Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

QUOTE(EDCKA @ 2007 02 02, 20:54)
As ko gero be jos nelabai issiversciau,nes kol buvo mazute ir dar buvo vasara,tai buvau ja uzdejusi ant lovytes,o dabar ji vonioj,nes vietos nedaug ir po maudyniu tiesiog nebutu kur vaikelio pasiguldyti,o ten yra prie jos tokios kojales,tai jos neleidzia jei slydineti ir tvirtai laikosi ant vonios.

Kur pirkote tokią lentą su kojelėmis?
Atsakyti
taik kad visos lentos su tokiom mazom kojelem, kurios prisitaiso, paklauskit pardaveju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ajja @ 2007 02 02, 23:57)
taik kad visos lentos su tokiom mazom kojelem, kurios prisitaiso, paklauskit pardaveju wink.gif

Taip, taip, prie visu lentu yra maiseliai su 6 varztukais ir tokiais spec. plastmasiukais, is kuriu ir pasidaro tokios mini kojytes, neleidziancios lentai slidineti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums jos neprireikė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2007 02 03, 19:29)
Mums jos neprireikė  mirksiukas.gif

O man ji labai reikalinga thumbup.gif , dabar 9.5 men., ir dar nesiryztu ismesti...... doh.gif
Atsakyti
man vystymo lenta labai reikalinga. keiciu sauskelnes ant jos, o kai dukryte buvo visai maza, guledama ant jos keliaudavo per visus kambarius. geras pagrindas stuburiukui ir krastai lenkti, kad neiskristu thumbup.gif
Atsakyti
Vystymo lenta gal ir geras dalykas g.gif bet aš būtent lentos neturėjau schmoll.gif kadangi vyras yra stalius tai padarė vystymo stalą tai jau kokia buvau patenkinta koks patogumas buvo thumbup.gif visus tris vaikučius užauginau nereikėdavo nei lenktis kai perrengdavai mažylį mat jis darė aukštesnį stalą kad tik nugaros neskaudėtų po gimdymo doh.gif nes gimdymo namuose atrodo aukštoki vystymo stalai bet vistiek reikdavo nemažai pasilenkti doh.gif tai ir vystymo lentos manau tikrai geras dalykas ir kas turi tai tikrai nesigaili kad turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus vystymo lenta vonioje ant skalbimo mašinos iki dabar padėta (dukrytei beveik 2 metukai) biggrin.gif Mažė kas rytą pasiprašo "opapa leliuka" ir sėdėdama viršuje valosi dantukus, atlieka kitas švarinimosi procedūras rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai planuoju pirkt komoda (kur skirta vystymui ir vonele prisitvirtina) umn.gif
Siaip gal ir pakaktu tik vystymo lentos, bet mums reikia ir komodos kur desim leliuko daiktus ax.gif

Tai manau, bus naudingas daiktas bis.gif
Jei netiks vystymui tada liks komoda 2.gif
Atsakyti
As ir galvojau komoda, bet taip ir nenusipirkom, tai uzteko vystymo lentos, naudojom apie pusmeti smile.gif
Atsakyti
mes tai naudojom, geras daiktas.
Atsakyti
o mums jos nereikejo nu nebent pirmus men kai vaikas nesivarto o paskui doh.gif neimanoma buvo naudot nes vartesi kaip pasiutes
Atsakyti