Įkraunama...
Įkraunama...

Atšaukti vestuves - kaip tai padaryti?

Sveiki savaitgali smagiai atsokome savo vestuves, as labai labai laiminga.
Atsakyti
QUOTE(aurarud @ 2006 12 19, 16:54)
Sveiki savaitgali smagiai atsokome savo vestuves, as labai labai laiminga.

Nuoširdžiausiai sveikinu ir džiaugiuosiu bigsmile.gif Daug meilės, supratimo ir ilgų bei laimingų gyvenimo metų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
na pradejau skaityti sia istorija tik siandien bet jau nuo pat pradziu galvojau kad viskas i gera ises ir susitaikysit, (gal per daug romanu prisiskaiciau blush2.gif )
taigi linkiu jums kuo didziausios sekmes ir laimes, kad po 50 metu liksmai atsoktumete savo auksines vestuves thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
skaiciau, kad jaunoji noredama pajuokauti vietoj taip pasake ne per vestuves, tai klebonas ir nesutuoke, zlugo vestuves, nepadejo ir jaunosios asaru pakalnes, kad tai buvo tik nevykes juokelis. Vestuves buvo atkeltos menesiui. Taip kad merginos be bajeriu
Atsakyti
dziaugiuosi uz jus ir puikiai suprantu, mums prie vestuves panasiai buvo, bet jam baisiu rupesciu darbe buvo ir tas pries vestuvinis stresas, ir as buvau sudvejojusi ar nedarau klaidos, bet viskas issisprende, susimaiso galvelese viskas pries vestuves manau daugeliui, sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
nu juokas man cia ! smagu kad gerai baiges , bet manau reikia rimciau paziureti i cia situacija ! stresas jaunikiui tai reikia gerti ,,,ir nuo kada mes tai pateisinam ???
taip kad laukiu tesinio ...
Atsakyti
ka kaip pasakoje su gera pabaiga biggrin.gif Laimingai jums kartu :0
Atsakyti
mano irgi vestuves arteja ir taip liudna verysad.gif
7 metus laukiau to momento kada ateis tas laikas, kada jis pasakys, kad tuokiames. Visada galvojau, kad busiu pati laimingiausia moteris ta diena ir se tau. Jis cia taip energingai pradejo viska planuoti, ruosti, o mane dvejones apniko.
Ir tam priezasciu yra... Baugiausia man tai, kad man atrodo, kad pradeda rysketi musu seimos modelis, nors to anksciau tikrai nejauciau. Toks jausmas kad darosi taip pas mus "kaip vyras pasakys taip ir bus". Ar jums irgi paneles taip buvo pries vestuves???
dabar pareiske, kas as tureciau eiti priesvedybine isapzinti i baznycia. Niu man cia kazkoks nonsensas. Na mums cia kunigas paske, kad tai reiketu atlikti, o man tos ispazintys ne prie dusios g.gif .
Atsakyti
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2007 04 15, 15:29)
Ar jums irgi paneles taip buvo pries vestuves??? 

Kas vyksta prieš vestuves, bus ir po vestuvių. Ir dar stipriau. Tau reikia su juo pasikalbėti, pasakyti, kas tau nepatinka. Lenk medį, kol jaunas.
QUOTE(daktaryte Ieva @ 2007 04 15, 15:29)
dabar pareiske, kas as tureciau eiti priesvedybine isapzinti i baznycia. Niu man cia kazkoks nonsensas. Na mums cia kunigas paske, kad tai reiketu atlikti, o man tos ispazintys ne prie dusios g.gif .

Niekaip nesuprantu, ko ten bažnyčioj ženytis, jei išpažinties atlikti nenori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškuolė: 15 balandžio 2007 - 16:50
[quote=Meškuolė,2007 04 15, 17:47]
[/quote/]

Maniškis irgi jaučiu badysis, kai pasakysiu, jog išpažintį reik atlikti prieš vestuves, nes nuo vaikystės nebuvęs blush2.gif
Vat būna čia taip, kai religiniai nesuderinamumai būsimoj šeimoj...vienas nori bažnyčioj tuoktis, kitas tik todėl, kad gražu nu ir gal iš pagarbos antros pusės nuomonei.
Tai kai bažnyčia gilesnės prasmės neturi, tai nėr ko stebėtis kad išpažintis yra visai nepriimtinas dalykas.

Ievai siūlyčiau su būsimu vyru pasišnekėti dugiau šia tema. Juk jis ne komanduoja, kaip turi būti, tiesiog tikriausia jau taip auklėtas buvo rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=CaraMela,2007 04 15, 18:49]
[quote=Meškuolė,2007 04 15, 17:47]
[/quote/]

Maniškis irgi jaučiu badysis, kai pasakysiu, jog išpažintį reik atlikti prieš vestuves, nes nuo vaikystės nebuvęs blush2.gif
Vat būna čia taip, kai religiniai nesuderinamumai būsimoj šeimoj...vienas nori bažnyčioj tuoktis, kitas tik todėl, kad gražu nu ir gal iš pagarbos antros pusės nuomonei.
Tai kai bažnyčia gilesnės prasmės neturi, tai nėr ko stebėtis kad išpažintis yra visai nepriimtinas dalykas.

Ievai siūlyčiau su būsimu vyru pasišnekėti dugiau šia tema. Juk jis ne komanduoja, kaip turi būti, tiesiog tikriausia jau taip auklėtas buvo rolleyes.gif
[/quote]
Cia tie paskutiniai tavo zodziai CaraMela buvo taiklus. Taip tikrai ir buvo, pasnekejome vakare ramiai susede ir jis pasake, kad visi esame skirtingi ir daryk kaip tau atrodo geriausiai. Bet kai jis taip ramiai is sirdies pasake, kad jam butu malonu jei as tai sutikciau kartu su juo padaryti. Ir kazkaip kitaip pradejau galvoti mirksiukas.gif Matomai ta stresine vestuviu ruosa daro mane nervuota, o dar tas PMS blush2.gif Bet tikrai svarbiausia yra santykiuose kalbeti, kalbeti ir dar karta kalbeti mirksiukas.gif
O del religijos tu tikrai teisi, jis kitaip aukletas nei as. Pas juos seimoje yra priimtina per sventes eiti i baznycia, o pas mane ne ir t.t. Ir ispazinties as buvau taip pat vaikysteje. Niu kazkaip man ispazintis yra artimesne mintyse pries Dieva baznycioje ar kur kitur.
Tai gera ir ramu dabar sirdyje, apsnekejome mes ir seimos modeli, tai jis tik nusijuoke, sako kaip gyvenom 7 metus taip ir toliau gyvensim wub.gif .
Aciu tau CaraMela uz supratima
aciuks.gif
Atsakyti