Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnuojam toliau -lll dalis

QUOTE(akedite @ 2007 05 22, 00:38)
bandau galvoti, kad atsikračiau kažkokių neigiamų ar kvailų dalykų, kadangi dešinė pusė susijus su protu( ar ne?), reiškia vidiniai einu teisingu keliu...., o gal ...???
gal kas padėtų...? ar paneigtų...?

iš anksto dėkoju 4u.gif

Desine puse siejama su vyriskaja energija...panasu jog tai pretenzijos vyriskajai lyciai... puiku jei atsikratei.Dar gali buti jog tai neigiamas poziuris i vyrus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 22 gegužės 2007 - 00:57
QUOTE(LinguLingu @ 2007 05 22, 01:56)
Desine puse siejama su vyriskaja energija...panasu jog tai pretenzijos vyriskajai lyciai... puiku jei atsikratei.Dar gali buti jog tai neigiamas poziuris i vyrus...

Ačiū, LinguLingu 4u.gif
jei apie vyrus...tai gal atsikračiau vieno seno gerbėjo.......
ir tai džiugina, nes tie santykiai niekur nevedė, o ir buvo tai senai.....
o be to ir savo brangiausią myliu ir džiaugiuosi, mes kartu jau labai ilgai bigsmile.gif

gal nebus per daug įkyru paklausti dar apie pinigus sapne?
gavau dovanų senovinių pinigų kupiūrą 20 000

su pagarba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2007 05 21, 21:29)
Begike, sapnas rodo, kad esi savo minciu ikaite. Turi apsispresti del kazkokiu dalyku - darbo krypties, del kazkokiu santykiu, sprendima lyg ir zinai, bet jis tau nera priimtinas, riboja tave. Todel ir sukies lyg vovere ratu, tikedamasi kazko.

is tikruju taip ir yra... verysad.gif esu minciu, praeities ikaite ir negaliu niekaip issikapstyt...ar tas sapnas reiskia, kad turiu dabar priimti svarbu ir galutini sprendima, noredama issilaisvinti? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2007 05 22, 19:26)
Ačiū, LinguLingu 4u.gif
jei apie vyrus...tai gal atsikračiau vieno seno gerbėjo.......
ir tai džiugina, nes tie santykiai niekur nevedė, o ir buvo tai senai.....
o be to ir savo brangiausią myliu ir džiaugiuosi, mes kartu jau labai ilgai bigsmile.gif

gal nebus per daug įkyru paklausti dar apie pinigus sapne?
gavau dovanų senovinių pinigų kupiūrą 20 000

su pagarba wub.gif

Sis simbolis parodo jog esi valdinga ir esi moteriska ir tai isplaukia is tavosios prigimties
Atsakyti
Sapnuoju jau kelinta karta, kad mane nuzudo ir mirstu sapne. Pirma karta pries kelis menesius, kad paprasciausiai perpjove gerkle, antra karta nusauna tokiu dideliu sautuvu, visa laika kazkoks vyras, visada prie namo duru. Prabundu ir taip baisu. Baime ir nerimas. Net pavargau ..
Atsakyti
4u.gif 4u.gif Didelis,didelis ACIU LinguLingu,pati niekaip taip neissifruociau savo sapno schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 05 20, 20:57)
Noreciau, kad jus man padetumet issifruoti viena sapna, kuris manes nepalieka ramybeje  g.gif  Ziurinejau sapnininkus, bet pavienes reiksmes skirtingos ir tokiu tiksliu net nera.

Tai stai. Sapnuoju, kad turiu vaziuoti namo, prieinu prie troleibuso
Tai laikini nesklandumai, kuriu isvengti butu galima, jei maziau galvotum protu ir nors kiek pasitiketum sava intuicija.Faktas , jog jis neatidare duru zymi, jog kai kurie gyvenimiski aspektai visiskai nebekontroliuojami.Reiketu suletinti tempus ir pabandyti perzvelgus situacijas suplanuoti is naujo.
(jame buvo labai mazai zmoniu), kuriame manes laukia mama, bet jis neatidaro man duru ir nuvaziuoja toliau. As labai sunerimstu, nes velus metas ir as nespesiu grizti namo. Pasiziuriu kelinta valanda atvaziuos kitas ir staiga atsirandu kazkokiam name.
Namas simbolizuoja musu vidu, tai musu sielos buveine

Namas tuscias(beveik nera baldu, bet tarpais pamatau prasmezuojancias dvi pazistamas), viduje rudos spalvos.
Ruda spalva simboliskai reiskia zemiskuma, materialistines paziuras i gyvenima, isizeminima
As vis noriu istrukti is to namo, nes tuoj atvaziuos tas autobusas, bet isteukti niekaip negaliu. Vaikstau ratais, noriu surasti duris, nulipu laiptais, bet atsirandu dideliame balkone,
Balkonas simbolizuoja tavo ivaizdi, kuri tu susikurusi ir pateiki visuomeneje

is kurio matyti gatve ir gyvatvore, taip niekaip negaliu surasti isejimo. Randu siaura koridoriuka,
Tai iseitis, kelias i pasamone, bet riebi moteris - protas, viska uzgozia

labai nemalonu i ji listi, nes jis labai siauras, praktiskai sliauzti reikia, bet ilendu ir vistiek atsirandu ten pat. Aplinkui smezuoja kokiu7-10m. vaikai ir mazas berniukas, kokiu 4m. Jie taip pat siame name istrige ir negali iseiti. Tuomet atsiranda kazkokia apkuni moteriske, panasi i priziuretoja ar budeli. Ji mus priziuri, kad mes nerastume isejimo. As imu maldauti jos, kad man parodytu, kur isejimas, nes mano paskutinis autobusas isvaziuos, bet ji niekaip nesutinka. Tuomet ji staiga zusta, matau tik krauja
kraujas simbolizuoja gyvasti ir naujo pradzia, gyvybes saltinis ir visa ko prasidejimas
ir sulauzytus laiptu tureklus. Ji dingo is sapno. Tuomet as vel bandau ieskoti duru, atsirandu balkone, pagalvoju, kad galiu issokti, nes neaukstai, bet vos man taip pagalvojus, pamatau vyra
Vyras sapnuose simbolizuoja musu pasamone

apacioje ir staigatas balkonas"isauga" atstumas iki zemes pasidaro labai didelis. As vel aklavietej. Tada sapnas truputeli nutruksta ir prasideda nuo to kaip as nesina tuo 4m berniuku ir aplink save stoviniuojanciais tais kitais vaikais ir tuo vyru(kuri atrodo myliu, o jis manes ne, o gal myli, bet to nerodo, elgiasi labai valdingai, kartais prisiglausdama prie jo jauciuosi prastai, nejaukiai, nes jis vyresnis, ir kartais tampa panasus i mano teti) ieinu i ta nama(atseit buvom iseje i miesta, to vyro priziurimi). Tame name didziule mene, per viduri didziulis valgomasis stalas, akmenines grindys ir mazytis patefonas. Prie stalo sedi dar dvi merginos(nepazistamos), tas vyras sedi garbingiausioj vietoj, geria vyna. As prienu prie patefono ir vyras liepia ijungti tango melodija. Lyg ir sokam kartu, bet jis tai daro labai trumpai ir nenoriai. Jo veidas visada niurus. Kol visi valgo, as nusiunciu ta maza berniuka paieskoti kokiu nauju koridoriu, per kuriuos galetume pabegti. Jis suranda kazka naujo. Tuomet staiga mes visi atsirandame antrame namo aukste ir tas vyras nesa maista rankoj kazka paserti. Jis nueina i musu miegamaji, atidaro spinta, o ten aklina tamsa, ir te kazkam suseria. As visa tai stebiu su tuo berniuku ant ranku. Tuomet man gimsta mintis, kad toje spintoje gali buti slaptas koridorius, kuris gali atvesti iki isejimo, noriu patikrinti, kai vyras nematys ir staiga mano sapnas nutruksta.....

Sapnas buvo keistas, su daug ivairiu detaliu, bet pagrindas buvo tas, kad as buvau ikaite tam name ir negalejau is jo iseit. Zinau, kad tai nieko gero, bet tos detales gali labai stipriai pakeist visa sapno aiskinima. Tikiuosi man padesit ji issifruot. 4u.gif  Jis niekaip neislenda man is galvos..... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

GAila turiu iseiti, tikiuosi pabaigti kita diena - idomi simbolika ,. ypac antrosios dalies.LAbai panasu i samoninga sapna ir praeitu gyvenimu nuotrupas.ISlikes labai stiprus rysys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 22 gegužės 2007 - 20:14
Kaip tu ir netingi, ML... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 05 22, 21:58)
Kaip tu ir netingi, ML... g.gif

Nezinau, ax.gif gal del to , kad mane domina tie dalykai
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2007 05 22, 18:47)
is tikruju taip ir yra... verysad.gif  esu minciu, praeities ikaite ir negaliu niekaip issikapstyt...ar tas sapnas reiskia, kad turiu dabar priimti svarbu ir galutini sprendima, noredama issilaisvinti?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ne, tiesiog rodo, kad tu nori nuo to issivaduot ir pasijust laisvesne 4u.gif Bet kartu ir stabdai save del to sprendimo del tau paciai suvokiamu priezasciu.
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 05 22, 21:11)
4u.gif  4u.gif Didelis,didelis ACIU LinguLingu,pati niekaip taip neissifruociau savo sapno  schmoll.gif

Visada prasom, kad tik pagelbetu saves pazinimui
Atsakyti
Laba diena ax.gif
Na sianakt toki sapna sapnavau, kad pasidare labai idomu, bet nemanau kad jis reiksmingas mastau.gif

Zodziu buvo taip, kad prasidejo realybes sou "Kelias i zvaigzdes 3" doh.gif ir pamaciau, kad jame dalyvauja viena mano mokyklos drauge, metais uz mane vyresne ohmy.gif ir viskas issirutulioja taip, kad ji laimi assa.gif As ziuriu per TV ir jai iteikia dideli alaus ar dar kazko pilna bokala... O ji meta ta bokala savo draugems pirmoj eilej sedincioms (jos is musu mokyklos taip pat), ir jos visos apsipila tuo skysciu doh.gif
Tuo viskas ir pasibaigia...
Bet kita diena vaziuoju dviraciu nuo kalno labai toli nuo namu ir sutinku sutinku savo viena klasioke, bet nespeju sustot, taigi kai sustoju, apsigreziu atgal ir lipu i staaatu kalna pakalbet su klasioke ax.gif Ateina dar viena, dar, tada trecia...susidaro nemazas ratelis ir stebimes kaip drauge laimejo ta realybes sou doh.gif

Ir beje, viena nakti sapnavau daug dauggg oro balionu danguj skrendanciu... Ka tai galetu reikst g.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti