Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

Mes nepirkom, bet as jos ir nepasigedau, puikiai sekesi ir ant lovos pamperiuka pakeisti happy.gif
Atsakyti
Pradžioj, kaip ir norėjau lentos, prieš gimstant dukriukui nenusipirkau, paskui nebuvo kuris laikas kada į pardę išlėkt, pripratom keisti sauskelnes ant skalbimo mašinos, ten tą sėkmingai ir dabar darom smile.gif
džiaugiuos, kad nepaskubėjau ir dabar nėra neriekalingo daikto namuose smile.gif
Atsakyti
O mums spali bus du,ir mes sekmingai naudojames vystimo lenta,jinai ant skalbimo masinos man visai netrukdo,ir ir maziui maloniau,nelabai noriu kad ant lovos man reikaliuka atliktu biggrin.gif
Atsakyti
Mano viena drauge turi vystymo lenta, labai patenkinta ja buvo kai naudojo vos gimus. Bet manau galima issiversti su dekiu ant lovos. Cia kaip kam patogiau.
Atsakyti
nepakeiciamas dalykas
Atsakyti
mes irgi naudojom labai patogus daiktas , pas mus padeta buvo ant lovytes viskas salia thumbup.gif dabar parduodu kai uzaugom kam reikes rasykit i AZ
Atsakyti
Man irgi nepamainomas dalykas, pervystydavau vonioj, čia pat nuprausdavau, pervystydavau, nereikia niekur lėkti, laikosi ant vonios kraštų, išmaudau, iš karto paguldau, o būna tik išrengi ir systeli, tai pavalai ir viskas, o jei ant lovos, tai kaip tada?
Atsakyti
Mum praverte. Pradzia neturejau, sauskelnes keistdavau ant skalbimo masinos, tik po kokio menesiuko, ji pasidare per maza (pas mus ta siaura, 40cm) o ir pupa ismoko maltis, tai jau buvo nepatogu, dba ramu, ant vonios padeta, salia nupraust galima, ismaudzius irgi niekur nest nereikia. o pliuso kad padaro ka kai nereik tai jau neskaiciuoju smile.gif pasitvirtino ne karta smile.gif
Atsakyti
mes ja naudojom apie 5 menesius thumbup.gif
Atsakyti
na as irgi nusipirkau vystimo lenta ir esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
O mes neturejom smile.gif
Atsakyti
Mes turejom lovyte su atlenkiama vystymo lenta. Nu labai patogu buvo thumbup.gif Bet manau, kad cia tikrai nera butiniasias dalykas schmoll.gif
Atsakyti