tie krastai gerai kol lelius mazas,o kai pradeda vartytis jokios apsaugos nebepadeda.

Man tai labai naudingas ir patogus dalykas. Nė kiek nesigailiu kad prkau ir kitiem rekomenduoju.
neturiu ir nereikia
As vystymo lenta gavau kaip palikima is drauges. Begalo dziaugiuosi nes daiktas tikrai geras

man tai buvo patogu vystymo lenta. neilgai žinoma jos reikia ir žinoma be jos galima išsiversti. š ją naudodavau keičiant pampersą padėjus ant lovytės, paskui po maudynių labai patogu būdavo vonoje aprengti 
tiesa, dukra iki šiol ją naudoja - kai čiuožyklą

tiesa, dukra iki šiol ją naudoja - kai čiuožyklą

as tai manau, kad jei su pinigais ne kas, tai vystymo lenta nera butinas pirkinys - galima juk vaika pervystyti ir ant lovos pasitiesus klijuote ir vystykla.
o jei pinigeliu bent kiek yra, tai man atrodo labai naudingas daiktas, nes galima pasideti ant lovytes virsaus, o dar geriau ant kokio stalo ar komodos, ir tada nugara nevargsta, nereikia persikreipus sedeti pervystant vaika ant lovos.
Aisku jos reikes tik kelis menesius, tol, kol vaikiukas prades vartytis.
beje, mes jos irgi nepirkom, bet naudojam musu draugu - toks daiktas greit nesusidevi, gali panaudoti keli vaikai.
o jei pinigeliu bent kiek yra, tai man atrodo labai naudingas daiktas, nes galima pasideti ant lovytes virsaus, o dar geriau ant kokio stalo ar komodos, ir tada nugara nevargsta, nereikia persikreipus sedeti pervystant vaika ant lovos.
Aisku jos reikes tik kelis menesius, tol, kol vaikiukas prades vartytis.
beje, mes jos irgi nepirkom, bet naudojam musu draugu - toks daiktas greit nesusidevi, gali panaudoti keli vaikai.
QUOTE(Mikasiene @ 2007 03 17, 20:21)
Man tai labai naudingas ir patogus dalykas. Nė kiek nesigailiu kad prkau ir kitiem rekomenduoju.
pritariu

QUOTE(Irinna @ 2007 03 19, 23:42)
as tai manau, kad jei su pinigais ne kas, tai vystymo lenta nera butinas pirkinys - galima juk vaika pervystyti ir ant lovos pasitiesus klijuote ir vystykla.
jei nėra pinigėlių, galima padėvėtą už kelis litukus nusipirkti

Geras daiktas ta vystymo lenta
. Bet praktikuodavau vystymą ir atsisėdusi ant didelės miegamijo lovos, o vaikiuką paguldžiusi ant neperšlampamos klijotės
.
Kol mažas ir nesivarto, tai patogu, bet paaugus vaikiukui vystymo lenta tampa nebesaugu..

Kol mažas ir nesivarto, tai patogu, bet paaugus vaikiukui vystymo lenta tampa nebesaugu..
LABAI PATOGUS DAIKTAS, PATI GAL IR NEBUCIAU PIRKUS BET KAI GAVAU DOVANU TAI LABAI PRAVERCIA
PIRMAS DIENAS VYSTIDAVAU ANT LOVOS TAI BUDAVO ,KAD VIETOJ ATLIKDAVO VISUS REIKALUS IR POTO PATALINES SKALBIMAS, VALYMAS

QUOTE(VAIDILUTE~ @ 2007 04 10, 16:19)
LABAI PATOGUS DAIKTAS, PATI GAL IR NEBUCIAU PIRKUS BET KAI GAVAU DOVANU TAI LABAI PRAVERCIA
PIRMAS DIENAS VYSTIDAVAU ANT LOVOS TAI BUDAVO ,KAD VIETOJ ATLIKDAVO VISUS REIKALUS IR POTO PATALINES SKALBIMAS, VALYMAS 

Juk galima vaikiuką ant klijonkytės ar vienkartinių vystyklų guldyti, kad lovos nesušlapintų

QUOTE(ketti @ 2007 04 10, 15:05)
Geras daiktas ta vystymo lenta
. Bet praktikuodavau vystymą ir atsisėdusi ant didelės miegamijo lovos, o vaikiuką paguldžiusi ant neperšlampamos klijotės
.

teisingai. Man pirmus mėnesius irgi buvo pats tas. Ir nugarai patogu - lenta buvo ant komodos. Vėliau pasidarė kažkaip nesaugu, vaikutis daug makaluodavosi, vartytis išmoko. persikraustėm ant lovos.