Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

tie krastai gerai kol lelius mazas,o kai pradeda vartytis jokios apsaugos nebepadeda. doh.gif
Atsakyti
Man tai labai naudingas ir patogus dalykas. Nė kiek nesigailiu kad prkau ir kitiem rekomenduoju.
Atsakyti
neturiu ir nereikia
Atsakyti
As vystymo lenta gavau kaip palikima is drauges. Begalo dziaugiuosi nes daiktas tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
man tai buvo patogu vystymo lenta. neilgai žinoma jos reikia ir žinoma be jos galima išsiversti. š ją naudodavau keičiant pampersą padėjus ant lovytės, paskui po maudynių labai patogu būdavo vonoje aprengti 4u.gif
tiesa, dukra iki šiol ją naudoja - kai čiuožyklą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Racegirl: 19 kovo 2007 - 14:26
as tai manau, kad jei su pinigais ne kas, tai vystymo lenta nera butinas pirkinys - galima juk vaika pervystyti ir ant lovos pasitiesus klijuote ir vystykla.
o jei pinigeliu bent kiek yra, tai man atrodo labai naudingas daiktas, nes galima pasideti ant lovytes virsaus, o dar geriau ant kokio stalo ar komodos, ir tada nugara nevargsta, nereikia persikreipus sedeti pervystant vaika ant lovos.

Aisku jos reikes tik kelis menesius, tol, kol vaikiukas prades vartytis.

beje, mes jos irgi nepirkom, bet naudojam musu draugu - toks daiktas greit nesusidevi, gali panaudoti keli vaikai.
Atsakyti
QUOTE(Mikasiene @ 2007 03 17, 20:21)
Man tai labai naudingas ir patogus dalykas. Nė kiek nesigailiu kad prkau ir kitiem rekomenduoju.

pritariu thumbup.gif jau kitaip neisivaizduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinna @ 2007 03 19, 23:42)
as tai manau, kad jei su pinigais ne kas, tai vystymo lenta nera butinas pirkinys - galima juk vaika pervystyti ir ant lovos pasitiesus klijuote ir vystykla.

jei nėra pinigėlių, galima padėvėtą už kelis litukus nusipirkti mirksiukas.gif ant lovos pasilenkus ti tikrai nepatogu doh.gif manau visos mamytės, kurios išbandė vystymo stalą ar lentą tą patvirtins bigsmile.gif
Atsakyti
Geras daiktas ta vystymo lenta thumbup.gif . Bet praktikuodavau vystymą ir atsisėdusi ant didelės miegamijo lovos, o vaikiuką paguldžiusi ant neperšlampamos klijotės mirksiukas.gif .
Kol mažas ir nesivarto, tai patogu, bet paaugus vaikiukui vystymo lenta tampa nebesaugu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 10 balandžio 2007 - 14:09
LABAI PATOGUS DAIKTAS, PATI GAL IR NEBUCIAU PIRKUS BET KAI GAVAU DOVANU TAI LABAI PRAVERCIA thumbup.gif PIRMAS DIENAS VYSTIDAVAU ANT LOVOS TAI BUDAVO ,KAD VIETOJ ATLIKDAVO VISUS REIKALUS IR POTO PATALINES SKALBIMAS, VALYMAS schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2007 04 10, 16:19)
LABAI PATOGUS DAIKTAS, PATI GAL IR NEBUCIAU PIRKUS BET KAI GAVAU DOVANU TAI LABAI PRAVERCIA thumbup.gif PIRMAS DIENAS VYSTIDAVAU ANT LOVOS TAI BUDAVO ,KAD VIETOJ ATLIKDAVO VISUS REIKALUS IR POTO PATALINES SKALBIMAS, VALYMAS schmoll.gif

Juk galima vaikiuką ant klijonkytės ar vienkartinių vystyklų guldyti, kad lovos nesušlapintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2007 04 10, 15:05)
Geras daiktas ta vystymo lenta thumbup.gif . Bet praktikuodavau vystymą ir atsisėdusi ant didelės miegamijo lovos, o vaikiuką paguldžiusi ant neperšlampamos klijotės mirksiukas.gif .
Kol mažas ir nesivarto, tai patogu, bet paaugus vaikiukui vystymo lenta tampa nebesaugu..

teisingai. Man pirmus mėnesius irgi buvo pats tas. Ir nugarai patogu - lenta buvo ant komodos. Vėliau pasidarė kažkaip nesaugu, vaikutis daug makaluodavosi, vartytis išmoko. persikraustėm ant lovos.
Atsakyti