su sunum neturejau, o norejau. su dukryte turim vonio ir naudojam nuolatos
tiesa, musu ne pirktine (vyras padare), su daug paminkstinimo, soniniai 'borteliai' aukstoki, kad nenusivartytu, tai dukryte kol prileidziu vandens pagulineja (pas mus nera vandens maisytuvo)
ir taip nepatogu budavo sunui keist kai apsikakojes-lova istepliot gali, vonioj jei spardos vel bedu budavo
Neturėjau ir nepasigedau
Pasitiesiau dekutį ant skalbino mašinos, ant viršaus vienkartinę palutę ir vystikliuką. Iki šiol sėkmingai ten keičiam sauskelnes. Nematau reikalo namų apkrauti nereikalingais daiktais
Na nepasakyciau kad buvo labai reikalinga, bet patogu. Ypac kai bunant pasilenkus labai skaudedavo nugara, tai pasidedi vystimo lenta ant lovytes ir labai patogiai pervystai, perrengi vaikuti.
Neturėjau specialios vystymo lentos- ją pasidariau iš savo rašomo stalo... Ant stalopatiesiau kelis kart sulenktą adijaliuką, užklojau "klijonkyte", ant viršaus- vystyklu. Susidėjau visus kremukus, servetėles, rankšluostukus, pampius, kad būtų "po ranka". Ir liux. Iki kokių pusės metukų taip vysčiau, o paskui jau ant mūsų lovos
man tai ji buvo visai nereikalinga,bereikalo ismesti pinigai i bala
Nereikejo
nenaudojom, svečiuose teko naudotis, bet nemanau, kad labai jau reikalingas daiktas. Kol buvo visai mažiukas, vystėm ant stalo, o dabar lova labai tinka.
As tai naudojau,
daigtas jei tik yra vonioj vietos kur padet.
as savo vystymo lenta pasidejau ant sklabimo masinos.. todel vaikas aukstai guli 
naudojam iki siol.. labai noriai guli ant jos.. o man labai patogu
kol kas neisivaizduoju ka be jos daryciau
naudojam iki siol.. labai noriai guli ant jos.. o man labai patogu
kol kas neisivaizduoju ka be jos daryciau
Laba,mums buvo labai reikalingas daiktas.Pradzioj mes vystymo lenta buvom uzsideje ant lovytes,dabar laikom vonioj ant skalbimo masinos. Super daiktas