Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

Vystymo lenta buvo ir vis dar yra vienas reikalingiausiu ir dazniausiai naudojamu daiktu. Kelis kartus per diena ten rengiames, o mums jau 8 men. Atsipirko su kaupu. Jei ja tureti kambary, tai gal ir nelabai patogu, bet mes ja itaisem vonion ant skalbiankes. Pampersus keisti  Salia kriaukle nuplauti uzpakaliui, visos priemones, pampersai. Po vonios taip pat gerai ten visokias proceduras atlikinet, taip kad patariu pirkti.

Pritariu ir pati labai džiaugiuosi šiuo daiktu. thumbup.gif
Atsakyti
auginu antra vaika ir vystimo lentos neturim schmoll.gif Nezinau ar ji tikrai tokia reikalinga,nes mes puikiai verciames ir be jos blush2.gif
Atsakyti
Kai gime mano mazius, labai norejau isigyti vystymo lenta, bet kazkaip vis tempem tempem, tai taip ir apsiejom be jos. Net nezinau, reikalinga ji ar ne, nes nusipirkau toki specialu pakloteli, ir ji pasitiesdavau ant lovos, tada user posted image
Atsakyti
As uz vystymo lenta! Ji stovi vonios kambary, be galo patogu, salia vanduo, siuksliadeze, ypac gerai, kai reikia tvarkyti leliu po maudyniu, nes nereikia nesioti is vonios i kambari dar nenudziuvusio.
Atsakyti
as taip pat uz vystymo lenta. niekur nerasite patogiau, kur pervystyti vaika, kaip ant jos thumbup.gif lotuliukas.gif . Na bent mes jos neatsisakytum,e ir tai yra vienas is labiausiai pasiteisinisiu daiktu, kuriuos isigijome lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2006 11 17, 01:01)
mums neprireike , dukryte pervystau vonioje( nes kadangi reik uzpakaliukaa nuplauti)  isitaisiau sau vietele ant skalbimo masinos  bigsmile.gif  labai patogu pasitiesiu ranksluosti paguldau dukryte ir dar vietos lieka kosmetikai ir sauskelnems padet  bigsmile.gif

Mes irgi savo mazyliui keisdavom pampersus vonioje ant skalbimo masinos. Labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
Neturėjom mes lentos, galvojau, kad o kam, juk ant lovos bus gerai, bet dabar, jei turėtume ar turėsim antrą vaikelį, būtinai įsigysiu, nes atsiklaupus prie lovos nebuvo patogu, man taip skaudėjo nugarą, kad pervysčius ar pakeitus pampersą, kūdikį turėjo pakelt vyras, nes aš susilenkus neatsilenkdavau, taip ir stovėdavau trilinka, kol neatsitiesdavau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2006 12 03, 10:58)
Neturėjom mes lentos, galvojau, kad o kam, juk ant lovos bus gerai, bet dabar, jei turėtume ar turėsim antrą vaikelį, būtinai įsigysiu, nes atsiklaupus prie lovos nebuvo patogu, man taip skaudėjo nugarą, kad pervysčius ar pakeitus pampersą, kūdikį turėjo pakelt vyras, nes aš susilenkus  neatsilenkdavau, taip ir stovėdavau trilinka, kol neatsitiesdavau. doh.gif

Visškai sutinku. drinks_cheers.gif Aš bandžiau pirmas kelias dienas išsiversti be vystymo lentos. Kaukdavau nuo nugaros skausmo, kai reikėdavo pakesiti sauskelnes :cry:Vos atsitiedavau. Vystymo lenta išsprendė visas problemas. thumbup.gif
Atsakyti
Mes neturejom ir nereikejo, puikiai tiko lova kai reikejo pampersa pakeisti.
Atsakyti
Man iškilo klausimelis toks. O jei ant skalbimo mašinos uždėti lentos negali, tai vis vien pervystant dedi ant lovos ir tiek pat reikia susilenkti? Ar dar praktikuojate uždėjimą ir ant lovytės kraštų? Gal dar kokių kitų būdų yra?
Atsakyti
QUOTE(Rudeninė @ 2006 12 04, 08:43)
Man iškilo klausimelis toks. O jei ant skalbimo mašinos uždėti lentos negali, tai vis vien pervystant dedi ant lovos ir tiek pat reikia susilenkti? Ar dar praktikuojate uždėjimą ir ant lovytės kraštų? Gal dar kokių kitų būdų yra?

Mes vystymo lentą laikėm uždėję ant lovytės.
Atsakyti
taaaaip reikalinga vaikas megsta koki pusvalandi pasispardyt - megiamiausia vieta - vonia. o mama tuo tarpu ir susisukuot ir apsirengt gali thumbup.gif thumbup.gif antras reikalingiausias daiktas po vezimo. Lenta dedam ant vonios thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti