nereikalingas daiktas. Man atstojo aukša komoda- tik paruošt tinkamai reik- kad vaikučiui kieta nebūtų. O vonioje- vyras padarė tokią ale sistemą. irgi super buvo- paprasta- plokštė su kalnu rankšluosčių ir super- baigiam maudyt vienas pakelia vaikutį kitas uždeda sistemą- vietos neužima ir pinigų nereikėjo išleist.

Man buvo labai reikalinga, labai patogu ismaudzius vystyt, o ir lovos liko sausos

Turim vystymo lentą ir jau 7 mėn. naudojam, pas mus ji vonioje...
Siaip mano nuomone - tai tikrai geras dalykas, aišku sutinku, kad be to irgi galima kažkaip išsiversti...

Siaip mano nuomone - tai tikrai geras dalykas, aišku sutinku, kad be to irgi galima kažkaip išsiversti...

QUOTE(fedoska @ 2008 09 03, 12:27)
Mes naudojom pora savaiciu. Na dar dabar retkarciais ten maze guldau. O siaip man patogiau ant lovos, ir mazei daugiau vietos ratu suktis
Ji pas mane aktyviste, tai pakelus dupce ir kojytem narsiai spirdamasi greit lentos virsuje atsiduria
Baisoka kazkaip, o ant lovos varinek sau kiek nori 

Va as irgi dabar svarstau, ar ji mums reikalinga (nes labai mazai bute erdves turime), ar issiversim su musu didele lova.

man tai reikalingiausias daiktas koki tik pirkau yra vystymo lenta..
Ji padeta ant lovytes, tai vietos visai neuzima... Ant jos visada vaika perrengiu, masazus darau.. O mano pupai labai patinka nes aukstai guli, viska per langa mato..

Jaučiu geras daiktas
Mes tai dar nieko neperkam, galvojam dar per anksti
pirma reikia galutinai namą susitvarkyt, po to vaikučio kambarys ir daiktai

as tai nusipirkau ir ne karto nepanaudojau
man patogu vystyt kai daug vietos. o daugiausia vietos - ant lovos

man patogu vystyt kai daug vietos. o daugiausia vietos - ant lovos
Man tai sis dalykas
Iki siol naudojam
Patogu ir vonioj po maudyniu ir siaip betkur namie

gal ir geras daiktas, bet man turi buti daug vietos. o jos daugiausia ant lovos

Mes iki puses metu naudojom, laikem vonioj, labai praverte, nes tada vonioj buvo mazai vietos, nebuvo kur kitur paguldyt ir aprengt, nebent nestis i kita kambari. Bet mazuliuko tikrai nesinorejo nesiotis tik ismaudyto po visus kambarius. O kambary tai visai nebutina, patogu ir ant lovos pakeist pampersa, galima kokia palute po apacia pasitiest.