Noreciau, kad jus man padetumet issifruoti viena sapna, kuris manes nepalieka ramybeje

Ziurinejau sapnininkus, bet pavienes reiksmes skirtingos ir tokiu tiksliu net nera.
Tai stai. Sapnuoju, kad turiu vaziuoti namo, prieinu prie troleibuso(jame buvo labai mazai zmoniu), kuriame manes laukia mama, bet jis neatidaro man duru ir nuvaziuoja toliau. As labai sunerimstu, nes velus metas ir as nespesiu grizti namo. Pasiziuriu kelinta valanda atvaziuos kitas ir staiga atsirandu kazkokiam name. Namas tuscias(beveik nera baldu, bet tarpais pamatau prasmezuojancias dvi pazistamas), viduje rudos spalvos. As vis noriu istrukti is to namo, nes tuoj atvaziuos tas autobusas, bet isteukti niekaip negaliu. Vaikstau ratais, noriu surasti duris, nulipu laiptais, bet atsirandu dideliame balkone, is kurio matyti gatve ir gyvatvore, taip niekaip negaliu surasti isejimo. Randu siaura koridoriuka, labai nemalonu i ji listi, nes jis labai siauras, praktiskai sliauzti reikia, bet ilendu ir vistiek atsirandu ten pat. Aplinkui smezuoja kokiu7-10m. vaikai ir mazas berniukas, kokiu 4m. Jie taip pat siame name istrige ir negali iseiti. Tuomet atsiranda kazkokia apkuni moteriske, panasi i priziuretoja ar budeli. Ji mus priziuri, kad mes nerastume isejimo. As imu maldauti jos, kad man parodytu, kur isejimas, nes mano paskutinis autobusas isvaziuos, bet ji niekaip nesutinka. Tuomet ji staiga zusta, matau tik krauja ir sulauzytus laiptu tureklus. Ji dingo is sapno. Tuomet as vel bandau ieskoti duru, atsirandu balkone, pagalvoju, kad galiu issokti, nes neaukstai, bet vos man taip pagalvojus, pamatau vyra apacioje ir staigatas balkonas"isauga" atstumas iki zemes pasidaro labai didelis. As vel aklavietej. Tada sapnas truputeli nutruksta ir prasideda nuo to kaip as nesina tuo 4m berniuku ir aplink save stoviniuojanciais tais kitais vaikais ir tuo vyru(kuri atrodo myliu, o jis manes ne, o gal myli, bet to nerodo, elgiasi labai valdingai, kartais prisiglausdama prie jo jauciuosi prastai, nejaukiai, nes jis vyresnis, ir kartais tampa panasus i mano teti) ieinu i ta nama(atseit buvom iseje i miesta, to vyro priziurimi). Tame name didziule mene, per viduri didziulis valgomasis stalas, akmenines grindys ir mazytis patefonas. Prie stalo sedi dar dvi merginos(nepazistamos), tas vyras sedi garbingiausioj vietoj, geria vyna. As prienu prie patefono ir vyras liepia ijungti tango melodija. Lyg ir sokam kartu, bet jis tai daro labai trumpai ir nenoriai. Jo veidas visada niurus. Kol visi valgo, as nusiunciu ta maza berniuka paieskoti kokiu nauju koridoriu, per kuriuos galetume pabegti. Jis suranda kazka naujo. Tuomet staiga mes visi atsirandame antrame namo aukste ir tas vyras nesa maista rankoj kazka paserti. Jis nueina i musu miegamaji, atidaro spinta, o ten aklina tamsa, ir te kazkam suseria. As visa tai stebiu su tuo berniuku ant ranku. Tuomet man gimsta mintis, kad toje spintoje gali buti slaptas koridorius, kuris gali atvesti iki isejimo, noriu patikrinti, kai vyras nematys ir staiga mano sapnas nutruksta.....
Sapnas buvo keistas, su daug ivairiu detaliu, bet pagrindas buvo tas, kad as buvau ikaite tam name ir negalejau is jo iseit. Zinau, kad tai nieko gero, bet tos detales gali labai stipriai pakeist visa sapno aiskinima. Tikiuosi man padesit ji issifruot.

Jis niekaip neislenda man is galvos.....