sveikos
sapnavau, kad stoviu tarp dviejų lovų, kuriuose guli po vyrą.
vienas jų švariai paklotoje patogioje lovoje guli, o kitas susisukes ant lovos be jokios patalynės .
stoviu ir nežinau pas kurį eiti
kvailas ir keistas sapnas
Aš irgi vakar prisapnavau nesąmonių
Ir kažkaip neramu pasidarė, nes nežinau ką ir galvot
Aišku buvo ten ir komiškų situacijų
Gal iššifruosit kuri
Su draugais nuvažiavom pas labai varghingą šeimą padėt. Ta šeima neturi net kuom pasišildyt namų
O šalta pas juos... Palaukėm, atvažiavo mašina, kuri atvežė šiek tiek prakurų - malkų, popieriaus, tuščių cigarečių pakelių
Visi tampė, nešė, o as, kad nepervargčiau nešiojau tik po kelis popieriukus ar cigarečių pakelius
Na sunešėm, tada su draugėm nuėjom į kambarį, kuriame savo daiktus pasidėjusios buvom. Atsidarom pinigines , o ten namų tvarkytoja (nelogiška, bet pasirodo vargingos šeimos jas turi
), paėmusi mūsų litus. Tiesa, ta namų tvarkytoja buvo čigonė. Ir kas keisčiausia, kad paėmė ne visus pinigus, o tik litus. Nes ten pasirodo dar buvo ir graikiškų pinigų. Kodėl būtent graikiškų net neįsivaizduoju
Taigi jinai pasakė, kad pinigų mums neatiduos, nes jau išleido. O draugė dar sumokėjo jai už atliktus darbus.
Po darbų nusprendėm pažiūrėt TV
Ir prie manęs sėdėjo pirmą kartą matomas vaikinas. Kuris pradėjo lįst prie manęs
Aš ir šiaip, ir taip bandžiau išsisukt, kol galiausiai paprašiau buvusio vaikino - palaikyk už krūtinės, kad tas negrabinėtų
Tada atsistojau ir išėjau visai į kitą kambarį...
Ir prabudau nuo tokių nesąmonių. Neramina mane ta situoacija su pinigais
Ir apskritai kažkokia nesąmonė. Šiaip retai atsimenu sapnus. O tuo labiau sapnuotus žmones. nes dažniausiai nematau veidų, tik iš figūros žinau kas... o dabar ir veidus kuo aiškiausiai mačiau

Su draugais nuvažiavom pas labai varghingą šeimą padėt. Ta šeima neturi net kuom pasišildyt namų

Po darbų nusprendėm pažiūrėt TV

Tada atsistojau ir išėjau visai į kitą kambarį...
Ir prabudau nuo tokių nesąmonių. Neramina mane ta situoacija su pinigais

Na vėl šią naktį sapnavau vandenį ir man jau neramu daros, nes pries kelias dienas sapnavau vonia su nesvarumais, ir jus cia mna pakomentavot kad tai nieko gero.
Zodziu mano sapnas: Sapnuoju, kad su daraugų kompanija esam kazkokiam bute (tiesa aš tų draugų iš tikrųjų nepažystu, bet sapnas yra sapas, zodziu ten man jie buvo draugai), taip pat žinau, kad tam bute turėjom praleist visi kartu visa savaitgalį ar net dar ilgiau (tusintis ar ko, tai taip ligi galo ir nesupratau), zodziu sugalvojau kad man reik eit atsipraust, nuejau i dusa ir kad maudausi, kad maudausi, o dusas ten toks senovinis, pakabinamas, o visi tik vaiksto pro ta vonia o man pofik, stoviu ten nuoga ir i galva neimu, tiesa ejo tik merginos, tai jos man lyg savos buvo tai matyt del to demesio ir nekreipiau. Tada jau kai susiruosiau lipt lauk is vonios dar kazkas paragino, sako kiek tu cia maudytis gali, bet nepiktai taip. Nu ka islipu, apsivelku savo chalata (keista bet chalatas buto tikras, vienintelis mano dalykas kuri atpazinau sapne) ir iseinu is vonios tada prieina prie maness kazkoks vyras ( bet toks nemano skonio, nes as kai augus tarp nemazai vyru, dabar mėgstu savo bendraamzius, padūkėlius tokius, o brandziu ne, tai ten tas vyras kaip tik ir buvo toks subrendes ir dar buvo aukstas, ko as taip pat vengiu nes pati esu mazute), tada mes atsiduriam virtuvej, ten jau kazkas lyg ir arbata geria ir stovim apsikabine, o as tuo tarpu kaip tik galvoju, ir kodel as taip vengdavau tokiu vyru ( ir taip gera man ten buvo stovet, nu taip gera apsakyt nemoku, cia tas pats kaip ir kai su mylimuoju apsikabini, ir nieko daugiau nereiia nes ji jauti ir tada toks geris neapsakomas uzplusta.)
Na va ir papasakojau, sapnas toks trumpas atrode, o kai reik papasakot trumpai neiseina. Keista bet jau kelinta diena sapnuose matau vandens motyvus, beje, si savaitgali issiruosiau su darugais i pirti, tai skau, gal ten kas atsitiks, gal kokios neigiamos emocijos, gal geriau nevaziuot si karta...
Zodziu mano sapnas: Sapnuoju, kad su daraugų kompanija esam kazkokiam bute (tiesa aš tų draugų iš tikrųjų nepažystu, bet sapnas yra sapas, zodziu ten man jie buvo draugai), taip pat žinau, kad tam bute turėjom praleist visi kartu visa savaitgalį ar net dar ilgiau (tusintis ar ko, tai taip ligi galo ir nesupratau), zodziu sugalvojau kad man reik eit atsipraust, nuejau i dusa ir kad maudausi, kad maudausi, o dusas ten toks senovinis, pakabinamas, o visi tik vaiksto pro ta vonia o man pofik, stoviu ten nuoga ir i galva neimu, tiesa ejo tik merginos, tai jos man lyg savos buvo tai matyt del to demesio ir nekreipiau. Tada jau kai susiruosiau lipt lauk is vonios dar kazkas paragino, sako kiek tu cia maudytis gali, bet nepiktai taip. Nu ka islipu, apsivelku savo chalata (keista bet chalatas buto tikras, vienintelis mano dalykas kuri atpazinau sapne) ir iseinu is vonios tada prieina prie maness kazkoks vyras ( bet toks nemano skonio, nes as kai augus tarp nemazai vyru, dabar mėgstu savo bendraamzius, padūkėlius tokius, o brandziu ne, tai ten tas vyras kaip tik ir buvo toks subrendes ir dar buvo aukstas, ko as taip pat vengiu nes pati esu mazute), tada mes atsiduriam virtuvej, ten jau kazkas lyg ir arbata geria ir stovim apsikabine, o as tuo tarpu kaip tik galvoju, ir kodel as taip vengdavau tokiu vyru ( ir taip gera man ten buvo stovet, nu taip gera apsakyt nemoku, cia tas pats kaip ir kai su mylimuoju apsikabini, ir nieko daugiau nereiia nes ji jauti ir tada toks geris neapsakomas uzplusta.)
Na va ir papasakojau, sapnas toks trumpas atrode, o kai reik papasakot trumpai neiseina. Keista bet jau kelinta diena sapnuose matau vandens motyvus, beje, si savaitgali issiruosiau su darugais i pirti, tai skau, gal ten kas atsitiks, gal kokios neigiamos emocijos, gal geriau nevaziuot si karta...
Sveikos merginos, ir aš noriu papasakoti savo sapną. Gal kas išaiškins. Sapnavau, kad iš manęs lenda dėlės. Toks šlykštus jausmas. Kai pabudau, visa nutirpus buvau. Tiesiog guliu,o jos tai vienoj vietoj, tai kitoj iš manęs lenda. Prisisiurbusios , o po to baltos pasidarė. Kaip kirminai kokie. Dėles sapnuoti reiškia apgavystę. O gal tai galėtų ką kitą reikšti. Aš dabar mėnesis laukausi dietos, tai galbūt mano fantazijos, kaip visokie nešvarumai, negerumai iš manęs išeina. Tiesiog mano kūnas ir kartu siela apsivalo ?
QUOTE(jurena @ 2007 03 15, 21:02)
Sveikos merginos, ir aš noriu papasakoti savo sapną. Gal kas išaiškins. Sapnavau, kad iš manęs lenda dėlės. Toks šlykštus jausmas. Kai pabudau, visa nutirpus buvau. Tiesiog guliu,o jos tai vienoj vietoj, tai kitoj iš manęs lenda. Prisisiurbusios , o po to baltos pasidarė. Kaip kirminai kokie. Dėles sapnuoti reiškia apgavystę. O gal tai galėtų ką kitą reikšti. Aš dabar mėnesis laukausi dietos, tai galbūt mano fantazijos, kaip visokie nešvarumai, negerumai iš manęs išeina. Tiesiog mano kūnas ir kartu siela apsivalo ?
Deles - tai neigiamos emocijos, energijos nutekejimas, gyvybiniu jegu vagimas.Jei kalbetume apie zmones, tai sakyciau kad taio neigiami iprociai tokie kaip melas, tingumas, isnaudojimas.Tai kad is kuno lenda deles simboliskai rodo jog jautiesi nepatenkinta kazkuriuo is savo poelgiu.
Kirmeles simbolizuoja negatyvuma, silpnybes ir menka savo vertes pajautima.Alternatyvoje gali buti, kad jauti jog salia yra kazkas, kas isnaudoja tave ir naudojasi tavo didele ir dosnia sirdimi

Ateinu paguodos prasyti...Sapnais tikiu,ir 90 proc. jie man pildosi.Reiksmes irgi savo turiu.Pvz.,kaip cia rase Laputaityte ,kad ja vyras grabineja,man reikstu liga.Nesvarbu,malonus sapnas,ar ne.Patikrinta 100 proc.
O as sianakt atsibudau po prakaitu
.Sapnavau,kad man iskrito du dantys.Iprastai man tai reiskia kazkieno mirti. Bloginanti situacija aplinkybe - abu kartus dantys iskrito su krauju (iseitu,kad kazkas artimas mirs).Vienas dantis tas,kuri pries pora savaiciu uz 500 lt taisiausi,tai sapne labai gailejau ismestu pinigu, dantukas toks nevisai sveikas ,palopytas (greiciausiai zmogus turetu buti jau senokai sergantis ) ,o kitas dantis ne pilnai iskrito ,o tik dalinai ,ir visai sveikas
Gal kuri kitokia interpretacija siam sapnui turit? Tiesiog tam,kad nuvyciau blogas mintis salin...

Gal kuri kitokia interpretacija siam sapnui turit? Tiesiog tam,kad nuvyciau blogas mintis salin...
Oi kokios nemalonios reikšmės. Bet kad mano tie sapnai paskutiniu metu baisūs. Šiankat sapnavau, kad mane višos kapoja, mėsos nukarę nuo manęs. Fe kaip šlykštu. Kas čia galėtų būti, kažkas tai darosi su manim?
dantys ne visada reiskia mirti arba artimuju liga, kita dantu reiksme - perspejimas, kad apleidot arba drauga arba seimos nari, kad jam truksta jusu demesio. todel siulyciau nepergyventi, nes kitu atveju itikesite tuo ir tikrai kas negero atsitiks.
tarp kitko dazniausiai buna taip- kuo baisesnis kosmaras- tuo geresnes reiksmes, vienintelis blogumas- ispejimas, kad jusm truksta poilsioatsipalaidavimo, va tada ir sapnuojam krauja mustynes ir gaudynes
tarp kitko dazniausiai buna taip- kuo baisesnis kosmaras- tuo geresnes reiksmes, vienintelis blogumas- ispejimas, kad jusm truksta poilsioatsipalaidavimo, va tada ir sapnuojam krauja mustynes ir gaudynes

QUOTE(jurena @ 2007 03 16, 13:05)
Oi kokios nemalonios reikšmės. Bet kad mano tie sapnai paskutiniu metu baisūs. Šiankat sapnavau, kad mane višos kapoja, mėsos nukarę nuo manęs. Fe kaip šlykštu. Kas čia galėtų būti, kažkas tai darosi su manim?
Na kad kazkas darosi, tai sakyciau su mumis visais kazkas darosiy.To isvengti neimanoma.Reikalas tame, kaip mes i tai ziurim.
Paziurekim ka simbolsiaki reiskai "vistos"

Vistos yra peltkai ir apkalbos.Galimas dalykas, kad tai apie tave arba - tu megeja apkalbeti plepeti, vertinti:)
Vistos dar nurodo i klasta ir i VALIOS STOKA.Pasiklausyk atydziau ka ir apie ka kalba tave supantys zmones, o gal - ka jie kalba apie tave.
Matai, mus supantis pasaulis yra musu vidaus atspindys.Tiksliau, pritraukiam tokius zmones, kokie patys esam.Cia sunkiausia suvokimo dalis.
Na kaip ir veidrodyje - kai i ji ziurim, matom save, o ne kazka kita.

Manyciau, kad esi reikiamoje vietoje ir reikiamu laiku, nes ieskai atsaku, tik priminsiu, kad jie visi mumyse - viduje, todel kartais tenka paieskojus isoreje, juos surasti viduje, sirdyje ir tam reikia laiko

.
Papildyta:
QUOTE(Kuculis @ 2007 03 16, 12:50)
Ateinu paguodos prasyti...Sapnais tikiu,ir 90 proc. jie man pildosi.Reiksmes irgi savo turiu.Pvz.,kaip cia rase Laputaityte ,kad ja vyras grabineja,man reikstu liga.Nesvarbu,malonus sapnas,ar ne.Patikrinta 100 proc.
.Sapnavau,kad man iskrito du dantys.Iprastai man tai reiskia kazkieno mirti. Bloginanti situacija aplinkybe - abu kartus dantys iskrito su krauju (iseitu,kad kazkas artimas mirs).Vienas dantis tas,kuri pries pora savaiciu uz 500 lt taisiausi,tai sapne labai gailejau ismestu pinigu, dantukas toks nevisai sveikas ,palopytas (greiciausiai zmogus turetu buti jau senokai sergantis ) ,o kitas dantis ne pilnai iskrito ,o tik dalinai ,ir visai sveikas

Nevyk siu minciu, o atiduok Auksciausiojo valion.Jei kam lemta, tas ir iseis - ar tu vysi ar ne.Rasau, nes mano seimoje lygiai tokia pati simbolika.Tad - jei nesukoncentruosi savos energijos i tai, visko gali buti, jog pasikeis si lemtis...Tiesiog melskis ir siusk savo MEILE i ta nuojautos objekta.
Atminkim, kad noras priesintis tam ko pakesiti neimanoma, sukelia begaline kancia tiek mums tiek ir tiems, kurie renkasi iseiti:)

QUOTE(jurena @ 2007 03 16, 20:58)

Visada, kada tik galesim:)

papasakosiu aš savo spanus ir jų savamoksliškus aiškinimus...
vieną kartą sapnuoju, kad l;aukiuos bet nei pilvo nei ką. ir paskui jau sapnuoju kad turim mergytę (pačios dukros nemačiau) ir jos gimimo datą 01.04
kitą dieną po to sapno, mama pasakė, kad viena mūsų kaimynė laukias
dabar jau nedvejoju, kad ji turės mergytę.
bet ar toks sapnas gali atsiliepti man pačiai?
vieną kartą sapnuoju, kad l;aukiuos bet nei pilvo nei ką. ir paskui jau sapnuoju kad turim mergytę (pačios dukros nemačiau) ir jos gimimo datą 01.04

kitą dieną po to sapno, mama pasakė, kad viena mūsų kaimynė laukias

dabar jau nedvejoju, kad ji turės mergytę.
bet ar toks sapnas gali atsiliepti man pačiai?