Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

QUOTE(Skeveldra @ 2007 01 19, 11:11)
Ką reiškia sapnuoti gaisrą??? Ir vandenį bėgantį į butą per lubas???  blink.gif
*****, koks namalonus sapnas  unsure.gif

O kas dege ar sudege?Jei namai, tai ar pacios?Kas sukele gaisra?
Begantis vanduo tai greiciausiai tavo isgyvenimai ir emocijos...ugnis simbolizuoja pykti - degima is vidaus.Matyt isgyveni kazka tokio, kas reikalauja atgaivos ir atleidimo arba susitaikymo tiek su aplinkiniais tiek ir paciai su savimi.Nes gyvenant su pykciu nebetoli ir bedos...ko is sapno simboliu galima spresti, jog yra galimybe isvengti. bigsmile.gif
Atsakyti

Aš sapnuoju kiekvieną naktį, bet jau ilgą laiką (pusę metų) persekioja du epizodai:
pirmas, kad gimdau arba esu nėščia ir po to patiriu neapsakomą meilę savo kūdikiui (vaikų dar neturiu ir kol kas negalvoju apie juos);
antras, sapne dažnai būnu įsimylėjusi (nors gyvenime esu tikrai mylima ir mylinti).
Gal padėtumėte paaiškinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bolero @ 2007 01 21, 15:57)
Aš sapnuoju kiekvieną naktį, bet jau ilgą laiką (pusę metų) persekioja du epizodai:
pirmas, kad gimdau arba esu nėščia ir po to patiriu neapsakomą meilę savo kūdikiui (vaikų dar neturiu ir kol kas negalvoju apie juos);

Mane tai kankina sapnai apie mažus berniukus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balta_lelija: 21 sausio 2007 - 16:52
QUOTE(LinguLingu @ 2007 01 21, 12:26)
Greiciausiai jautiesi neivertinta ir pazeminta.Desineje kuno puseje teka vyriskojo prado energija - tad gal yra kazkas tokio, kas siejasi su seiminiais santykiais - panasu i nusivylima  bigsmile.gif

vyriska prada, sakai g.gif
tai gal sunu nesioju lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mama sapnavo mociute, na, savo mama, kuri jau senokai numirusi. Ta jai sapne sako, kad as tau turiu suniuka. Bet mamai nereikia suniuko, ji jau turi viena namuose. Tai tada mociute mamai sako, kad tai turesi dar viena Na, aisku paima ta suniuka, o jis pukuotas, grazus g.gif Ir dar mociute mamai pasake, kad tau reikia isivaikinti vaika g.gif Is kur ta vaika turiu isiaikinti is kokio Afganistano ar ka g.gif paklause mama....

Cia toks sapnas buvo kaip dialogas, mociute kalbejosi su mano mama. Kazkaip istrigo sis sapnas ir noretu suzinoti, gal ka nors ypatingo reiskia g.gif

Gal galetumet pakomentuoti?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
As seniau sapnavau toki kraupu sapna:
Vidurnaktis....Nulipau laiptais zemyn ir atsistojau prie lango ir ziurejau i pilnati tada atsisedau prie mazo staliuko ant kurio buvo ismetytos visokios kortos ir paziurejau i veidrodi ir pamaciau ne savo atvaizda o raganos....Paskui staigiai atsibudau ir gal po kokiu 3 menesiu pas man mire senelio brolis,man labai bangus zmogus........Idomu ar tai sutapimas.... blink.gif
Ir vienas sapnas man taip giliai i atminti isireze dar net is vaikystes...:
Mes su teciu ir mano broliu nuejom i miska grybau staiga as nuo ju atsiskyriau ir mane uzpuole vilkai as pradejau klykt atejo tetis su broliu ir manes neisgelbejo o nubego....O tada as ikritau i kazkokia duobe , atsibudau ir ilgai verkiau.....Idomu ka tai reiskia? blink.gif
Atsakyti
Sapnavau, kad nuskyniau ramune ir norejau issiburti "myli nemyli", gavosi nemyli, bet as suklydau ir per nauja issiburiau, gavosi, kad myli. smile.gif Ka tai galetu reiksti?Niekur nerandu tokios reiksmes. 4u.gif
Atsakyti
o aš naktį prieš kokį mna svarbų įvykį, dėl kurio jaudinuosi, na pvz, prieš egzaminą, visad sapnuoju pranašingus sapnus, ir jau išanksto žinau, ar man pasiseks, ar ne, ir patikėkit kaip yra baisu, kai tu žinai, kad tau gerai nebus, o nieko pakeist negali. Aš esu labai jautri ir manau pasąmonė mane taip ruošia, kad įvykiai manęs per daug nesukrėstu.
Atsakyti
Sapnavau, kad visi musu seimos vyrai isvyke i kelione ir visi grysta ir visom dovanoja gyvas grazias geles, o man MB plastmasines geles ir as iskeliau scena, kad kaip jis galejo mane taip pazemint ir kad man nereikia jo tu geliu...jis isizeides iseina, sakau ko cia pyksti, sako tau mano geles sh...paskui su sese vaziuojam jo pasiimt ir pro kapines vaziuojam, dienos metas, daug sniego ir toks vaikinas kasa kapa ir matosi is jo numirelis, maciau tik jo stora pilva...o tas vaikis sako, as visada taip savo teti priziuriu ar negrazus jis...tada abis begom is ten...
Atsakyti
sianakt vyras mane prizadino, papasakojo savo sapna. siaip jis labai retai sapnuoja, nors gal niekada nepamena. Bet sis, kaip jis pasakojo buvo labai ryskus.
jis sapnavo, kad mudu issiskyrem ir po treju metu mudu vel suejom g.gif ?!
mudu kalbam apie istikimybe... jis manes klause ar as turejau kitu vyru per tuos tris metus... atsakiau, kad ne, jis taip pat prisipazino, kad tie trys metai buvo jam kankyne ir i kitas moteris net neziurejo..

truputi gal ir durnas sapnas, bet gal kazka reiskia? msu santykiai palyginti yra nuostabus.tuo labiau, kad laukiuosi pirmagimio. Kaip jis mane myli.
Siaip ji labai paveike sitas sapnas, po to kai pabudo ilgai negalejo uzmigti.
gal kas zino ka tai reiskia? issiskyrimas ir tie metai, kas tai?
Atsakyti
vee,sapnavau,kad man plaukai slenka,ir kad aš juos traukiu,bet ne tai kad po tris plaukelius,o tokiom storom sruogom.ir ne pirmąkart jau.kaži ką čia reiškia?
Atsakyti
Aš tai neteikiu sapnams didelės reikšmės nebent jie būna labai įsimenami, o aiškinu juos pagal savo nuojautą, jausmus ir pan. Tačiau tėtis neseniai papasakojo, kad iki kažkur 40m kiek save pamena sapnuodavo vieną kartą metuose tokį sapną, kad jis lauke, naktį, labai šalta, daug daug sniego ir mato trobelę, lūšną tokią o jos langelyje žvakė dega ir labai gražus šerkšnas blizga. Sakė labai jauku pasidarydavo ir šilta, jis eidavo link to namuko, darydavo duris ir viskas. O mama sapnuoja net iki dabar, kad ji maža mergaitė, sėdi kažkokioj troboj ant pečiaus kojas nuleidusi ir įvažiuoja tankas ir viskas, atsikelia. Kraupoka, bet manau tai iš buvusių gyvenimų įstrigę prisiminimai.
Atsakyti