Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

na, mes nenaudojom ir net nepasigedom tokiu dalyku kai vystymo lenta biggrin.gif
nebent jei buciau dovanu gavus, tai aisku, buciau naudojus, bet tokiems dalykams nelinke metyti pinigeliu.. smile.gif
Atsakyti
Nenaudojom vystymo lentos ax.gif Ant lovos patiesdavau sauskelniu tipo patiesaliuka (kazkaip cia gal ne taip issireiskiau:) bet tikiuosi supratot smile.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Mes tai naudojam, ir labai dziaugiuosi nes tikrai patogu mirksiukas.gif
Atsakyti
Naudojom maždaug iki 6 mėn,nes poto labai vertytis pradėjo tai persikelėm ant lovos. thumbup.gif
Atsakyti
nenaudojom mes vystymo lentos schmoll.gif mums gerai ir ant lovos sauskelnes pasikeisti ax.gif
Atsakyti
O mes sunaudojom net 2 - laikiau vonioj ant spintelės, tai abiems kraštai suplyšo - tikriausia todėl, kad jei šiek tiek išlindę buvo. Beje, naudojom gal iki pusantrų metų thumbup.gif .
Tai dabar būsimam leliukui pagrindinis reikalingiausias daiktas tokia lenta - nepagailėsiu jai pinigėlių, gal geresnė pasitaikys g.gif
Atsakyti
Dar naudoju 4u.gif Labai patogu ir nugaros lenkti nereikia (ant lovytes laikau). Tikrai dziaugiuosi ir jei antra turesiu blush2.gif butinai vel isigysiu thumbup.gif
Atsakyti
Na maniskei mes nepirkom,kazkaip maniau kad nelabai butinas daigtas blush2.gif tikriausiai taip ir buvo,nes neprireike blush2.gif
Atsakyti
g.gif Vistik reiketu apklausos...
Nes vis mastau pirkti ar ne? Ir nuomone pasidalija 50% kazkur...
Tai net nezinau, kaip dabar geriau.

doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Violialia @ 2008 02 10, 13:03)
g.gif Vistik reiketu apklausos...
Nes vis mastau pirkti ar ne? Ir nuomone pasidalija 50% kazkur...
Tai net nezinau, kaip dabar geriau.

doh.gif

Aš manau, kad tai priklauso ar turi kur patogiai pervystyti ir kaip "lakosi" nugara. Nes man iki lovos reiktų gan žemai lenktis, o vystymo lentą planuoju dėti ant lovytės viršaus
Atsakyti
Su pirmąja dukra neturėjau, o dabar turiu ir labai džiaugiuosi thumbup.gif daug patogiau, negu vystymas ant lovos. Daug nemokėjau, nes pirkau naudotą.
Dabar vystau vonioje, lenta padėta ant skalbimo mašinos, labai patogus aukštis, nereikia lenktis, nes ant lovos vystant tekdavo klauptis dėl nugaros skausmų schmoll.gif
Mano draugės berniukui metai ir 3 mėn, ir iki dabar ji naudojasi vystymo lenta, kuri, kaip ir pas mane, padėta ant skalbimo mašinos vonioje.
Atsakyti
Geras dalykas vystymo lenta, paguldai mažiuką ant jos voniuj (ji padėta ant skalbimo mašinos) ir jis žino ką dabar darysim.
Atsakyti