa tema pagalvojau kad visos moterys nori kad ju sutiktas vyras/mylimasis/meilužis ankščiau ar veliau taptų jų vyru.... Kitaip- neverta gaišti laiko
Niekaip nesuvokiu aš tokio požiūrio.... Niekada neplanuoju, nesitikiu, nesvajoju kas bus ateity, nes žinau kad neesu aiškiaregė.... ir džiaugiuosi gyvenimu šia minute