Įkraunama...
Įkraunama...

Vystymo lenta

Naudojam kasdien jau pusantru metu! biggrin.gif Laaabai reikalinga.
Atsakyti
Mes pirkom komodą su vystymo stalu, man tai labai pravertė ir labai patogu ax.gif
Atsakyti
Labai, labai thumbup.gif daiktas. Naudojom iki metuku ax.gif
Atsakyti
as isiverciau be vystymo lentos, tiesiog vienam kambaryj yra auksta lova, tai ant jos ir perrengineju.
Atsakyti
Mes turim vonele su ant virsaus uzvoziamu vystymo stalu arba vystymo stala su vonele apacioje thumb_yello.gif .Labai geras dalykas.Dabar kai vonele jau maza i ja susidedu reciau reikalingus daiktus kaip atsarginiu slapiu serveteliu pokas,keletas pampersu (juodai dienai).Dabar jau maudomes didelej vonioj,bet vystymo stala vistiek atsivezu i vonia,po maudyiu labai patogu ant jo rengti,po to su visa vistykle vaziuojam i miegamaji.Va,sitai jai labiausiai ir patinka po maudyniu dar ir pasivazineti. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2007 02 13, 16:29)
Mes turim vonele su ant virsaus uzvoziamu vystymo stalu arba vystymo stala su vonele apacioje    thumb_yello.gif .Labai geras dalykas.Dabar kai vonele jau maza i ja susidedu reciau reikalingus daiktus kaip atsarginiu slapiu serveteliu pokas,keletas pampersu (juodai dienai).Dabar jau maudomes didelej vonioj,bet vystymo stala vistiek atsivezu i vonia,po maudyiu labai patogu ant jo rengti,po to su visa vistykle vaziuojam i miegamaji.Va,sitai jai labiausiai ir patinka po maudyniu dar ir pasivazineti.  clap.gif

tiesiog parasyta musu buvusi situacija thumbup.gif dabar mes jau dideli ir stalas paliktas sesei ar broliui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridatam: 14 vasario 2007 - 00:11
mes gavom dovanu, todel truputi ja naudojom. bet kai turesiu (tikiuosi) kita vaikuti, tai nepirxiu lentos, nes naujagimi pervystyti puikiausiai galima ir teveliu lovoje, patiesus ta sisiukus sugerianti pakloteli, t.p. jei vystai vonioje ant skalbimo lentos, tai taip pat patiesi storiau ka nors, o ant virsaus - "klijonka" specialia, ant jos vel ranksluosteli ir tiek.
Mes dovanota lenta kazkiek panaudojom pirmus kelis menesius, bet ir be jos butume puikiausiai apsieje. tuo labiau, kad ij nuo 50 lt kainuoja, yra l.trumpam ir nebutina.
Atsakyti
Mes dedam ant lovytės.Man tai labai reikalingas daiktas,nes labai patogu pakeisti papersus,aprengti,ar šiaip paguldai ir pašnekini,kai pavargsti nešioti.
Atsakyti
mes naudojam ir labai dziaugiames thumbup.gif pirkom ir komoda su vystimo stalu tai labai patogu perrengineti o ypac jei turi problemu su nugara doh.gif keleta kartu bandziau vystiti ant lovos gal ir nieko bet pasitaike kad srovele apvare ir musu patalyne tai daugiau taip nebepersirenginejam schmoll.gif
Atsakyti
Mes turim ir vystymo lenta, ir komoda su praplatintu virsumi (irgi su vystymo lenta). Abiem dziaugiames thumbup.gif Komoda labai pravercia masaziukams (po siai dienai namuose neturim normalaus stalo doh.gif blush2.gif ), o vystymo lenta nukeliavo i vonia. Labai patogu vystyti, patogu nuplauti vaikui uzpakali. Ypac man su mano skaudancia nugara, kai negaliu visiskai pasilenkus isbuti. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isida: 19 vasario 2007 - 22:37
je turit daug atliekamu pinigeliu tai tikrai nusipirkit, o siaip man vyras padare aptraukem ir liuks. thumbup.gif
Atsakyti
Man tikrai praverte, nes vystymo lenta dejau ant vaiko lovytes. Maziui jau metai, bet naudojam iki siol. Vystyti ant savo lovos man tikrai nepatogu, ir be tokio lankstymosi uztenka kruvio nugarai... 4u.gif
Atsakyti