Įkraunama...
Įkraunama...

Atšaukti vestuves - kaip tai padaryti?

Laikykis brangioji.... group.gif

Labai liudna, isivaizduoju... Bet ir pati supranti, kad tuoktis dabar - ne pats geriausias poelgis...

Pritarciau cia buvusiam patarimui, visiems mandagiai pranesti, kad del labai svarbiu priezasciu vestuves atidedamos vasarai. Arba tiesiog nusprendet palaukti graziu oru...

Per ta laika nebus tokio didelio spaudimo, susigyvensit su ta mintim, ir pati blaiviau iverstinsi, ar jis cia jaudinasi, ar siaip cia jo tikras veidas... ph34r.gif Gali ir taip buti... Gvenimas vienas ir per daug brangus, kad pati galva i kilpa kistum...

Kaip bebutu gaila, dazniausiai praktikoje po vestuviu popieriai negereja...

Stiprybes tau unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Pagaliau penktadienio vakarą pasikalbejom , kalbėjom puse nakties . Jei tikėti istorija tai prieš vestuves susipainiojo pats su savimi , o po to bijojo eiti namo nes jautėsi kaltas , kuo toliau tuo baisiau darėsi .Bet gi ne ragana aš kokia ...... Stengėmės kalbėti apie ateitį . Na nezinau Jausmuose sumaištis , susitarėm kad abu pagalvojam iki trečiadienio , nes laiko tai nera per daugiausiai . Jis išvaziavo pas mama . Gerai kad paskambinau jai ir pasakiau kokia situacija , nes kitokiu atveju ji butu stengusis apkaltinti mane , tipo as ji iš namų išvariau unsure.gif Dabar bent zino kad ne aš cirkus dariau dry.gif Vat tokia situacija šiai dienai .
Jaučiuosi šiek tiek išsekusi ir pavargusi , na tikrai negalvojau kad gyvenime taip atsitiks su manimi , na bus matyt .
Atsakyti
kiekvienas vyras prieš vestuves kažkiek depresuoja ir tai naturalu, tik vieni parodo, kiti ne unsure.gif prieš mūsų vestuves aš depresavau daugiau už vyrą, nors jam irgi buvo nelengva, nes visgi abu darom labai svarbu žingsnį gyvenime, taigi neištvėres mano pastovių rėkimo priepolių ir pykčių mano vyras man pasiūlė nuvažiuot pailsėt prie jūros lotuliukas.gif ką aš ir padariau biggrin.gif po vestuvių viskas susidėjo į vietas ir dabar viskas yra thumbup.gif taigi aurarud, manau, kad tavo vyrui yra priešvestuvinė depresija, bet dėl išėjimų iš namų jūs turit pašnekėt, kad tai nebūtų paskiau koks durnas yprotis blink.gif
Atsakyti
Man tai keisto jo tokie vizitai pas mama...

Nezinau, nera tai normalu. Buk atsargi, ji neturi zinoti tokiu problemu trp Jusu, nes ateity gali tureti zymiai rimtesniu problemu su anyta, kai ji kisis i kiekviena smulkmena, ivykusia tavo seimoje.
Atsakyti
Siaip as jo motinai tikrai smulkmenu nepasakoju ir isvis pakankamai retai bendraujam , tik nebezinojau ka daryti .... Nenoriu kad ji kistusi i musu gyvenima . Tai jau tikrai ....
Atsakyti
Nenoreciau buti tavo vietoje, uzuojauta.
Bet jei man tai butu atsitike pries vestuves, as buciau atidejusi ir nesvarbu kiek tai man butu kainave.Juk taip svarbu istarti zodi TAIP su pasitikejimu ir ryztu.
Sekmes tau ir tvirtybes.
Atsakyti
oi, kažkaip man keistai skamba: "pagalvosim iki trečiadienio" blink.gif jei jau tokios abejonės didelės, tai geriau jau palaukt 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi
Reziume smile.gif Siandien iš ryto skambutis į duris atidarau jas ir vietoj veido ir zmogaus matau didziulę rozių puokštę wub.gif Be zodziu puolėm vienas kitam į glėbį slap.gif Noriu vestuviu tikrai ir noriu su savo zmogumi buti . Gal ir kvaila bet sedziu darbe visa laiminga , o nieks nesupranta kas man darosi ........... flirt.gif
Papildyta:
Ir aciu visiems uz gerus zodzius group.gif
Atsakyti
nu jau ta meile..kokiu tik cirku nebuna doh.gif doh.gif doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aurarud, linkiu laimės ir po metų ir po 50 -ies bendro gyvenimo metų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Niu kaip fainai biggrin.gif lotuliukas.gif
Visada džiaugiuosi, kai meilė nugali thumbup.gif
Atsakyti
Kaip dziugu ir miela sirdziai kai du mylintis zmones vel kartu ir pasiryze kipti i givenima kartu. thumbup.gif
Visakioriaupos sekmes ir linkiu kad daugiau tai nepasikartotu. mirksiukas.gif
Megaukis kiekviena vestuviu minute, nes jos taip greit praskrieja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupciukas: 22 lapkričio 2006 - 22:33