Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
ne.tai gal ir idomu,bet ne man.as vis dar neprarandu vilties.gal dar surasiu vyra kuris myletu tik mane.nors tiesa sakant mano vyras dabar labai geras ir mes neblogai sutariam.taigi ne tik vyrai pasismagine grizta i seima.
Atsakyti
Kaip matyti is pateiktos statistikos net ~50% t.y kas antra yra turejusi bent viena meiluzi !!!

Stai tau ir droviosios lietuvaites...

Kaip sakoma meileje ir kare visos priemones yra geros drinks_cheers.gif

Ydomu kiek yra turejusiu ar turi ne viena??? bigsmile.gif

Atsakyti
Nežinau g.gif Realiai aš balsą atidaviau primai pozicijai, kadangi mano vyras buvo man meilužis. Tiesa jis buvo nevedęs, aš buvau išsiskyrusi. Man visiškai vienodai rodė, kas jis, kur jis ir kodėl jis. Patiko su juo "lovos" reikalus spręsti. Ir jis žinojo (aš jį buvau perspėjusi), kad tarp mūsų niekada nebus nieko rimto ir jis yra tik meilužis. Susitikdavom kartą į savaitę, permiegodavome ir išsilakstydavome. Tik vat po to kaip tais pradėjome dažniau susitikinėti ir ne lovoje ... g.gif Vat.. nu ir baigėsi viskas žiedu ant rankos, bei vyro pavarde. blush2.gif
Atsakyti
as dar nesu turejusi meiluzio ir kazkaip dar niekad net nepagalvojau apie tai mano vyras man atstoja viska musu santykiai yra nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2006 04 09, 09:25)
as dar nesu turejusi meiluzio ir kazkaip dar niekad net nepagalvojau apie tai mano vyras man atstoja viska musu santykiai yra nuostabus wub.gif

user posted image

Sveikintina...linkiu Jums ir toliau taip graziai sugyventi.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mangooo: 09 balandžio 2006 - 20:47
"Niekad neturejau meiluzio [ 247 ] [48.62%] "

g.gif g.gif būtų įdomu vyrų apklausą padaryti, įdomu, kokie procentai būtų smartass.gif
Atsakyti
o kur padetumet situacija: jis vedes, ji - laisva. Jis jos sieke (labai), ji ji atstume (tik del seimos). Aplinkiniai nusprende, kad jie meiluziai, jo zmona taip pat. Kam ka gali paaiskint? Ji neigs - niekas netikes, jis neigs - ar gali vyras, kuri atstume?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 04 29, 19:04)
"Niekad neturejau meiluzio [ 247 ]  [48.62%] "

g.gif  g.gif  būtų įdomu vyrų apklausą padaryti, įdomu, kokie procentai būtų  smartass.gif

nesakyk OP nepersokus griovio...gyvenimas nenuspejamas ir labai spalvigas..niekas nezinome kas musu laukia blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Įsisukau į vedusių vyrų ratą
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2006 02 23, 18:42)
Ziurint ko moteris siekia g.gif jei jai reikia meiluzio-tai ir tenkinasi meiluzes pareigomis ir dar labai sekmingai wub.gif o kai kurios labai sekmingai tampa is meiluzes zmonomis doh.gif

aisku jei tu ieskai gyvenimo vyro-tu niekada nebusi patenkinta meiluze budama..bet tada niekas ir neiesko vedusio....o vedes gerai norint kartais ciuci liuli i kaire padaryt..abu vede,abu zino ko nori ir abu niekam ne zodelio drinks_cheers.gif

visai sutinku, tik nevedus gali prisisvajoti, o vedus tik džiaugsis, kad aplankė tas jausmas kaip pilvą kutena drugeliai.Jausmas praeis laisvai išsiskirs ir viskas.Čia bent mano tokia nuomonė
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 05 02, 14:27)

Privet smile.gif MAniau jau tu "papalas'" smile.gif
Atsakyti
Mano atsakymas priešpaskutinis.... biggrin.gif Kažkaip perskaičiusi visa tema pagalvojau kad visos moterys nori kad ju sutiktas vyras/mylimasis/meilužis ankščiau ar veliau taptų jų vyru.... Kitaip- neverta gaišti laiko doh.gif Niekaip nesuvokiu aš tokio požiūrio.... Niekada neplanuoju, nesitikiu, nesvajoju kas bus ateity, nes žinau kad neesu aiškiaregė.... ir džiaugiuosi gyvenimu šia minute bigsmile.gif
Atsakyti