Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

nei būtinas, nei nereikalingas daiktas. 4u.gif
jei ant komodos, tai pukiai galima tiesiog pledą kokį susilankstyt, vis tiek gi naudojam kol vaikas nepradeda vartytis. ant lovytės man visai nepatogu lenta. po to nuiminėk, nes tikrai užima nemažai vietos. aš buvau pasidėjus ant spintutės, bet aiškiai buvo per žemai, tai vis paskausdavo nugarą, kol mažutį perrengdavau. doh.gif turėjau ir tiek, bet būtinu daiktu nepavadinčiau niekaip. schmoll.gif
Atsakyti
Jei yra tai gerai, jei nera tai irgi nieko tokio biggrin.gif svarbu, kad mamai butu patogu vaikeli pasidet, o ar ant lentos ar ant vystyklo nesvarbu.
Atsakyti
As ruosdama viska leliukui sakiau:" na vystymo lenta tikrai nereikalingas daiktas". Tai buvo vienas is nedaugelio daiktu, kuriu nenorejau,kad mazylis turetu. Bet jau po keltos dienu supratau, kad labai klydau. lotuliukas.gif
Naudoju ir dziaugiuosi. Tikrai patogu ir mazuciui patinka. Pasidejau vonioje ant skalbykles nera nieko geriau. Nes po cezario vaikiuka nesioti is kambario i vonia sunkoka schmoll.gif
Atsakyti
sakyciau tai vienas is reikalingiausiu daiktu kuri naudoju iki siol, vaikui 6.5 men:) Laikau ja ant lovytes, perrengineju,rytinis tualetas:), darau masazus, nereikia lankstytis. Lentos nenuimineju vaikas tikrai telpa ideti i lovyte( standartine) lentos nenuemus, pas mus dar netgi karusele kabo. Taip vonioje padedu ja ant vonios krasto ir lentyneles ir naudoju sluostymui ir rengimui, taigi man sis daiktas SUPER drinks_cheers.gif tiesa mano lenta tokia didesne, bazese apie 50 Lt kainuoja
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2006 11 15, 16:16)
O man super dalykas vystymo lenta. Pritaisė man ją prie aukštokos komodos, tai man labai patogu ir nugaros neskauda, ir būtiniausi daikteliai, rūbeliai po ranka. Neįsivaizduoju, kaip reiktų ant kokios lovos pasilenkus perrenginėti

man atrodo kad vystymo lenta yra nepakeiciamas daiktas kai turi komoda, kurioje yra vaiko rubeliai. svarbiausiai nusipirkti auksta komoda. man tai praveerte labai biggrin.gif
Atsakyti
o mums tėtis vystymo lentą pritaisė ant pačios vonios, tai buvo labai patogu daryti "oro vonias" užpakaliui tarp sauskelnių keitimo, ypač žiemą, kai vonioje šilčiausia. Kad nebūtų nuobodu, galima visokius buteliukus rodyti...
Atsakyti
4u.gif man labai gerai nezinau ka be jos daryciau.mano leliui jau eina sestas menuo,ir mes dar ja naudojames(neisaugome).ant lovytes virsaus padeta ir labai patogu ,viskas po ranka,salia spintele su reikmem.po maudyniu pvz.atnesu ant lentos ir tvarkau vaika,ar pampera uzdeti thumbup.gif o jei jos nebutu?kur ant lovos susilenkus? doh.gif
Atsakyti
Nors sūnui jau 11 mėn, dar ir dabar sauskelnes keičiu ant vystimo lentos. Ji vonioje ant skalbimo mašinos ir kadandi po rimtesnio reikalo užpakaliuką visad prausiu su vandenuku, tai labai patogu thumbup.gif Ant lovos, jam praktiškai neįmanoma pakeisti sauskelnių, - nenulaikau, nes ant lovos labai smagu šėlioti tongue.gif
Atsakyti
Man tai irgi buvo vienas būtiniausių daiktų rolleyes.gif. Naudojau vonioje ir buvo labai patogu keisti sauskelnes, apiprausti vaiką ax.gif ...
Atsakyti
Niekada negalvojau, kad ji reikalinga, o pasirodo tikrai pravercia. Antram vaikui reiks isigyt smile.gif
Atsakyti
tikrai reikalingas daiktas, jei namuose mažai vietos, tuomet labai patogu pasidėti ant lovytės ir perrenginėti vaikiuką, taip pat labai patogu pasidėti ant vonios, kai išmaudai vaikiuką niekur jo nereikia nešioti iškarto guldai ir viskas vietoj ir patogu. Nors mano zuikiui jau greitai 7 men o as ja vis dar naudoju
Atsakyti
Sūnų auginau be vystymo lentos ir nereikėjo. schmoll.gif
Vonioj buvo skalbimomašina, ant kuris nurengdavau, nušluostydavau, įvyniodavau vaiką. O kambaryje stovėjo didelis stalas, ant kurio keisdavau pampersus, perrengdavau ir pan.
O dabar turiu lentą ir ji man labai reikalinga, nes vonioj nėr skalbimo mašinos ir nieko ant ko galima būtų paguldyti dukrytę.Lentą vonioj pastatau ant dviejų taburečių. Kai išprausiu mažulę įvynioju į rankšluostį ir su visa lenta keliaujam į kambarį, dedu ją ant lovytės ir čia tvarkau. Kadangi ir didžiojo stalo kambaryje jau nėra tai ir pampersus keičiu ir perrenginėju ant vystymo lentos. Ji visuomet ant lovytės uždėta.
Taip kad manau, čia labai individualu. Kartais ji tikrai nėra būtina, o kartais be jos kaip be rankų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 20 balandžio 2007 - 20:29