Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

Aš taip pat manau, kad vystymo lenta yra geras daiktas smile.gif teisiog nepamainoma smile.gif ir verta ja tureti, tuo labaiu, kad visai nedaug ji kainuoja.
Atsakyti
O mum jos neprireike. Musu vonios patalpa gan nemaza, tai sauskelnes keiciames, kartais ir rengiames ant skalbykles...ir silta, ir kriaukle salia, kai reikia dupsi nuplaut. Zodziu vystymo lentos nepasigendu mirksiukas.gif
Atsakyti
Anksčiau galvodavau , kad tai nereikalingas daigtas, bet labai klydau. Dedam ją ant lovytės, kai reikia mažių pervilkt, tai nereikia nei lankstytis, labai patogu iš tikrųjų thumbup.gif
Atsakyti
jeigu yra gera vieta jai pasideti tai superinis daiktas auginant vaika,tik uz thumbup.gif
Atsakyti
Mums vystymo lenta labai pravertė mažiaus dupcei pravėdinti ax.gif Nurengdavau ir gulėdavo po pusvalandį - ir lovos neapdirbdavo thumbup.gif O dabar jau nusiridena ir vis tiek apdirba lotuliukas.gif Bet iki penkių mėn. super buvo thumbup.gif O dabar tinka tik greitam pervystymui.
Atsakyti
na as jau apsisprendziau paskaicius jusu tema smile.gif ir man reikia lentos biggrin.gif
Atsakyti
reikalingas dalykas, mes ant vonios pasideje laikem, nuplauni dupce ir ant lentos, naudojom iki 6 men., nes vartytis , sukiotis pradejo
Atsakyti
Ko gero, reikes pasidairyt ir man tos lentos g.gif Nes namuose nera tokio stalo, ant kurio butu galima laliu paguldzius sutvarkyt g.gif
Atsakyti
mes naudojam vystymo lenta. thumbup.gif . laikom ant vonios, labai patogu kai nuplauni dupce, nusluostyti ir aprengti. mano sunus gana ramiai guli, nesivarto, tai lengva keisti pamperi. Nors jam jau 9 men, bet vis dar naudoju.
Atsakyti
Man vystymo lenta buvo vienas is reikalingiausiu daiktu...Maziui labai patikdavo ant jos guleti, o ir siaip labai geras dalykas, kai leidi nuogu uzpakaliuku pabuti thumbup.gif
Atsakyti
Auginant pirmąą, neturėjau. Vysčiau ant lovs, ant skalbyklės pritiesus. Jei dar prireiktų - tikrai įsigysiu - mačiau pas draugę - palengvinimas tikrai ( ant lovytės pvz. ).
Atsakyti
As turiu stai tokia komoda su vystymo lenta ir negaliu ja atsidziaugti thumbup.gif http://209.85.135.10...-...;cd=1&gl=lt
Tai turbut pats protingiausias, patogiausias ir reikalingiausias pirkinys is visu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ypac turint ne daug vietos. Visada vystau ant sios komodos - labai patogu wub.gif
Atsakyti