Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikai, kurie padėjo veido odai

Del spuogu aukoti savo visa sveikata ir dar ateityje busimo vaikelio sveikumu rizikuoti, neverta tikrai!!! schmoll.gif susimastykit kol nevelu, nebukime naivios kad kontraceptikai gydo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylinti_: 23 kovo 2009 - 16:37
Na taip, naudoti KT vien tik del spuogu kazkaip ziauru butu...as tai viena karta turejau tokia ziauria patirti, jog buvau isitikinus, kad laukiuosi, bet aciu dievui, pasirodo, kad klydau..bet bemiegiu naktu ir nervu tai oho kiek buvo...tad nusprendziau jau geriau vartoti KT, save panuodyti, bet neauginti dabar vaiku, kol jie dar nera laukiami, ir negaleciau suteikti jiems viso demesio. Tad KT apsauga man yra pirmoj vietoj, taciau taip pat noretusi, kad panaikintu ir tuos spuogus..taciau pavartojus 2men nepasakyciau lb didelio pagerejimo..tikiuosi, kad tai dar per trumpas laikas viskam susitvarkyti...taciau yra ir lb geru pliusu: mmm pasidare lb lengvos ir nebesijaucia visu kitu baisiu simtomu, kurie visada kankindavo..o va cia tai thumbup.gif
Atsakyti
kai vartojau KT spuogu beveik neturejau o kai meciau iskart pradejo berti veida krutine ir nugara fuii verysad.gif blink.gif
Atsakyti
as pradejau geti KT del spuogu ir galiu pasakyti,kad tai vienintele priemone man padedanti (isskyrus antibiotikus) .tik jei nori ne tik apsaugos nuo nestumo,bet ir spuogu gydymo, reikia parinkti tinkamus KT,nes man yarine nepadejo,o diane35 padare mano oda tobula.tik iskart ispeju,kad rezultatai pasirodo po 2-4 menesiu.
Atsakyti
Mečiau KT ir jai kelis metus negaliu atsikratyti spuogų nuo veido doh.gif
O kas tie varginantys spuogai, net paauglystėj nežinojau, gal vėl pradėti vartoti KT. g.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 03 25, 20:19)
kai vartojau KT spuogu beveik neturejau o kai meciau iskart pradejo berti veida krutine ir nugara fuii verysad.gif  blink.gif

Man tas pats doh.gif
O ypac dabar, kai vasara ateina ir prasides apnuogintos nugarytes.... verysad.gif
Atsakyti
as pries 4 metus geriau lyg femina 35, sudetis identiska diane 35. geriau vien del spuogu. bet padejo ne tik tam. idealiai susireguliavo ciklas, dismenorejos skausmai ir viduriavimai ir visa kita praejo.
nustojus gert, spuogu buvo maziau, dismenoreja atsinaujino bet kiek kitaip , maziau skausminga. ciklas isliko reguliarus.

dabar laukiuos anto vaikiuko is eiles( pastojau po 10-11 men bet nebuvo jokiu mmm.) tai irgi jokiu spuogu smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 03 25, 20:19)
kai vartojau KT spuogu beveik neturejau o kai meciau iskart pradejo berti veida krutine ir nugara fuii verysad.gif  blink.gif

taip taip kosmaras buvo doh.gif kai meciau po menesio gal maziau tai ne tik nugara, krutine, bet svarbiausia koks veidas buvo doh.gif kai nuejau pas ginekologe (nes reikejo) jinais juokesi is manes verysad.gif sake: truputi isbere kai nebenaudoji. galvojau tada ka tu cia sneki moteriske biggrin.gif kaip as atrodau, visas veidas baisus pulingais spuogais isbertas lotuliukas.gif o to neturejau 3 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinas_žaliom_akim @ 2009 04 10, 16:30)
as pradejau geti KT del spuogu ir galiu pasakyti,kad tai vienintele priemone man padedanti (isskyrus antibiotikus) .tik jei nori ne tik apsaugos nuo nestumo,bet ir spuogu gydymo, reikia parinkti tinkamus KT,nes man yarine nepadejo,o diane35 padare mano oda tobula.tik iskart ispeju,kad rezultatai pasirodo po 2-4 menesiu.

ar gali but kad nuo KT pirma cikla beria dar labiau nei be KT? ar cia ir siaip butu isbere, tik KT poveikis dar nepasireiske? geriu regulona. anksciau esu ji gerus ir nepastebejau kad pirmaji menesi taip baisiai bertu verysad.gif
Atsakyti
Kai meciau KT atsirado spuogu, kartais tokiu dideliu skausmingu.. tarsi pagasdinti butu noreje mane, kad KT meciau, bet atsilaikiau ir dabar veida prausiu spec zele ir valau visokiais tonikais, tikrai negaliu pasakyti, kad spuogu daugiau turiu nei kad gerdama KT smile.gif
Atsakyti
As naudoju kontraceptini pleistra ir mano oda tikrai susitvarke thumbup.gif
Atsakyti
Nevargino anksciau spuogai, bet pradejus vartoti KT, atsirado susnis verysad.gif nezinau net ka daryti..
Atsakyti