labai džiaugiuosi už Jus. Meilės, laimės ir sėkmės

Na, o jau po vestuvių, kai negrįš namo ir gers su draugais, žinos, kad grįžęs su bukietu negaus barti
Sėkmės tau, aiškiai, per jauna dar tekėti. Bet gal būna stebuklų.. To ir linkiu

Sėkmės tau, aiškiai, per jauna dar tekėti. Bet gal būna stebuklų.. To ir linkiu

QUOTE(aurarud @ 2006 11 14, 23:53)
Kazkaip taip gaila saves pasidarė, vistik tikrai gerus du metus puoselėti santykiai.....et dušioj kaip prikakota . Vestuvėms beveik viskas paruošta...Balta suknekė , balius, šnapsas , svečiai
man atrodo kad kartais cia ne tiek daug ir prarastum palyginus su tuo jei gyvenime santuoka nenusisektu
QUOTE(aurarud @ 2006 11 17, 11:06)
jis jau kelis dienas nenakvoja namie ir geria
man tai cia butu pirmas signalas NE! kuo toliau tuo dazniau bus
QUOTE(aurarud @ 2006 11 22, 13:04)
Siandien iš ryto skambutis į duris atidarau jas ir vietoj veido ir zmogaus matau didziulę rozių puokštę
Be zodziu puolėm vienas kitam į glėbį
Noriu vestuviu tikrai ir noriu su savo zmogumi buti .

suprantu kad kai isimyli prota kazkur palieki, bet nereiktu taip lengvai pasiduoti
QUOTE(*Drugelis @ 2006 11 23, 13:51)
Na, o jau po vestuvių, kai negrįš namo ir gers su draugais, žinos, kad grįžęs su bukietu negaus barti

svarbiausia, kad viskas susitvarkė. Kad tik po vestuvių viskas liktų taip pat, tik be draugų, gėrimų, ir nakvinių pas mamą....
Labutis Pas mane viskas ok .Dar karta aciu uz palaikyma. Siaip jis labai geras zmogutis , nei geria daug , nei su draugais slaistosi . Na bet gavosi tokia situacija ir tiek . Tikuosi po daugelio metu sia istorija prisiminsim su sypsena lupuose ir akyse ....
Papildyta:
O ir geles buna ne tik tada kai susipykstam , nors gerai pagalvojus tai buvo pirmas rimtas barnis ir nesusipratimas ....
Papildyta:
O ir geles buna ne tik tada kai susipykstam , nors gerai pagalvojus tai buvo pirmas rimtas barnis ir nesusipratimas ....
QUOTE(dar ne mama @ 2006 11 22, 13:11)
Tikra tiesa

Gražu, kai meilė nugali viską. Linkiu, kad ir toliau taip būtų.

QUOTE(aurarud @ 2006 11 24, 14:52)
bus dar tų barnių gyvenime

Kad ir kaip gyvenimas kartu susiklostys, džiaugiuosi už aurarud 
čia kaip pas mus. mano būsimasis ramus kaip belgas, nu jau aš... tikras nervų kamuoliukas. nežinau kas man darosi, bet vis atrodo, kad prašymas dingęs ir vestuvės neįvyks, nors tekėti tikrai noriu.

QUOTE(starbee @ 2006 11 19, 18:19)
prieš mūsų vestuves aš depresavau daugiau už vyrą
čia kaip pas mus. mano būsimasis ramus kaip belgas, nu jau aš... tikras nervų kamuoliukas. nežinau kas man darosi, bet vis atrodo, kad prašymas dingęs ir vestuvės neįvyks, nors tekėti tikrai noriu.

Smagu, kad viskas issisprende. O abejoniu manau daug kam buna, man paciai irgi ne taip jau drasu buvo. Sekmes ir graziu vestuviu.
ka gi nuosirdziai sveikinu jus!!!!
vaisingu, laimingu, turtingu metu JUMS!!!!!!!!!!!!!

vaisingu, laimingu, turtingu metu JUMS!!!!!!!!!!!!!
Vestuves atsaukti galima tik jas atsaukiant, as taip manau.