na pas mus tai yra komoda su stalčiais o ant viršaus jau tas daiktas aptrauktas cerata

O as net nezinau ka buciau dariusi be tos lentos . Kadangi ji medine tai as ja dedu ant vonios ir po maudyniu ten aprengiu. Vonia mano nedidele tai ta lenta

Mums taip pat praverte
, nereikia lankstytis, bet dabar jau isaugom, reiks pardavineti, gal dar kas pasinaudos

QUOTE(SilvijaG @ 2006 11 30, 16:02)
Mes irgi savo mazyliui keisdavom pampersus vonioje ant skalbimo masinos. Labai patogu 

o kaip vaikas telpa ant skalbenkes nesuprantu

Papildyta:
QUOTE(Rudeninė @ 2006 12 04, 09:43)
Man iškilo klausimelis toks. O jei ant skalbimo mašinos uždėti lentos negali, tai vis vien pervystant dedi ant lovos ir tiek pat reikia susilenkti? Ar dar praktikuojate uždėjimą ir ant lovytės kraštų? Gal dar kokių kitų būdų yra?
ant pacios vonios, specialiai tokio ilgio lentos yra kad tiktu ant vonios krastu uzdet, be to tokie kaip varztai susisuka kad neslydinetu
Man vystymo lenta
dalykas. As tai laikau ja vonioj ant skalbimo masinos uzdeta - ir aukstis normalus, nereikia lankstytis, nes kai bunam kur sveciuose ir ant lovos reikia , tai nugara iskart skauda nuo pasilenkimo. Musu vonia sildoma, tai maziukui ir nuogam faina pabuti ilgiau nuogam. O dabar tai nezinociau ka daryt kambari, nes tik nuimu pampersa ir vsio - fontanas - tai gerai kad plyteles, isvalei ir viskas, o kambari kaip?

Mes taip pat naudojome vystymo lentą,mums tai
,dar ir dabar naudojame,nors jau tuoj metukai

o mes išaugom be lentos, jei jau visos taip giriat, reiks su sekančiu
išbandyt

Neturejau ir nepasigedau. Gal jei buciau turejusi, buciau naudojusi.