Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikai, kurie padėjo veido odai

Aš tai kontraceptikus ryžausi pradėt gert vien dėl spuogų. Bet tai nebuvo lengvas sprendimas...
Bet situacija buvo tokia baisi, kad kitos išeities neliko. Mama dirba vaistinėj, išbandžiau visiškai viską, kas būtų bent į temą, o jau kiek gydytojų aplankyta ir tyrimų daryta doh.gif Vasarą, pavasarį dar būdavo pusę bėdos, bet šaltuoju periodu aš beveik mokyklos negalėdavau lankyt, nes ant veido kildavo ir kildavo giluminiai spuogai (jau nekalbu apie spuogus kitose kūno vietose). Kadangi ant veido tokie audiniai, tai man nuo vieno spuogo laisvai sutindavo pusė veido taip, kad aš net akies negalėdavau atmerkt (net jei spuogas būdavo ir tolokai nuo akies). Tempimas toks, kad net pasilenkt negali doh.gif Ligoninėj visi mane jau pažinojo, nes eidavau ten nuolat (tam tikros procedūros greičiau padėdavo tiems pūliniams išsivaikščiot). Na, o kai per vieną pusmetį teko tris kartus apsilankyt jau ir pas chirurgus ir gaut randų ant veido, nutariau imtis paskutinės išeities - kontraceptikų. Pradėjus vartot KT spuogai dingo per kelis mėnesius. KT vartoju jau kažkur keturis metus. Nuo to laiko su spuogais daugiau neteko susidurti. Labai retai iškyla koks vienas kitas mažesnis spuogelis, bet ir tai jis būna paviršinis, o ne toks giluminis, kaip seniau.
Šiaip visai norėčiau bent pertrauką padaryti (nors jokių pašalinių blogų poveikių nejaučiu ir niekas nejaučiau), ale bijau, kad senosios bėdos visu gražumu sugrįš verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudens-vaikas: 23 spalio 2008 - 10:45
Gėriau Femina 35 tris mėnesius (diane analogas), tikrai buvo žiauriai geri odai, bet pasikonsultavus su ginekologu, šis patarė daugiau kaip 6 mėn.jų nevartoti, sako labai jau nesveikos organizmui. Kaip ir kažkuri rašėt, siūlymas buvo geriau du spuogeliai, bet žymiai siplnesni KT ir jų žala organzmui. Tai aš ties tuo variantu ir apsitojau, geriu cilest'a metus smile.gif
Atsakyti
as tai labai dideliu problemu del spuogu neturejau.. bet oda tikrai pagrazejo ta pastebejo ir vaikinas:> thumbup.gif dingo spuogeliai nuo nugaros ir krutines:> thumbup.gif thumbup.gif ir ant veido vienas kitas:> geriu Yarina:>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jane deadly: 26 spalio 2008 - 15:24
as trecia diane 35 pakuotele geriu ir jau dabar matosi, kad oda tvarkosi.. man jas ne gydymo tikslais israse, nes turiu kormoniniu problemu.. o del svorio - tai pas mane didziulis antsvoris, o vartodama diane jauciu, kad svoris krinta. Ir labai greitai. Nes labai pasikeite mitybos iprociai - nesinori nieko sunkaus, taip pat nebera jokiu alkio priepuoliu 4u.gif ir isvis man tikrai del svorio jos man stebuklingos 4u.gif
Papildyta:
o truputi su stiliaus klaidomis doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Kaip įdomiai, aš kaip tik nuo jų priaugau svorio, bet man jis reikalingas, tai buvo tik pliusas, aišku celiulito galėjo ir neatsirasti blush2.gif
Atsakyti
Budama paaugle labai kentejau del spuogu ant nugaros, krutines, kaklo... doh.gif bet kai pradejau vartoti KT (aisku, ne del tos problemos), iskart viskas pasitaise biggrin.gif dabar tik lengvai paberia pries pertraukytes, bet cia menkniekis 4u.gif Jaunesniajam broliui, kuri kankina tokios pacios problemos, mano mama nuolat erzina : 'va, susirado bernioka ir dingo spuogai' biggrin.gif
Atsakyti
As geriu chloe naujus kontraceptikus.Mano veida berdavo skausmingais ir giluminiais spuogais nuo kuriu likdavo randeliai.Tai nusprendziau pradeti gerti tabletes.Is pradziu nejutau jokio poveikio berdavo kaip ir anksciau galvodavau,kad man jie nepadedes su berimais,tai masciau pakeisti jas i kitas.Bet po puses metu odos bukle pasikeite nebebere,nustojo blizgeti.Tai mastau padaryti pertraukele su kontraceptikais,bet kai pagalvoju,kad vel bers...
Atsakyti
QUOTE(Linaute @ 2006 03 06, 08:39)
Sveikos merginos....
Jau ilga laika galvoju ar kontraceptines tabletes padeda spuoguotai veido odai...
Ar neberia pirmais menesiai ir koks poveikis...? g.gif
Butu idomu isgirsti nuomoniu ir ispudziu... g.gif

Man asmeniskai buvo didziulis poveikis i blogaja puse...Gyvenime nebuvau turejusi spuogu,visi sakydavo,kad oda kaip kudikio...Pradejau vartoti KT ir prasidejo (beja butent nuo ,,Harmonet'') spuogai ant barzdos,krutines ir nugaros verysad.gif zodziu ziauru schmoll.gif
Atsakyti
vartojau apie 3 metus Gracial gyvendama Lietuvoj, oda buvo nuostabi, tik kartais keli spuogeliai per pertraukeles, bet dabar gyvenu Anglijoj, gydytoja israce Microgynon ( kiek zinau Lietuvoj ju jau nepardavineja), atsirado visur spuogu, ypatingai ant nugaros verysad.gif nezinau kokias kitas KT rinktis g.gif
Atsakyti
Nu bobikes pavarot, kai paskaiciau temike.. lytinius hormonus endokrinologas tiria doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Mano odos situacija irgi buvo nekokia. Pradėjau vartoti Diane35 net nepasitarus su gydytoju, nes kai pasiklausiau, kaip tos konsultacijos teikiamos, tai nusprendžiau, kad ir taip galiu jų nusipirkti. Žinau, kad nelabai genialiai pasielgiau, bet, aciū dievui, jokių šalutinių poveikių nepastebėjau, gal tik labiau kaupėsi skysčiai organizme. Anyway, didieji spuogai pranyko po mėnesio, nustojau vartoti po 2,5 mėn., nes atsirado skrandžio problemų (ne dėl tablečių - prasti mitybos įpročiai, bet girdėjau, kad kontraceptikai nepadeda jo gydyt) ir dabar jau kokius 4 mėnesius nebevartoju. Iškyja keli spuogai, bet situacija tikrai nebe tokia baisi, kokia buvo. Deja, liko daugybė randų, ir jie gyja daug ilgiau, nei spuogai verysad.gif
Atsakyti
Pradejau KT gerti pries 2 metus, ir tik del veiduko nuo tu prakeiktu spuogu. dabar labai noriu mesti, bet bejau kad vel bus ta pati istorija. po tu spuogu liko randai, dabar gidau veiduka kad tie randai isniktu, bet cia labai didylis darbas ir daug kantribes reikia. ir bejau mesti gerti,kad tiek pastangu ideta ir pynigeliu vel prades berti. Zinau kad nakvisu aliejus padeda gerai, tik didesni doze reikalinga, bet KT stepresni aisku. Tai manau darysiu taip pries mesdama gerti, pries menesi ar daugiau pradesiu dar gerti nakvisu aleju,kad organizmas priprastu ir nebutu paskui jam toks didylis sokas kai mesiu gerti KT. biggrin.gif Tikiuosiu viskas bus gerai. thumbup.gif
Atsakyti