Aš tai kontraceptikus ryžausi pradėt gert vien dėl spuogų. Bet tai nebuvo lengvas sprendimas...
Bet situacija buvo tokia baisi, kad kitos išeities neliko. Mama dirba vaistinėj, išbandžiau visiškai viską, kas būtų bent į temą, o jau kiek gydytojų aplankyta ir tyrimų daryta

Vasarą, pavasarį dar būdavo pusę bėdos, bet šaltuoju periodu aš beveik mokyklos negalėdavau lankyt, nes ant veido kildavo ir kildavo giluminiai spuogai (jau nekalbu apie spuogus kitose kūno vietose). Kadangi ant veido tokie audiniai, tai man nuo vieno spuogo laisvai sutindavo pusė veido taip, kad aš net akies negalėdavau atmerkt (net jei spuogas būdavo ir tolokai nuo akies). Tempimas toks, kad net pasilenkt negali

Ligoninėj visi mane jau pažinojo, nes eidavau ten nuolat (tam tikros procedūros greičiau padėdavo tiems pūliniams išsivaikščiot). Na, o kai per vieną pusmetį teko tris kartus apsilankyt jau ir pas chirurgus ir gaut randų ant veido, nutariau imtis paskutinės išeities - kontraceptikų. Pradėjus vartot KT spuogai dingo per kelis mėnesius. KT vartoju jau kažkur keturis metus. Nuo to laiko su spuogais daugiau neteko susidurti. Labai retai iškyla koks vienas kitas mažesnis spuogelis, bet ir tai jis būna paviršinis, o ne toks giluminis, kaip seniau.
Šiaip visai norėčiau bent pertrauką padaryti (nors jokių pašalinių blogų poveikių nejaučiu ir niekas nejaučiau), ale bijau, kad senosios bėdos visu gražumu sugrįš