Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

Prieš vaikučio gimimą nenusipirkome vystymo lentos, nes neradome vietos kur padėti- ant vonios neužsideda, ant skalbyklės taip pat, ant lovytės atrodo nesaugu g.gif . Dabar geriausia vieta pakeisti sauskelnes - lova, ant jos padedu vienkartinį vystyklą ir pakeičiu. Pirmas dienas skaudėjo nugarą, bet atsisėdus visai gerai ir lig šiol taip darau. Be to mes esame labai aukšti, tai ji būtų tikusi tik kokius 2,5 mėn verysad.gif Nesigailiu, kad nepirkau ax.gif
Atsakyti
Pirmajai gimus, buvau pasidariusi ,,vystymo" stalą, kur patiesiau mažą antklodytę, šalia reikalingi daiktai sudėti. Besilaukdama antrojo, sakiau, kad vystymo stalo reikės, tik modernesnio, nes laisvo stalo nebeliko. Taigi nusipirkom vystymo lentą, dedamą ant lovelės. Vystymas ant lovos nepasiteisino, nes mano nugara tokioj pozoj lieka ilgam doh.gif
Vystymo lenta - naudingiausias daiktas, kokį pirkau kūdikiui. Nori palikti ilgiau paplikšinėti - keli su visa lenta ant lovos (kad saugiau būtų) ir tegu mėgaujasi oro voniomis thumbup.gif
Atsakyti
Neprireike,stovi nanaudojama bigsmile.gif Naudojau pirma menesi ,kol naujagime buvo,o dabar tai ant lovos perrengiu ar pakeiciu sauskelnes,net netraukiu tos lentos...Nemanau,kad reikalingas daiktas smile.gif
Atsakyti
Mano vaikinui jau pusantrų metų, o mes dar vis ją naudojam biggrin.gif Man daug patogiau permaut vaikui pampersą ant jos dėl daugelio priežaščių: nereik galvot kur keist, nereik galvot ką dėt po apačia kad neištept, o svarbiausia priežastis kodėl dar ją vis naudojam : kitur vaikas nekontroliuojamas ir sunku pakeist pampersą, o ant lentos žino kaip reikia elgtis ir net užpakalį pats pakelia thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau vystymo lenta ir naudojau, deja gal pora kartu, dabar stovi ir dulka kampe schmoll.gif "Neprilipo" ji man, nors tikrai galvojau, kad bus patogu vaikui joje pampersus keisti. Turbut padariau klaida, kad pirkau didesne, tai ji nesitvirtino ant loveles. Taip ir keiciu pamperius ant lovos patiesus vienkartini uzklota. thumbup.gif
Atsakyti
Nu mes tai naudojom vystymo lenta.
Nors patys buvom nusprende kad nereikia nes neturim kur tvirtinti, bet padovanojo tai jau nebuvo kur dingt. Mes jos niekur netvirtinom o naudojom maudan ar kai reikedavo uzpakaliuka plauti po didelio reikaliuko, tiesiog uzsidedavom ja ant skalbiniu dziovyklos. Skamba gal nelabai saugiai, bet juk vistiek mes jo is ranku nepaleisdavom.
Dabar jau isvis nenaudojam, bet iki metuku po maudyniu praversdavo.
Atsakyti
Mes gvom dovanų, tai labai sėkmingai ja naudojuosi.Pradžioj, kol dar neturėjom vystymo lentos, pervystydavau ant skalbimo mašinos, o dabar tą vystymo lentą pasidedu ant vonios ir taip pasikeičiam pampersą smile.gif
Atsakyti
Man tai vystimo lenta thumbup.gif naudoju nuo pat gimimo,uzdeta ant lovytes,labai patogu ir lenktis zemai nereikia thumbup.gif
Atsakyti
naudojam ir džiaugiamės - labai patogu smile.gif
o ir gydytojai pataria naudoti patogiai įrengtą vystymo stalą/komodą ir nevarginti savo nugaros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2006 12 10, 12:36)
naudojam ir džiaugiamės - labai patogu smile.gif
o ir gydytojai pataria naudoti patogiai įrengtą vystymo stalą/komodą ir nevarginti savo nugaros smile.gif

o vat mes irgi isigyjome, bet dabar galvoju kad gal buvo ji nereikalingas pirkinys, nors dar nenaudojom blush2.gif na bet isbandysiu artimiausiu metu thumbup.gif
Atsakyti
Labas visoms,aš noriu paklausti,o jūs čia visos kalbate apie tokią vystymo lentą aptrauktą cerata? Ar kokią ? 4u.gif
Atsakyti
Naudojam jau 10 men ir esam patenkinti,gaila,kad tuoj reiks atiduot kitam gimsianciam mazuliui,nes buvo skolinta.Dejom ir ant skalbiankes,dabar ir ant bide padedu.man ant jos patogiau vaika nusluostyt,o nenest varvanciu uzpakaliu i kambari (serveteles mes naudojam tik gamtoj ar sveciuose).O kad jau seniai isaugo ja,tai kas-vaikas juk niekad neguli issitieses visu ugiu kaip malka,taip,kad mes naudojames ir dziaugiames. mirksiukas.gif
Atsakyti