nebent jei buciau dovanu gavus, tai aisku, buciau naudojus, bet tokiems dalykams nelinke metyti pinigeliu..
na, mes nenaudojom ir net nepasigedom tokiu dalyku kai vystymo lenta
nebent jei buciau dovanu gavus, tai aisku, buciau naudojus, bet tokiems dalykams nelinke metyti pinigeliu..
Nenaudojom vystymo lentos
Ant lovos patiesdavau sauskelniu tipo patiesaliuka (kazkaip cia gal ne taip issireiskiau:) bet tikiuosi supratot
)
Mes tai naudojam, ir labai dziaugiuosi nes tikrai patogu
Naudojom maždaug iki 6 mėn,nes poto labai vertytis pradėjo tai persikelėm ant lovos.
nenaudojom mes vystymo lentos
mums gerai ir ant lovos sauskelnes pasikeisti
O mes sunaudojom net 2 - laikiau vonioj ant spintelės, tai abiems kraštai suplyšo - tikriausia todėl, kad jei šiek tiek išlindę buvo. Beje, naudojom gal iki pusantrų metų
.
Tai dabar būsimam leliukui pagrindinis reikalingiausias daiktas tokia lenta - nepagailėsiu jai pinigėlių, gal geresnė pasitaikys
Tai dabar būsimam leliukui pagrindinis reikalingiausias daiktas tokia lenta - nepagailėsiu jai pinigėlių, gal geresnė pasitaikys
Dar naudoju
Labai patogu ir nugaros lenkti nereikia (ant lovytes laikau). Tikrai dziaugiuosi ir jei antra turesiu
butinai vel isigysiu
Na maniskei mes nepirkom,kazkaip maniau kad nelabai butinas daigtas
tikriausiai taip ir buvo,nes neprireike
Nes vis mastau pirkti ar ne? Ir nuomone pasidalija 50% kazkur...
Tai net nezinau, kaip dabar geriau.
QUOTE(Violialia @ 2008 02 10, 13:03)
Nes vis mastau pirkti ar ne? Ir nuomone pasidalija 50% kazkur...
Tai net nezinau, kaip dabar geriau.
Aš manau, kad tai priklauso ar turi kur patogiai pervystyti ir kaip "lakosi" nugara. Nes man iki lovos reiktų gan žemai lenktis, o vystymo lentą planuoju dėti ant lovytės viršaus
Su pirmąja dukra neturėjau, o dabar turiu ir labai džiaugiuosi
daug patogiau, negu vystymas ant lovos. Daug nemokėjau, nes pirkau naudotą.
Dabar vystau vonioje, lenta padėta ant skalbimo mašinos, labai patogus aukštis, nereikia lenktis, nes ant lovos vystant tekdavo klauptis dėl nugaros skausmų
Mano draugės berniukui metai ir 3 mėn, ir iki dabar ji naudojasi vystymo lenta, kuri, kaip ir pas mane, padėta ant skalbimo mašinos vonioje.
Dabar vystau vonioje, lenta padėta ant skalbimo mašinos, labai patogus aukštis, nereikia lenktis, nes ant lovos vystant tekdavo klauptis dėl nugaros skausmų
Mano draugės berniukui metai ir 3 mėn, ir iki dabar ji naudojasi vystymo lenta, kuri, kaip ir pas mane, padėta ant skalbimo mašinos vonioje.
Geras dalykas vystymo lenta, paguldai mažiuką ant jos voniuj (ji padėta ant skalbimo mašinos) ir jis žino ką dabar darysim.