Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptikai, kurie padėjo veido odai

QUOTE(Tučka @ 2009 12 04, 20:43)
As nesijuokiu tikrai, tik konstatuoju fakta, kad kai pradesi gerti kontraceptikus, galbut savo vaikino visai nebenoresi, nes kaip zinome dingsta noras nuo ju  4u.gif  Tiesiog manau reiktu atrasti kitu butu tu spuogeliu gydymui, o ne griebtis kontraceptiku. Gal problema yra kazkur vidaus organuose, ar kazkokia liga del ko atsiranda tie spuogai. Reikia issitirti ir surasti priezasti, o tada jau gydyti  mirksiukas.gif

cia su noru kiekvienai skirtingai,taip kad nereikia sakyt kad nebenoresi. biggrin.gif
o as irgi pradejau gerti KT del spuogu,nes niekas nebepadejo. doh.gif
ir ginekologe tikrai nesijuoks jeigu paprasysi kad israsytu KT del spuogu,cia normalus dalykas smile.gif
Atsakyti
Laba diena, norejau pasiteiraut tai kokie šalutiniai poveikiai būna? ruošiuos pradėti vartoti kontraceptikus, nes jau nebegaliu gyventi su tais jaunatviniais spuogais(man 19m.). Dar neapsisprendziau ar tokią gydymo priemonę taikyt, bet nematau kitos išeities... dar siaubingai bijau eiti pas ginekologą, nebuvus.........
Atsakyti
QUOTE(vivulia90 @ 2010 03 03, 11:50)
Laba diena, norejau pasiteiraut tai kokie šalutiniai poveikiai būna? ruošiuos pradėti vartoti kontraceptikus, nes jau nebegaliu gyventi su tais jaunatviniais spuogais(man 19m.). Dar neapsisprendziau ar tokią gydymo priemonę taikyt, bet nematau kitos išeities... dar siaubingai bijau eiti pas ginekologą, nebuvus.........

tikrai nepatarciau spuogu gydyti kontraceptinem tabletem doh.gif tai labai didelis brudas, tik kazkodel musu visuomene sito nesupranta, nes nelb matyt domisi kokios buna pasekmes po KT vartojimo. Spuogu neisgydys KT, taip, ju sumazes kol gersi, bet kai mesi, bus dar baisiau, patarciau dar pakentet ir praeis su amzium tie spuogai, geriau kokius vitaminus gerk, priemones naudok, veido valymus darykis. Gerdama KT, pagrazinsi oda, bet organizme viska sujauksi, hormonai- ne juokai. Maza to, kad net jas geriant moterys visokiu stebuklu patiria (migrena, nuotaiku kaita, sumazejes lytinis potraukis ir t.t), tai kai meta isvis baisybes dedas. Sakau is patirties: KT geriau 4 metus (reikejo patikimos apsaugos nuo nestuke.gif ), dbr beveik 4 men. kaip meciau, tai ka galiu pasakyt g.gif plaukai slenka kuokstais, spuogai atsirado ne tik ant veido, bet ir ant nugaros bei dekolte srity, ciklas sutriko (nesuprasi kada laukti mmm, nes kada nori tada ir prasideda). Ir tai ne tik mano patirtis, visoms metusioms tai nutinka, o kai kuriom dar nepalyginamai didesnes bedos atsiranda. Tai, kad patarciau rimtai susimastyt ar verta spuogus gydyti sujaukiant visa organizmo hormonu sistema, kuri daugeliui atsistato tik po metu. Paskaityt nukentejusiu nuo KT tema, gal tada persigalvosi smile.gif

Papildyta:
QUOTE(_agnuciukas @ 2009 12 10, 21:22)
ir ginekologe tikrai nesijuoks jeigu paprasysi kad israsytu KT del spuogu,cia normalus dalykas  smile.gif

Normalus, nes gydytojams tik ir rupi prastumti produkcija tu imoniu, su kuriom sudarytos sutartys, o apie musu sveikata ir KT ,,nauda'' maziausiai susimastoma doh.gif
Atsakyti

Kai man buvo 19 m., gydytoja irgi išrašė KT nuo spuogų doh.gif Pagėriau pusę metų ir supratau, kad niekada daugiau šitos chemijos nebegersiu, pykino, psichologiškai labai blogai jaučiausi. Be to patarė mesti draugė, kuri gėrė KT 6m. ir susirgo baisia depresija. Tikrai nedarykit kvailysčių, spuogus gydykit kitokiais būdais, jei KT ir padės tol kol gersit, kai mesit bus dar blogiau (įsitikinau savo kailiu) doh.gif KT - tai komercinis produktas, kažkas iš to kraunasi turtus, o kenčia mūsų sveikata. Čia tas pats kaip rūkalų verslas ar pan. Teigiama, kad tai puiku, o teisybė slepiama. Kažkada niekas nesusimąstydavo, kad cigaretės kenkia, dabar gi apie tai kalbama atvirai. Labai neužilgo ir apie KT bus taip pat kalbama, šis procesas jau prasidėjo, nes yla visuomet išlenda iš maišo.
Atsakyti
Man nuo spuogų padėjo Diane35..tačiau..niekam nerekomenduoju gerti kontraceptikus vien dėl to,kad atsikratyti spuogų..Pati gėriau įvairiausias tabletes 8 metus, dar du metus naudojau kontraceptinį pleistrą,ir dabar gailiuosi,kad visą šitą šlamštą kišau į savo organizmą..Geriau jau moterys gydykitės spuogus kitais, ne tokiais kenksmingais būdais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 03 04, 14:16)
Man nuo spuogų padėjo Diane35..tačiau..niekam nerekomenduoju gerti kontraceptikus vien dėl to,kad atsikratyti spuogų..Pati gėriau įvairiausias tabletes 8 metus, dar du metus naudojau kontraceptinį pleistrą,ir dabar gailiuosi,kad visą šitą šlamštą kišau į savo organizmą..Geriau jau moterys gydykitės spuogus kitais, ne tokiais kenksmingais būdais  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
paauglysteje turejau labai rimtu problemu su spuogais. ko tik neisbandziau - nepadejo niekas, gydytojai net roacutana siule pabandyti.. man padejo diane 35, bet is ju greito rezultato tiketis negalima, as jas geriau 5 metus. o oda jos pradeda veikti tik po 3-4 men gerimo..
Atsakyti
kaip gali gydytoja kišti tuos KT, tipo nuo spuogų doh.gif Galima bandyti ir kitaip gydytis tik jau ne KT.
Atsakyti
Na tos merginos, kurios nerekomenduoja gydyti spuogų su KT ne visai teisios - kiekvienos organizmas ir situacija yra skirtingi... PVZ aš spuogus gydausi jau 4 metai - patikėkit kantrybė irgi turi ribas... tad ir pradėjau gerti kontraceptikus, ir labai labai tikiuosi, kad jie padės, nes jei ne - tai tada tikrai nebežinosiu ko griebtis apskritai... KT man buvo paskutinė viltis, nes apie kosmetiką nebenoriu net girdėti, kad kažkokia tai gali padėti... Kraujo, skydliaukių ir visų kitų galų tyrimai padaryti ir ką? O gi niekas nežino iš kur jie lenda pas mane... Dar paskutinę viltį gydytoja paminėjo, kad jei nepadės KT - darytis brangų kraujo tyrimą - kuris parodys kam aš alergiška galbūt... Daugiau stebuklų kol kas neišrasta... Taip - jaunatviškus spugus sutinku, kad su KT nereik skubėt gydytis, bet kai tau jau 30 metų ir vaikštai su spuoguotu veidu - tai manau tokia moteris tikrai gers ir KT, nors tai ir nėra pats veikiausias būdas...
Atsakyti
QUOTE(vivulia90 @ 2010 03 03, 12:50)

Sveika 4u.gif
is patirties sakau, kad nepradek!!! pas mane buvo ta pati problema... KT pradejau vartoti gal 16 metu, nes taip pat labai kankino spuogai (ir tebekankina iki siol). dabar esu 23 metu. siaip netaip meciau KT ir dabar turiu labai dideliu pasekmiu verysad.gif visiskai issireguliavo ciklas, atsiranda cistos, tai vienoje kiausideje, tai kitoje.. slenka plaukai verysad.gif o spuogai kaip kankindavo taip ir tebekankina doh.gif blush2.gif
NEPRADEK!!!
Papildyta:
QUOTE(murkute @ 2010 10 12, 14:44)
Na tos merginos, kurios nerekomenduoja gydyti spuogų su KT ne visai teisios - kiekvienos organizmas ir situacija yra skirtingi... PVZ aš spuogus gydausi jau 4 metai - patikėkit kantrybė irgi turi ribas... tad ir pradėjau gerti kontraceptikus, ir labai labai tikiuosi, kad jie padės, nes jei ne - tai tada tikrai nebežinosiu ko griebtis apskritai... KT man buvo paskutinė viltis, nes apie kosmetiką nebenoriu net girdėti, kad kažkokia tai gali padėti... Kraujo, skydliaukių ir visų kitų galų tyrimai padaryti ir ką? O gi niekas nežino iš kur jie lenda pas mane... Dar paskutinę viltį gydytoja paminėjo, kad jei nepadės KT - darytis brangų kraujo tyrimą - kuris parodys kam aš alergiška galbūt... Daugiau stebuklų kol kas neišrasta... Taip - jaunatviškus spugus sutinku, kad su KT nereik skubėt gydytis, bet kai tau jau 30 metų ir vaikštai su spuoguotu veidu - tai manau tokia moteris tikrai gers ir KT, nors tai ir nėra pats veikiausias būdas...

turbut suprantate, kad galite labiau sau pakenkti su KT, nei isgelbeti veida doh.gif dabar turite tik spuoguota veida... o po KT galite nebetureti ne tik spuogu, bet ir vaiku verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(murkute @ 2010 10 12, 12:44)

po ju metimo, jie vel tau sugris bumerangu 4u.gif kiek supratau KT tik prislopina tam kartui, bet ju neisgydo 4u.gif o visa gyvenima juk ju negersi 4u.gif ir ta ka isleidi ant tu tableciu, geriau as pasidaryciau kraujo tyrima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 10 12, 16:30)
po ju metimo, jie vel tau sugris bumerangu  4u.gif kiek supratau KT tik prislopina tam kartui, bet ju neisgydo  4u.gif o visa gyvenima juk ju negersi  4u.gif ir ta ka isleidi ant tu tableciu, geriau as pasidaryciau kraujo tyrima mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif KT reguliuoja hormonus, kurie pristabdo spuogu atsiradima... baigus vartoti KT hormonai is viso gali paselti, o tada jau gali buti ir blogiau blush2.gif
Atsakyti