Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

o as pries dvi dienas paryciais sapnavau, kad pakranteje kruvom rinkau vertingus brangakmenius: didelius, spindincius, rozinius-zalsvus-kalnu kristalus..Zinojau, kad turiu ju prisiimti kuo daugiau, nes akmenys teikia tam tikras energijas..
Manau, kad tai gali buti kazkokie vertingi atradimai-pasiekimai-kontaktai mano gyvenime, ar taip LinguLingu? (nes kaip tik kuriu is pagrindu savo versliuka).

Ta pacia nakti sapnavau, kaip mano mazoji dukterecia per stikla man mojuoja man isvaziuojant. O salia manes sedi mano 3 vaikai ir jie jai atmojuoja. Vaikus sapnuoju retai. Gal delto, kad nuo rudens stengiames ju susilaukti. Ar tas vaiko pamojavimas ka nors jau reiskia? Pries gerus 3 men. sapnavau, kad gimes mano kudikis mane pabuciavo.. Ar tai verta gilintis, LinguLingu?

Aciukas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 03 19, 10:29)
o as pries dvi dienas paryciais sapnavau, kad pakranteje kruvom rinkau vertingus brangakmenius: didelius, spindincius, rozinius-zalsvus-kalnu kristalus..Zinojau, kad turiu ju prisiimti kuo daugiau, nes akmenys teikia tam tikras energijas..
Manau, kad tai gali buti kazkokie vertingi atradimai-pasiekimai-kontaktai mano gyvenime, ar taip LinguLingu? (nes kaip tik kuriu is pagrindu savo versliuka).

Ta pacia nakti sapnavau, kaip mano mazoji dukterecia per stikla man mojuoja man isvaziuojant. O salia manes sedi mano 3 vaikai ir jie jai atmojuoja. Vaikus sapnuoju retai. Gal delto, kad nuo rudens stengiames ju susilaukti. Ar tas vaiko pamojavimas ka nors jau reiskia? Pries gerus 3 men. sapnavau, kad gimes mano kudikis mane pabuciavo.. Ar tai verta gilintis, LinguLingu?

Aciukas tongue.gif

Sunku pasakyti, bet mano demesi ptrauke rozine ir zalia spalvos, ka metafizikos mokslas sapnu atzvilgiu aiskintu kaip meiles ir gyvybes simbolius.
Brangakmeniai reiskia gausa ir sekme.O vaikai manyciau sioje simbolikoje reiskia vidini atgimima ir augima, kas velgi gali duoti siekiamu rezultatu - bizinis, vaikelis , sekme ir panasiai.Kudykio gimimas simbolizuoja vidini atgimima, arba naujo sprendimo gimima...Svarbiausia yra vidiniai pokycia, nes jie itakoja musu siekius ir mastymas kuria musu aplinkybes bigsmile.gif
Atsakyti
Aš atsiprašau, bet kaip galima paaiškinti kai sapnuoji savo akis g.gif ?Na aš jau rašiau, kad labai tryniau, nieštėjo kairę akį. Gal nors koks paaiškinimas blush2.gif būtų?
Atsakyti
sapnavau mergaite kokiu 6-7 metu ,ja vedziau i mokykla,jos plaukai buvo negraziai susukuoti,tai as juos persukavau ir graziai surisau,ka galetu reiksti g.gif
Atsakyti
aciu LinguLingu..Net nepagalvojau, ko pamilau antri metai zalia spalva..
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2007 03 19, 16:09)
sapnavau mergaite kokiu 6-7 metu ,ja vedziau i mokykla,jos plaukai buvo negraziai susukuoti,tai as juos persukavau ir graziai surisau,ka galetu reiksti g.gif

Plaukai - isminties simbolis.Manau, kad pavyko rasti sprendima kazkurioje gyvenimiskoje situacijoje:)
Atsakyti
sveikutes. nezinau, ar cia kas atkreipete demesi i mano sapna ar ne... trumpai priminsiu- sapnavau, kad kraujuoju budama nescia ir nuvaziavau i ligonine.... tai sapnas issipilde tiesiogine prasme lygiai po 5 dienu.... gal per daug jau visa tai buvo uzkoduota mano pasamoneje, nes tiesiog ir tikejausi tokios pabaigos (5-tas nestumas)... man jau buvo zenklas... pradzioj nestumo sapnavau abrazija be narkozes... isitikinau, kad tokie ryskiai ir gyvenimiskai samoningai matomi sapnai turi tiesiogine prasme ir atspindi mintis...
Atsakyti
QUOTE(Misis X @ 2007 03 19, 15:19)
Aš atsiprašau, bet kaip galima paaiškinti kai sapnuoji savo akis  g.gif ?Na aš jau rašiau, kad labai tryniau, nieštėjo kairę akį. Gal nors koks paaiškinimas  blush2.gif  būtų?

Kaire akis simbolizuoja menuli.Tai gali reiksti kritisizma kitu atzvilgiu, kito klaidos matyma arba poreiki pazvelgti vidun ir savyje surasti priezasti, kodel taip niesti?arba- nusvitima, susivokima ir ismintinguma. bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 20, 18:15)
sveikutes. nezinau, ar cia kas atkreipete demesi i mano sapna ar ne... trumpai priminsiu- sapnavau, kad kraujuoju budama nescia ir nuvaziavau i ligonine.... tai sapnas issipilde tiesiogine prasme lygiai po 5 dienu.... gal per daug jau visa tai buvo uzkoduota mano pasamoneje, nes tiesiog ir tikejausi tokios pabaigos (5-tas nestumas)... man jau buvo zenklas... pradzioj nestumo sapnavau abrazija be narkozes...  isitikinau, kad tokie ryskiai ir gyvenimiskai samoningai matomi sapnai turi tiesiogine prasme ir atspindi mintis...

Atmenam...apgailestauju del netekties.Tik ar tu pati pameni, kad liepei nerasyti, jei tai negeros zinios?
Tavyje sukaupta labai daug baimes, nors kazin ar tu tuo patikesi...
NUOSIRDZIAUSIA UZUOJAUTA
console.gif
Atsakyti
Lingu lingu, noriu taves paklausti ir as, sapnavau, kad kalbu su pazistamu zmogum, tik jo nematau, ir staiga isgirstu jo balsa, tas balsas,mane labai nustebino t.y. fraze kuria girdejau ar tai kazka reiskia, manau, kad taip.
Papildyta:
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 20, 18:15)
sveikutes. nezinau, ar cia kas atkreipete demesi i mano sapna ar ne... trumpai priminsiu- sapnavau, kad kraujuoju budama nescia ir nuvaziavau i ligonine.... tai sapnas issipilde tiesiogine prasme lygiai po 5 dienu.... gal per daug jau visa tai buvo uzkoduota mano pasamoneje, nes tiesiog ir tikejausi tokios pabaigos (5-tas nestumas)... man jau buvo zenklas... pradzioj nestumo sapnavau abrazija be narkozes...  isitikinau, kad tokie ryskiai ir gyvenimiskai samoningai matomi sapnai turi tiesiogine prasme ir atspindi mintis...

uzjauciu verysad.gif stiprybes tau.

p.s."tikejausi tokios pabaigos" - tikekis kudikio ne pabaigos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ataner: 20 kovo 2007 - 20:24
[quote=LinguLingu,2007 03 20, 19:51]
Kaire akis simbolizuoja menuli.Tai gali reiksti kritisizma kitu atzvilgiu, kito klaidos matyma arba poreiki pazvelgti vidun ir savyje surasti priezasti, kodel taip niesti?arba- nusvitima, susivokima ir ismintinguma. bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif

Tikiuosi šis variantas - nusvitima, susivokima ir ismintinguma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis X: 20 kovo 2007 - 22:48
na, nemanau, kad cia vien tik nuo mano blogo nusiteikimo taip ivyko.... praeitais kartais budavau labai gerai nusteikus, tikejausi 99 procentais ir baigdavosi taip pat, bet uztat, kaip sunku budavo isgyventi ta netekti taip nusiteikus.... o dabar, as dar tikejau, kad suveiks mano gyvenimo desnis- kai blogai tikiuosi, iseina i gera... bet , nepatikesit, taip nusiteikus, lengviau isgyventi savyje... as taip visa laika ir sakiau, nera ko labai gerai nusiteikti, kad paskui butu lengviau... o daktarai jau ir taip seniai pasake, kad maza vilties... tai va... sekmes jums cia aikinantis savo sapnus ir linkiu, kad vien tik gerai juos issiaiskintumet... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidrutė @ 2007 03 21, 10:49)
na, nemanau, kad cia vien tik nuo mano blogo nusiteikimo taip ivyko.... praeitais kartais budavau labai gerai nusteikus, tikejausi 99 procentais ir baigdavosi taip pat, bet uztat, kaip sunku budavo isgyventi ta netekti taip nusiteikus.... o dabar, as dar tikejau, kad suveiks mano gyvenimo desnis- kai blogai tikiuosi, iseina i gera... bet , nepatikesit, taip nusiteikus, lengviau isgyventi savyje... as taip visa laika ir sakiau, nera ko labai gerai nusiteikti, kad paskui butu lengviau... o daktarai jau ir taip seniai pasake, kad maza vilties... tai va... sekmes jums cia aikinantis savo sapnus ir linkiu, kad vien tik gerai juos issiaiskintumet...  4u.gif

neprarask vilties, viskas bus gerai, pamatysi, laikykis ir tikekis 4u.gif
sekmes tau kuo didziausios 4u.gif
Atsakyti