Įkraunama...
Įkraunama...

Meilužėms

Apklausa: Kaip baigesi? (1256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mergaitės, o kuo skiriasi meilužė už pinigus ir prostitutė? Man atrodo, kad niekuom. Abi parsiduoda. Na gali meilužė dar parsiduoti už karjerą. O man norisi meilužę sulyginti su meile. Aš kažkaip nesuprantu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2006 07 19, 14:50)
Mergaitės, o kuo skiriasi meilužė už pinigus ir prostitutė? Man atrodo, kad niekuom. Abi parsiduoda. Na gali meilužė dar parsiduoti už karjerą. O man norisi meilužę sulyginti su meile. Aš kažkaip nesuprantu. ax.gif

Nesiskiria niekuo. tai, ką galima nupirkti už pinigus - ne meilė. skamba super banaliai, bet tai tiesa
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 03 10, 16:53)
tai kokio pyp tuoktis, jei po kelių metų jau reikia ieškotis meilužių abiems? Nors aišku..sunkiau šeimoj išlaikyti gerus santykius, kurstyti ugnelę- daug paprasčiau susirasti naują sekso partnerį... doh.gif  Taigi išvada- meilužius susiranda nekūrybingi, tingūs, paviršutiniški žmonės ir be abejo negerbiantys savęs (apie kitus jau net ir nekalbu)... tongue.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2006 03 10, 15:53)
tai kokio pyp tuoktis, jei po kelių metų jau reikia ieškotis meilužių abiems? Nors aišku..sunkiau šeimoj išlaikyti gerus santykius, kurstyti ugnelę- daug paprasčiau susirasti naują sekso partnerį... doh.gif  Taigi išvada- meilužius susiranda nekūrybingi, tingūs, paviršutiniški žmonės ir be abejo negerbiantys savęs (apie kitus jau net ir nekalbu)... tongue.gif

Butent - pavirsutiniski.
Nors dar lieka variantas susirasti kita zmogu pajautus, kad tavo mylimas zmogus pavirsutinisku tapo. Tik tuomet tai jau nesivadins meiluziu, tiesiog naujo zmogaus paieska g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 24 liepos 2006 - 14:43
Norėjau paklausti tų kurios turi meilužius ar turėjo kiek laiko bendravo 1 kartą, 1 men. 6 mėn. ar kokius metus.Man įdomu kiek laiko trunka tokie santykiai 4u.gif
Atsakyti
Na, as nevisai turejau meiluzi. Tuo metu buvau dar neistekejusi, bet vat mano vyras buvo vedes. Tai musu santykai tesesi virs metu, o paskui dar metus kol jie jau issiskyre. bigsmile.gif O dabar jis jau mano vyras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saugerda @ 2006 08 10, 14:03)
kiek laiko trunka tokie santykiai 

Priklauso nuo lūkesčių abiejų pusių. Jei tai paremta tik naudos prasme, tuomet kažin ar ilgai.... ypač jei vyras viską tempia į šeimą, nešvaistydamas pinigų mergoms (ką ir turi daryti). Tokiu atveju jei pana negauna naudos - ieškosi kito.
Kai pagrindas aistra (ta prasme jei sex santykiai geri), tai gali tęstis pakankamai ilgai. Tam didžiausias pavojhus - kai kuris nors iš partnerių pradeda neadekvačiai elgtis, pameta protą ir t.t. Tada reikia skubiai traukt.
Normalus vyras neatsisakys meilužės savo iniciatyva, jei santykiai paremti ne naudos, bet aistros pagrindu. Net jei ji nebepatinka, nebepatenkina, ji yra nurašoma į rezervą, nepamirštant bent du kartus per savaitę paskambinti, kada kokių gėlių įteikti. Rezervinė meilužė padeda tuo atveju, kai dėl įvairių priežasčių lieki vienas. Netgi jei ji per tą laiką susiranda kitą kadrą, ji tiesiog iš moteriško altruizmo dar kokį kartelį duos blush2.gif

Išsiskyrimas pykčiu ir kolionėmis - blogiausia kas gali būti. Nereikia to daryti. Taip pat renkantis meilužę reikia pasistengti susirast ne kokią lakstūnę, bet ramiakę - namisėdą, kad netektų kur nors netyčia "apsišviest" belakstant.... Visgi prieš renkantis moterį sexui reikia pagalvot kam jos reikia: jei pasipuikuot prieš draugus - didelė tikimybė kad gausi lėlę Barbę, kupiną kaprizų. Tokios niekam nesiūlau.
Geriau, kai esi už ją viena - dviem galvom aukštesnis (visais požiūriais), kad galėtum dominuoti. nereikia diktato, nereikia kažkokio spaudimo, tiesiog tais atvejais, kai yra didelė klaidos tikimybė, geriau suteikti žmogui pasirinkimo galimybė. jei pasirenka kažką klaidingai - toliau pati perduoda iniciatyvą į jūsų rankas smile.gif
Atsarginius meilužius gali turėti abi pusės ir čia reikia labai diplomatiškai elgtis, kad tas atsarginis nenustumtų jūsų kažkur šalin... Reikia labai sekt situaciją - čia faktas kaip blynas smile.gif o jei nustumia - nebegaišt laiko ir dairytis naujo (naujos). va tam tarpsniui ir praverčia tos (tie) 2-3-4 atsarginiai meilužiai (-es), kurie praskaidrina vienatvės dienas.

Atsakyti
nu Vovieriuk ir pavarei lotuliukas.gif
nezinojau, kad meiluzes ieskojimas, toks sudetingas mokslinis procesas, kuris reikalauja tieeek apskaiciavimu mirksiukas.gif
gyveni zmogus ir mokaisi.
as galvojau kad cia viskas paprasciau- pamato, susizavi, uzsimano, isimyli ir tt. ir pan doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu po tiek teorijos visai nesinori imtis praktikos doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2006 08 11, 16:10)
Nu po tiek teorijos visai nesinori imtis praktikos 

na ir kodėl? žiūrint kokie lūkesčiai - jei nori chaliavnai pasimylėt - prašau. O jei uždirbt - tektų ieškot teliuko - kvailiuko, kuris pasirengęs už pisiuką merginą nešiot ant rankų, nuomot butą - viešbučio kambarį susitikimams ir t.t.t. Aš jau geriau kokią mergą nachaliavnai patvarkyčiau, pietus ir vakarienę suvalgyčiau, o sutaupytus pinigus atiduočiau vaikams ar žmonai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukas36 @ 2006 08 12, 16:05)
na ir kodėl? žiūrint kokie lūkesčiai - jei nori chaliavnai pasimylėt - prašau. O jei uždirbt - tektų ieškot teliuko - kvailiuko, kuris pasirengęs už pisiuką merginą nešiot ant rankų, nuomot butą - viešbučio kambarį susitikimams ir t.t.t. Aš jau geriau kokią mergą nachaliavnai patvarkyčiau, pietus ir vakarienę suvalgyčiau, o sutaupytus pinigus atiduočiau vaikams ar žmonai  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikras vyras biggrin.gif sveikas poziuris i seimos biudzeta. Tik gaila kad nachaliavai siais laikais tolka syr v myshelovke biggrin.gif

O jei apie meiluzius, tai kiekvienam pagal poreiki ir palei isgaleles smile.gif
Atsakyti
Voveriuko36 teorijoje labai daug tiesos g.gif
Bet kadangi aš esu nepaprastai bjauraus būdo, tai vyrą dar prieš bendrą gyvenimą perspėjau, kad "šag na levo - rastrel, napravo- tože rastrel. Iti možno toliko po premoj". Ir jokių diskusijų g.gif Jeigu yra poreikis diskutuoti, tada tekėti už tokio vyro nenorėčiau schmoll.gif Ir visai nesvarbu dėl kokių priežasčių vyras susirastų arba aš pati sugalvočiau įsitaisyti meilužį g.gif Tai tiesiog reikštų, kad mes abu kažką pražioplinom ir kažkur padarėm klaidą g.gif Liūdesys. Kai santykiai tvirti jokių meilužių niekam nereikia. O jei jau galvelėje atsiranda tokios teorijos kaip pas voveriuką36, tai nieko gero iš vyro nelauk g.gif (aišku, tas pats galioja ir moteriškai giminei)
Atsakyti