Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

nereikalingas daiktas. Man atstojo aukša komoda- tik paruošt tinkamai reik- kad vaikučiui kieta nebūtų. O vonioje- vyras padarė tokią ale sistemą. irgi super buvo- paprasta- plokštė su kalnu rankšluosčių ir super- baigiam maudyt vienas pakelia vaikutį kitas uždeda sistemą- vietos neužima ir pinigų nereikėjo išleist. smile.gif
Atsakyti
Man buvo labai reikalinga, labai patogu ismaudzius vystyt, o ir lovos liko sausos ax.gif
Atsakyti
Turim vystymo lentą ir jau 7 mėn. naudojam, pas mus ji vonioje... bigsmile.gif
Siaip mano nuomone - tai tikrai geras dalykas, aišku sutinku, kad be to irgi galima kažkaip išsiversti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2008 09 03, 12:27)
Mes naudojom pora savaiciu. Na dar dabar retkarciais ten maze guldau. O siaip man patogiau ant lovos, ir mazei daugiau vietos ratu suktis  lotuliukas.gif  Ji pas mane aktyviste, tai pakelus dupce ir kojytem narsiai spirdamasi greit lentos virsuje atsiduria  doh.gif  Baisoka kazkaip, o ant lovos varinek sau kiek nori  lotuliukas.gif

Va as irgi dabar svarstau, ar ji mums reikalinga (nes labai mazai bute erdves turime), ar issiversim su musu didele lova. g.gif Tik va kaip lova apsaugoti nuo vaikisku "avariju". cool.gif
Atsakyti
man tai reikalingiausias daiktas koki tik pirkau yra vystymo lenta.. thumbup.gif Ji padeta ant lovytes, tai vietos visai neuzima... Ant jos visada vaika perrengiu, masazus darau.. O mano pupai labai patinka nes aukstai guli, viska per langa mato.. 4u.gif
Atsakyti
tikrai gerai kad uzvedet sia temele. as dar laukiu savo leliuko bet jau pupirkau ta lenta oranzines spalvos vaiku mieste. padejom mes ja ant komodos.... ir po 4 savaiciu turbut jau naudosim! ax.gif doh.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Jaučiu geras daiktas thumbup.gif Mes tai dar nieko neperkam, galvojam dar per anksti blush2.gif pirma reikia galutinai namą susitvarkyt, po to vaikučio kambarys ir daiktai mirksiukas.gif
Atsakyti
vaikui 2m iki siol naudojam
Atsakyti
as tai nusipirkau ir ne karto nepanaudojau smile.gif
man patogu vystyt kai daug vietos. o daugiausia vietos - ant lovos
Atsakyti
Man tai sis dalykas thumbup.gif Iki siol naudojam mirksiukas.gif Patogu ir vonioj po maudyniu ir siaip betkur namie tongue.gif
Atsakyti
gal ir geras daiktas, bet man turi buti daug vietos. o jos daugiausia ant lovos thumbup.gif
Atsakyti
Mes iki puses metu naudojom, laikem vonioj, labai praverte, nes tada vonioj buvo mazai vietos, nebuvo kur kitur paguldyt ir aprengt, nebent nestis i kita kambari. Bet mazuliuko tikrai nesinorejo nesiotis tik ismaudyto po visus kambarius. O kambary tai visai nebutina, patogu ir ant lovos pakeist pampersa, galima kokia palute po apacia pasitiest.
Atsakyti