Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

As kazkada rasiau sia tema ir dar karteli pasikartosiu blush2.gif

Naudojam knyga-stala vystyklavimo proceduroms atlikti lotuliukas.gif
Super patogu, nes:

=Nereikia lankstytis, ausktis man kaip tik! thumbup.gif
=Nieko nekainavo, nes stala-knyga jau turejom seniai
=Labai daug vietos vaikiukui, dar pridedu ir priemoniu visokiu
=Kai stalas nebus reikalingas, vel pereis i senesnes "pareigas" ir neuzims daug vietos!
=Galima nusipirkti gan pigiai (naudota)

Minusai:
=Jei seniau neturejot, tai tektu pirkti doh.gif , bet galima bus naudoti pagal paskirti, naudoti stalai nera brangus
=Neigrusit i vonios kambari, nebent sukapotumet lotuliukas.gif , bet as naudoju kambary ir man thumbup.gif patogu

Bet kuriuo atveju, sekmes mamytems pasirenkant kas vaikui geriausia! drinks_cheers.gif
Atsakyti
as pritariu nuomonei kad galima issiversti be vystimo lentos tuos pinigelius galima ir naudingiau panaudoti
Atsakyti
QUOTE(Milda84 @ 2008 02 12, 10:35)
as pritariu nuomonei kad galima issiversti be vystimo lentos tuos pinigelius galima ir naudingiau panaudoti

Kiek ten tu pinigeliu 20-40 Lt, galima ir naudota. Pvz. mano jau 8 men tarnauja, o atrodo kaip nauja. thumbup.gif
Bet aisku kiekvienas pagal save, man tai thumbup.gif dalykas. Nei nugaros lenkti, o ir vaikas jau zino ka cia darysim tongue.gif
Atsakyti
thumbup.gif reikalinga,mes keiciam vonioj ant skalbiankes ji padeta ,maze jau zino ka cia veiksim,kol keiciu ,ji grauzia chalatu raistelius lotuliukas.gif
Atsakyti
reikalinga vystymo lenta, bet ja galima pasidaryti patiems.
Atsakyti
Is pradziu atrode reikalinga,bet poto pasirode kad nelabai.Man patogiau leliu pervystyi buvo ant lovos 2.gif
Atsakyti
mums neprireike, keiciu pampersa vis dar ant skalbiankes ir super thumbup.gif
Atsakyti
na man tai labai patinka thumbup.gif ant lovytes medines labai gerai laikosi, ir lankstytis nereikia, o kai maudau tai nusinesu i vonią patogu vaika paguldyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute m @ 2008 02 20, 00:58)
Is pradziu atrode reikalinga,bet poto pasirode kad nelabai.Man patogiau leliu pervystyi buvo ant lovos 2.gif

pries leliui gimstant vystymo lentos nepirkom- galvojom jei neissiversim - nusipirksim biggrin.gif bet pasirodo labai patogu pervystyti ant lovos thumbup.gif
Atsakyti
As tai visiems busimoms ir esamoms mamytems patarciau nupirkti vystymo lenta (bet ne vystymo stala) ir pritvirtinti ant skalbimo masinos vonioje (super patogu!!! thumbup.gif gaunasi labai geras aukstis, vonioje visada silta, + po maudymo is karto ant lentos vaika guldai ir toliau darai visas proceduras). Ta lenta grazi, patogi, parduodama beveik visuose vaiku parduotuvese, kainuoja apie 50Lt (tikrai tai nera dideli pinigai!).

Tik viena pastaba, kai vaikas pradeda vartytis, reikia visada viena ranka ant jo laikyti, o kai pradeda ropoti, tai is vis sakes lotuliukas.gif
Mums si lenta tarnavo l. gerai iki 6 men., gerai iki 7 men., o dabar kai vaikelis jau ir atsistoja, tai as jau dazniau vystau ji ant lovos.. Nugara skauda blink.gif , taciau jau nieko nepadarysi smile.gif

Beje, lenta ta jau galima ismesti, dukryte ja visa sudraske lotuliukas.gif , bet dar karta paskysiu, tuos 50 lt, kuriuos jinai mums kainavo, jinai atidirbo 100 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerkin: 07 kovo 2008 - 18:54
Pasidalinkit mamytės patirtimi, kas yra geriau, ar vystymo lenta ar vystymo čiužinys? Kaina beveik ta pati, o lenta sunkesnė, jei nori ją kur nors nusinešti. čiužinys patogiau tampyti iš kambario į kambarį... Kas patogiau, funkcionaliau? Pasidalinkit pastebėjimais 4u.gif
Atsakyti
As jau rasiau savo nuomone kitoje temoje, bet pasikartosiu smile.gif

As tai visiems busimoms ir esamoms mamytems patarciau nupirkti vystymo lenta ir pritvirtinti ant skalbimo masinos vonioje (super patogu!!! gaunasi labai geras aukstis, vonioje visada silta, + po maudymo is karto ant lentos vaika guldai ir toliau darai visas proceduras). Ta lenta grazi, patogi, parduodama beveik visuose vaiku parduotuvese, kainuoja apie 50Lt (tikrai tai nera dideli pinigai!).

Tik viena pastaba, kai vaikas pradeda vartytis, reikia visada viena ranka ant jo laikyti, o kai pradeda ropoti, tai is vis sakes
Mums si lenta tarnavo l. gerai iki 6 men., gerai iki 7 men., o dabar kai vaikelis jau ir atsistoja, tai as jau dazniau vystau ji ant lovos.. Nugara skauda , taciau jau nieko nepadarysi

Beje, lenta ta jau galima ismesti, dukryte ja visa sudraske , bet dar karta paskysiu, tuos 50 lt, kuriuos jinai mums kainavo, jinai atidirbo 100 proc
Atsakyti