Man ji nebuvo reikalinga.

nepirkau ir nepasigedau tokio dalyko
bet manau cia individualu

Nors dukrytei jau 7 mėn bet vis dar naudoju vystymo lentą..Ypač kai rytinius valymus darau
Labai naudinga buvo nuo pat pradžių ta lenta...Visada yra vieta kur vaikeliui pakeisti sauskelnes..nuvalyti nosytę ar pan.

Labai naudinga buvo nuo pat pradžių ta lenta...Visada yra vieta kur vaikeliui pakeisti sauskelnes..nuvalyti nosytę ar pan.

mes be jo neapsieinam

QUOTE(bangelė @ 2007 05 15, 12:09)
Sveikos mamytukės
Gal galėtumėt pasidalinti patirtimi, kokia vystymo lenta naudojatės, as domiuosi ilgesne lenta ir mastau kokia patogesnė ir geresnė: su galvytės atlošiuku ar geriau pirkti visiškai lygią
Lauksiu jūsų komentrų

Gal galėtumėt pasidalinti patirtimi, kokia vystymo lenta naudojatės, as domiuosi ilgesne lenta ir mastau kokia patogesnė ir geresnė: su galvytės atlošiuku ar geriau pirkti visiškai lygią

Lauksiu jūsų komentrų

Aš vystymo lentą naudojau abiem vaikam. Vyras virš vonios buvo pritaisęs medinį padėklą, o ant viršaus dėdavau vystymo lentą. Buvo labai patogu keisti sauskelnes, vietoje čiaupas, tai nuplauti užpakaliuką nereikėdavo vaikščioti.
Turėjau lygią lentą.
Kai maudydavau, tai vonelę padėdavau ant tos medinės lentos, nereikėjo lenktis į vonią, o vystymo lentą tuo metu padėdavau ant klozeto ir ten nuregdavau ir aprengdavau. Mūsų vonia pakankamai didelė, tai buvo lengva apsisukti. Po maudynių jau aprengtą vaiką išnešdavau iš vonios ir nei karto nesusirgo po maudynių.

QUOTE(Ingridaurb @ 2007 05 15, 16:15)
Aš vystymo lentą naudojau abiem vaikam. Vyras virš vonios buvo pritaisęs medinį padėklą, o ant viršaus dėdavau vystymo lentą. Buvo labai patogu keisti sauskelnes, vietoje čiaupas, tai nuplauti užpakaliuką nereikėdavo vaikščioti.
Turėjau lygią lentą.
Kai maudydavau, tai vonelę padėdavau ant tos medinės lentos, nereikėjo lenktis į vonią, o vystymo lentą tuo metu padėdavau ant klozeto ir ten nuregdavau ir aprengdavau. Mūsų vonia pakankamai didelė, tai buvo lengva apsisukti. Po maudynių jau aprengtą vaiką išnešdavau iš vonios ir nei karto nesusirgo po maudynių.
Turėjau lygią lentą.

Dekui už pasidalinima patirtimi, lauksiu dar mamyciu komentaru

DU VAIKUS UZAUGINAU BE VYSTIMO LENTOS, O TRECIAM ISIGIJOM, SUPER, JAU GREIT METAI, O MES JA DAR NAUDOJAM. IKURDINOM VONIOJE ANT SKALBYKLES, TAI VISKAS VIETOJE, LABAI PATOGU.
Is pradziu nepirkom, galvojom apseisim, bet po savaites teko isigyti, man joje zymiai patogiau ir saugiau pervystyti vaika
Naudojam nuo pat gimimo iki dabar ...ty.jau 1,8men.mazdaug iki 6men.ji buvo pas mus vonioje...t.y. tai ne lenta,o tik toks apvalkas su kakzuom minkstu viduje,kaip parolonu,o ji dedama ant komodos.As ja pirkau Vokietijoj,ji tokia didele,ne kaip Lietuvoje tokios siauros parsidavineja