Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

QUOTE(Eni @ 2007 01 05, 03:16)
Sveikos  4u.gif

Sapnavau karve, ir niekur negaliu rast ka tai galetu reiksti  doh.gif  Sapne kalbejau  blink.gif  su karve ir dar ji labai verke. Ka tai galetu reiksti?  unsure.gif

Siaip tai retai sapnuoju (arba kaip sakoma neprisimneu), dabar sis sapnas buvo po kokiu keliu menesiu pertraukos  ax.gif

Tai rodo tavo vidine busena - del ko sirdele skaudi? Aaa...? schmoll.gif bigsmile.gif
Karves simbolis siuo atveju rodo per dideli nuolankuma, paklusnuma, visiska nusizeminima be jokio pasipriesinimo ar noro priestarauti.
Dar - gali simbolizuoti motiniskus instinktus, pasyvia ir dulsva natura.Alternatyvoje tavyje slypi poreikis, kad kas nors tavimi pasirupintu.
Tokia simboliu kalba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(janone @ 2007 01 09, 08:32)
Sapnavau, kad esu miskelyje netoli savo buvusiu namu ir vaikstau tarp medziu. Jie visi tokie auksti ir supuve. Dar sapne prisimenu, kad ant pacio pirmo is ju buvo kazkas pasikores (tai buvo nutike is tikruju, bet labai labai seniai). Ir taip beziurint i virsu staiga medziai pradeda virsti ant manes, as tik speju pasitraukti, o jau kitas virsta blink.gif
Sapnininke ziurejau, kad sapnuoti virstancius medzius reiskia pavoju, o koks pavojus gali kilti darbe tarp keturiu sienu g.gif ?
Ka reiskia sis mano sapnas? g.gif
Pakomentuokit kas nors. 4u.gif
Aciu
4u.gif

Na ne visai...nebent kazka darai ko neturetum daryti , kas gali atsiliepti ateityje neigiamomis pasekmemis, nes virstantys medziai simbolizuoja kazka tokio, del ko tu svaistai savo brangu laika , bet tai neduoda rezultatu , kuriu tu tikiesi, tad verta pergalvoti kas, kur , kaip ir kodel... g.gif Tad tikrai nebloga pradzia tai tas faktas, kad speji pasitraukti - manau jog viskas bus gerai, arba dar geriau, nes blogai jau buvo ! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės atėjau ir aš su savo sapnu..... toks kažkoks keistumas pliko po nakties.......

Sapnavau kad su vyru išėjom į mišką pasiėmę savo katę ir draugų vaiką kuriam dabar maždaug 1 metai. Bet miškas kažkoks nežinomas. Ir kad buvo labai šalta, vaikas verkia, kad šalta o aš jį ant rankų paimu po to vyrui duodu panešt. Aplink grybų pilna ir aš vis bandau tas vietas įsidėmėt kad poto galėčiau susirinkt, bet neėmiau nei vieno grybo. O galiausiai priėjom geležinkelį, aš persiropščiau per pylimą, bėgius ir užsilipau į kitą, o palei kraštą pylimo kur rankas norėjau dėt pilna spąstų pristatyta smėlyje ir visi užmaskuoti, tokių kur kiškius gaudo miške brakonieriai, bet kažkodėl galvojau sapne, kad čia man tie spąstai pastatyti ir galiausia aš juos visus surinkau suleidau ir parsinešiau atgal. O toliau prasidėjo fantastikos filmas smile.gif Aš taip tuos sapnus vadinu, nes laksčiau su autobusu ir visus lenkiau lotuliukas.gif

Kiek ieškojau sapnininkuose tai grybai ligos, bet mes jų nerinkom, tai gal nieko baisaus nereiškia? Kad spąstus pamačiau kurie buvo paslėpti, manau irgi geras ženklas bet ką tas vaikas kuris vis šalą reiškia ir dar svetimas?????? g.gif Savo vaikų mes dar neturim.
Atsakyti
labukas visiems...
va sapnuoju kad mano vaikeliui datukai 4 išdygo viršuje o apačioje pupelės tokios tamsiai rudos pailgos...nueinam pas daktarus ...o jis ištraukia pupelę ir sako va matai čia ne pupa o duona.... g.gif
pasakykit ką reiškia mirksiukas.gif
Atsakyti
O man šyryt kilo įtarimas, kad esu priklausoma nuo sapnu, nes niekaip nesugebejau atsibusti. Jau ir zadintuvas nuskambejo, bet tik pramerkiu akis, o cia vėl kažkas atgal į tą patį sapną įtraukia. Jau ir vyras paskambino pažadinti, o tik padėjusi ragelį vel matau sapno pratęsimą. Ir kai pagaliau per prievartą atsikeliau tai dar kokį pusdienį buvau pikta kaip žiežula.

O sapnavau kad kažką tvarkau, lyg ir į ledinį baseiną einu maudytis, lyg ir karštame kambaryje atsiduriu... Kažkokia nesamone. Bijau ir beiti miegoti, o tai vėl persimiegosiu ir persisapnuosiu...
Atsakyti
sveiki! štai ir vėl keistas sapnas. kas sapne svarbiausia taip ir nesupratau. sapnuoju kad vyksta karas, as su keliais draugais, kad pabėgt iš kažkokios stovyklos pavogiam tanką. su juo nuvažiuojam i kažkokį kiemą kur pamatau užnuodytą drebulę. aš isteriškai puolu prie jos. ji pasodinta tokiam dideliam cementiniam vazone kaip seniau parkuose būdavo. žodžiu vazone daug rudeninių lapų ir jie plaukioja nuoduose. as paniškai rankomis bandau išsrėbti tuos nuodus is ten tuo paciu traukiu lauk tuos lapus o tarp ju gumuleliai žemės. šalia stovi kažkoks vyras kuriam aš rodau tas žemes ir šaukiu: - Pažiūrėk tai kaip kraujo krešuliai!
žodžiu galų gale aš baigiu ten viską knisti, atsitraukiu ir pamatau kad aš net ne ta drebule knisu. ta drebulė auga šalia normaliai įkasta i žeme tarp kitų medžiu.
Sapnas buvo labai realus, kad net prabudau ir užsirašiau jį. gal kas galit paaiškint?
Atsakyti
Dabar noriu papasakot jums savo šios nakties sapną. gal kas ką išaiškinsit...
sapnavau save, pusseserę ir įstaigą panašią į ligoninę.
aš ir mano puseserė, abi laukiamės, abi atvykom gimdyti. taip ir sutarėm, kad pirma gimdys ji, po to jau aš.
na, ji gimdo, o aš žiūriu, ir atrodo matau vaiko galvytę, baltą baltą (o gal geltoną geltoną g.gif ), žodžiu šviesią. jos gimdymo metu atrodo įsijaučiu į visą veiksmą, ir pamatau, kad gimė mergytė. girdėjau ir vardą doh.gif
kažką panašau į Andželą, Angeliną (nepamenu tiksliai). ir pabudau. savo gimdymo jau nebesapnavau unsure.gif
Atsakyti
susapnavau, kad is pirsto bega kraujas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 01 17, 17:05)
susapnavau, kad is pirsto bega kraujas  blink.gif

O kuris pirstas ir kurios rankos?O zaizda kokia?Pjautine ar duris?
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 01 17, 18:14)
O kuris pirstas ir kurios rankos?O zaizda kokia?Pjautine ar duris?

zaizda pjautine, bet as tai tik zinojau, ten beveik nesimate, ranka desne.
Atsakyti
Ką reiškia sapnuoti gaisrą??? Ir vandenį bėgantį į butą per lubas??? blink.gif
*****, koks namalonus sapnas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skeveldra: 19 sausio 2007 - 10:16
QUOTE(Bonifacija @ 2007 01 17, 22:04)
zaizda pjautine, bet as tai tik zinojau, ten beveik nesimate, ranka desne.

Greiciausiai jautiesi neivertinta ir pazeminta.Desineje kuno puseje teka vyriskojo prado energija - tad gal yra kazkas tokio, kas siejasi su seiminiais santykiais - panasu i nusivylima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skeveldra @ 2007 01 19, 11:11)
Ką reiškia sapnuoti gaisrą??? Ir vandenį bėgantį į butą per lubas???  blink.gif
*****, koks namalonus sapnas   unsure.gif

jeigu gaisras buvo be auku, tai laukia geros permainos, o vanduo per lubas tamstos bute nelaime, bet jeigu matai kaip vanduo kazkur nukrenta,nuteka tai baisioji bedos dalis praeis pro sali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 21 sausio 2007 - 13:54