Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

na pas mus tai yra komoda su stalčiais o ant viršaus jau tas daiktas aptrauktas cerata biggrin.gif
Atsakyti
Mums labai buvo reikalinga. Ypac kai mazoji bandydavo sestis keiciant sauskelnes. Kadangi vystymo lenta minksta, tai galvytes nesusitrenkdavo.
Atsakyti
O as net nezinau ka buciau dariusi be tos lentos . Kadangi ji medine tai as ja dedu ant vonios ir po maudyniu ten aprengiu. Vonia mano nedidele tai ta lenta thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi naudojam ir thumbup.gif . Visada laikom ant lovytės, o kai maudomės nešamės į vonią
Atsakyti
Mums taip pat praverte thumbup.gif , nereikia lankstytis, bet dabar jau isaugom, reiks pardavineti, gal dar kas pasinaudos 4u.gif
Atsakyti
mums irgi sis daiktas labai reikalingas thumbup.gif labai patogu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2006 11 30, 16:02)
Mes irgi savo mazyliui keisdavom pampersus vonioje ant skalbimo masinos. Labai patogu  thumbup.gif

o kaip vaikas telpa ant skalbenkes nesuprantu blink.gif gal 2 pirmus men. sveciuose teko vaikui keist ant skalbenkes tai doh.gif doh.gif namuose ant vonios pasideje laikom lenta. Nuplauni uzpakali iskart ant lentos perrengi. O kaip kambary? Nebuna fontanu ant sienos? Be to vonioj silciau, mes kasryt ten po pusvalandi praleidziam, vaikas pasneka guledamas as ramiai apsirengiu.
Papildyta:
QUOTE(Rudeninė @ 2006 12 04, 09:43)
Man iškilo klausimelis toks. O jei ant skalbimo mašinos uždėti lentos negali, tai vis vien pervystant dedi ant lovos ir tiek pat reikia susilenkti? Ar dar praktikuojate uždėjimą ir ant lovytės kraštų? Gal dar kokių kitų būdų yra?

ant pacios vonios, specialiai tokio ilgio lentos yra kad tiktu ant vonios krastu uzdet, be to tokie kaip varztai susisuka kad neslydinetu
Atsakyti
Man vystymo lenta thumbup.gif dalykas. As tai laikau ja vonioj ant skalbimo masinos uzdeta - ir aukstis normalus, nereikia lankstytis, nes kai bunam kur sveciuose ir ant lovos reikia , tai nugara iskart skauda nuo pasilenkimo. Musu vonia sildoma, tai maziukui ir nuogam faina pabuti ilgiau nuogam. O dabar tai nezinociau ka daryt kambari, nes tik nuimu pampersa ir vsio - fontanas - tai gerai kad plyteles, isvalei ir viskas, o kambari kaip? g.gif
Atsakyti
Mes taip pat naudojome vystymo lentą,mums tai thumbup.gif ,dar ir dabar naudojame,nors jau tuoj metukai smile.gif
Atsakyti
o mes išaugom be lentos, jei jau visos taip giriat, reiks su sekančiu 2.gif išbandyt rolleyes.gif
Atsakyti
man vystymo stalelis,buvo labai reikalingas thumbup.gif
Dabar vel noreciau rasti panasaus thumbup.gif

O ant lovoj vaiko perengineti vaikiuko mazo negalima, mano drauge gavo velniu nuo gudutojos,ir ta pacia diena nusipirko paprasta vystymo lenta rolleyes.gif
Atsakyti
Neturejau ir nepasigedau. Gal jei buciau turejusi, buciau naudojusi.
Atsakyti